Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Satinkjol
Stickad klänning
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Kavaj
Boots
Klänning
Skjorta
Kjol
Väska
T-shirt
Blus
Blus
Kappa
Plisserad kjol
Cardigan
Kavaj
Kjol
Väska
Plisserad kjol
Väska
Cardigan
Klänning
Väska
Skjorta
Tröja
Tröja
Väska
Klänning
Skjorta
Slipover
Kjol
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Skjorta
Väska
Skjorta
Slipover
Basker
Kavaj
Kjol
Kappa
Sandaler
Slipover
Kofta
Blus
Väska
Skjorta
Pullover
Pälsjacka
Skjorta
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Linne
Byxor
Slacks
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Väst
Kavaj
Klänning
Halsduk
Klänning
Linne
T-shirt
Kofta
Cape
Slingbacks
Kofta
Blå klänning
Kofta
Topp
Klänning
Kjol
Sneakers
T-shirt
Kjol
Kavaj
Jeans
Gucciskärp
Grå kavaj
Klänning
Vit blus
Ankelboots
Kappa
Väska
Kappa
Linne
Kappa
Klännning
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Knytblus
Kofta
Kofta
Klänning
Stövel
Kjol
Bag
Kavaj
Klännning
Slipover vit
Manolo Blahnik
Kappa
T-shirt
Tröja
Klänning
Kappa
T-shirt
Body
Skjortklänning
Väska
Kofta
Cape
Kjol
Satinkjol
Klänning
Linne med spets
Grön klänning
Blå knytblus
Blus
Väska
Väska
Svarta jeans
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Knytblus
Byxor
Klänning
Slipover
Kavaj
Pullover
Kofta
T-shirt
Byxor
Kofta

Vinprovning på Marie Antoinette Malmö

Vinprovning på Marie Antoinette Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Jag har helt glömt berätta för er om en vinprovning på Marie Antoinette Malmö som jag och Anna var på härom veckan. Vi gillar ju att dricka vin och känner samtidigt att vi vill lära oss mer. Jag har använt appen Vivino rätt länge och tycker själv att jag blivit bättre på att urskilja både doft och smaker i rött vin men vill ju fortsätta utvecklas. Sedan jag och Carl var i Champagne för några år sedan har jag även blivit intresserad av att lära mig mer om det.

Den här vinprovningen innehåll alla möjliga viner, vitt, mousserande, rött och något sött. Vi fick olika tilltugg som passade till de olika vinerna och det var även spännande att känna hur vinernas smak ändrades beroende på vad vi åt till. Första omgången fick vi en cava, ett vitt vin och ett rött vin. Det röda vinet, en Ripasso, fick en annan smak med chokladen jämfört med när vi drack det tillsammans med osten. Samtidigt passade båda tillbehören. Samma med de vita vinerna. De smakade olika när vi drack dem med citron jämfört med tomat.

 

Smakerna ändrades och vi gissade fel…

Vi fick även prova Champagne och jämföra det med cava. Champagnen kändes betydligt brödigare och godare. Dock ändrades även deras karaktär under kvällen. Vi gissade faktiskt fel senare när vi fick ett glas till av Champagnen men vi trodde det var cava. Kanske för att vi emellan druckit en kraftig Barolo?. Det var även spännande när vår sommelier serverade samma vin från två olika flaskor som öppnats vid olika tillfällen. Smaken skiljde sig verkligen. Spännande hur det fungerar.

Det var verkligen trevligt att få en personlig vinprovning vid bordet på Marie Antoinette. Vill verkligen prova det igen. Den här gången var nivån väldigt basic vilket passade oss bra. Väldigt trevlig kväll och superduktig sommelier. Rekommenderas!

 

Bilder: Vinprovning på Marie Antoinette Malmö
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?