Annons: Shoppa min stil

Stövel
Pullover
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Kofta
Knytblus
Kjol
T-shirt
Kjol
Kjol
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Pälsjacka
Byxor
Knytblus
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Boots
Kofta
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Jeans
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
T-shirt
Linne
Tröja
Väska
Väska
Skjorta
Bag
Klänning
Klänning
T-shirt
Pullover
Klänning
Knytblus
Sneakers
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kappa
Kavaj
Väska
Skjorta
Kavaj
Klännning
Vit blus
Skjorta
Grå kavaj
Väska
Väst
Pullover
Slipover
Blus
Halsduk
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Slingbacks
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Byxor
Skjortklänning
Kofta
Väska
Väska
Skjorta
Pullover
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Kavaj
Blus
Väska
Kappa
Skjorta
Tröja
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Kappa
Skjorta
Linne
Klänning
Väska
Linne
Manolo Blahnik
T-shirt
Väska
Slacks
Byxor
Blus
Tröja
Cape
Väska
Klännning
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Basker
Byxor
Kavaj
T-shirt
Klänning
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Helgens planer med umgänge och lägenhetsvisning

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår blev det en rejält lång jobbdag, tror jag stängde ner efter tio någon gång. Var några som behövde hjälp med en sak som behövde vara klart nu på morgonen och jag var bara hemma ändå. Idag ska jag försöka flexa ut lite tidigare istället :).

Ikväll ska jag träffa Anna och Tina på middag. Jag hoppas jag inte kommer vara allt för trött. Förhoppningsvis hinner jag vila lite efter jobb innan jag ska möta upp dem. Annars blir helgen ganska lugn. Vi har faktiskt bokat in oss på en lägenhetsvisning på söndag. Jag ville ju ta en liten paus då jag tyckte vi varit på så många och nu är jag peppad på att komma ut på visningar igen.

Nu vila lite innan jobbdagen börjar. Ha en underbar fredag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 5 mars, 2021 / 20:38

  Åh så fin du är 😘

  • mariabusck
   Författare
   6 mars, 2021 / 09:31

   Tack snälla du 🥰

Kommentera


Söker du efter något?