Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Kofta
Väska
Linne
Blus
Klänning
Kjol
Byxor
Kavaj
Klänning
T-shirt
Jeans
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kappa
Kofta
Klänning
Ankelboots
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
Vit blus
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Boots
Cape
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Blus
Kavaj
Slipover
Knytblus
Slacks
Väska
Pullover
Väska
Kjol
Halsduk
T-shirt
Kappa
Pullover
Kofta
Kofta
Linne
Pullover
Kavaj
T-shirt
Väska
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Sneakers
Tröja
Kavaj
Satinkjol
Kjol
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Kappa
Pullover
Kofta
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Kjol
Linne
Skjortklänning
Väska
Klänning
Stickad klänning
Kappa
Byxor
Kavaj
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Väst
Klännning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Väska
Klännning
Pälsjacka
Kappa
Väska
Kofta
Basker
Klänning
Manolo Blahnik
Knytblus
Tröja
Kofta
Kofta
Väska
Bag
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Cardigan
Tröja
Klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Stövel
Blus
Skjorta
Klänning
Grå kavaj
53   314
67   370
42   393
20   304
76   470

Vinprovning på Marie Antoinette Malmö

Vinprovning på Marie Antoinette Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Jag har helt glömt berätta för er om en vinprovning på Marie Antoinette Malmö som jag och Anna var på härom veckan. Vi gillar ju att dricka vin och känner samtidigt att vi vill lära oss mer. Jag har använt appen Vivino rätt länge och tycker själv att jag blivit bättre på att urskilja både doft och smaker i rött vin men vill ju fortsätta utvecklas. Sedan jag och Carl var i Champagne för några år sedan har jag även blivit intresserad av att lära mig mer om det.

Den här vinprovningen innehåll alla möjliga viner, vitt, mousserande, rött och något sött. Vi fick olika tilltugg som passade till de olika vinerna och det var även spännande att känna hur vinernas smak ändrades beroende på vad vi åt till. Första omgången fick vi en cava, ett vitt vin och ett rött vin. Det röda vinet, en Ripasso, fick en annan smak med chokladen jämfört med när vi drack det tillsammans med osten. Samtidigt passade båda tillbehören. Samma med de vita vinerna. De smakade olika när vi drack dem med citron jämfört med tomat.

 

Smakerna ändrades och vi gissade fel…

Vi fick även prova Champagne och jämföra det med cava. Champagnen kändes betydligt brödigare och godare. Dock ändrades även deras karaktär under kvällen. Vi gissade faktiskt fel senare när vi fick ett glas till av Champagnen men vi trodde det var cava. Kanske för att vi emellan druckit en kraftig Barolo?. Det var även spännande när vår sommelier serverade samma vin från två olika flaskor som öppnats vid olika tillfällen. Smaken skiljde sig verkligen. Spännande hur det fungerar.

Det var verkligen trevligt att få en personlig vinprovning vid bordet på Marie Antoinette. Vill verkligen prova det igen. Den här gången var nivån väldigt basic vilket passade oss bra. Väldigt trevlig kväll och superduktig sommelier. Rekommenderas!

 

Bilder: Vinprovning på Marie Antoinette Malmö
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?