Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klännning
Klänning
Kavaj
Byxor
Klänning
Blus
Skjorta
Väska
Kavaj
Sandaler
Kavaj
Kofta
Blå klänning
Kjol
Jeansjacka
Rosa kostymbyxor
Väska
Kjol
Blus
Skjorta
Kjol
Kofta
Väska
Klännning
Väska
Sneakers
Skjorta
Väska
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Boots
Knytblus
Kostymbyxa
T-shirt
Kavaj
Klänning
Byxor
Pälsjacka
Klänning
Skinnkjol
Plisserad kjol
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Slacks
Byxor
T-shirt
Satinkjol
Väst
Klänning
Linne
Kofta
Kofta
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Skjortklänning
Kappa
Kavaj
Kofta
Cape
Klänning
Väska
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Svarta jeans
Väska
Plisserad kjol
Skjorta
Kofta
Cardigan
Kavaj
Väska
Linne
Grön klänning
Tröja
Slingbacks
Basker
T-shirt
Kappa
Kofta
T-shirt
Kjol
Klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Väska
Tröja
Klänning
Jeans
Klänning
Stickad klänning
Tröja
Byxor
Knytblus
Pullover
Slipover
Klänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Linne
Kappa
Cardigan
Skjorta
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
Pullover
Ankelboots
Pullover
Pullover
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Stövel
Kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
T-shirt
Kofta
Kjol
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Bag
Linne med spets
Vit blus
Väska
36   226
41   305
55   368
21   205
54   330

Vinprovning på Marie Antoinette Malmö

Vinprovning på Marie Antoinette Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Jag har helt glömt berätta för er om en vinprovning på Marie Antoinette Malmö som jag och Anna var på härom veckan. Vi gillar ju att dricka vin och känner samtidigt att vi vill lära oss mer. Jag har använt appen Vivino rätt länge och tycker själv att jag blivit bättre på att urskilja både doft och smaker i rött vin men vill ju fortsätta utvecklas. Sedan jag och Carl var i Champagne för några år sedan har jag även blivit intresserad av att lära mig mer om det.

Den här vinprovningen innehåll alla möjliga viner, vitt, mousserande, rött och något sött. Vi fick olika tilltugg som passade till de olika vinerna och det var även spännande att känna hur vinernas smak ändrades beroende på vad vi åt till. Första omgången fick vi en cava, ett vitt vin och ett rött vin. Det röda vinet, en Ripasso, fick en annan smak med chokladen jämfört med när vi drack det tillsammans med osten. Samtidigt passade båda tillbehören. Samma med de vita vinerna. De smakade olika när vi drack dem med citron jämfört med tomat.

 

Smakerna ändrades och vi gissade fel…

Vi fick även prova Champagne och jämföra det med cava. Champagnen kändes betydligt brödigare och godare. Dock ändrades även deras karaktär under kvällen. Vi gissade faktiskt fel senare när vi fick ett glas till av Champagnen men vi trodde det var cava. Kanske för att vi emellan druckit en kraftig Barolo?. Det var även spännande när vår sommelier serverade samma vin från två olika flaskor som öppnats vid olika tillfällen. Smaken skiljde sig verkligen. Spännande hur det fungerar.

Det var verkligen trevligt att få en personlig vinprovning vid bordet på Marie Antoinette. Vill verkligen prova det igen. Den här gången var nivån väldigt basic vilket passade oss bra. Väldigt trevlig kväll och superduktig sommelier. Rekommenderas!

 

Bilder: Vinprovning på Marie Antoinette Malmö
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?