Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Kappa
Skjorta
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Kappa
7   107
38   323
31   311
45   275
39   271

Helgens planer med umgänge och lägenhetsvisning

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår blev det en rejält lång jobbdag, tror jag stängde ner efter tio någon gång. Var några som behövde hjälp med en sak som behövde vara klart nu på morgonen och jag var bara hemma ändå. Idag ska jag försöka flexa ut lite tidigare istället :).

Ikväll ska jag träffa Anna och Tina på middag. Jag hoppas jag inte kommer vara allt för trött. Förhoppningsvis hinner jag vila lite efter jobb innan jag ska möta upp dem. Annars blir helgen ganska lugn. Vi har faktiskt bokat in oss på en lägenhetsvisning på söndag. Jag ville ju ta en liten paus då jag tyckte vi varit på så många och nu är jag peppad på att komma ut på visningar igen.

Nu vila lite innan jobbdagen börjar. Ha en underbar fredag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 5 mars, 2021 / 20:38

  Åh så fin du är 😘

  • mariabusck
   Författare
   6 mars, 2021 / 09:31

   Tack snälla du 🥰

Kommentera


Söker du efter något?