Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Pullover
Klänning
Ankelboots
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kjol
Kjol
Knytblus
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Satinkjol
Stövel
Tröja
Cape
Skjorta
Väska
Kjol
Kavaj
Slipover
Väst
Klänning
Väska
Linne
Blus
Väska
Tröja
Kofta
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Basker
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Grå kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Byxor
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Blus
Vit blus
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Sneakers
Knytblus
Linne
Kofta
Kofta
Kavaj
Manolo Blahnik
Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Cardigan
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Tröja
Kappa
Kavaj
Kappa
Kavaj
Blus
Kofta
Skjorta
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Linne
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Kjol
Väska
Stickad klänning
Klänning
Pälsjacka
Jeans
Klänning
Kappa
Kofta
Kofta
Kofta
Byxor
Skjorta
Kofta
Väska
Byxor
Boots
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
Klännning
Väska
T-shirt
Kappa
T-shirt
Kavaj
Pullover
Byxor
Bag
Klännning
Slacks
Kavaj
Pullover
36   307
67   367
42   392
20   303
76   469

Lila knytblus

Lila knytblus

Hej fina. Jag älskar knytblusar! Vill ha i alla färger då det verkligen är ett favoritplagg för mig. Jag gillar särskilt de som är glansiga i tyget, har flera stycken. En jag gillar lite extra just nu är min lila knytblus från Veronica Virta. Jag bar den för ett par veckor sedan tillsammans med en svart pennkjol och höga klackar. En perfekt kontorsoutfit tycker jag. Den känns riktigt lyxig i tyget och jag älskar nyansen som är mer åt lavendel.

Jag ser fram att bära den här knytblusen i vår, gärna utan jacka men den är fin med en kavaj över också. Funkar också fint med jeans, kostymkjol, plisserad kjol och satinkjol till exempel. Just Veronica Virta tycker jag har jättefina knytblusar, denna modell heter Jolene och finns i både lila och grön. Riktiga vårfärger. Den gröna står på min önskelista just nu.

Just lila är så snyggt att kombinera med andra färger också, till exempel rött, grönt och gult. Jag försöker få in mer färg i mina outfits och min garderob och det går verkligen framåt. Jag har till och med börjat tycka om att alltid bära något färgglatt plagg och/eller accessoarer.

Ni hittar denna lila knytblus hos Veronica Virta på följande länk: Veronica Virta knytblus

 

Lila knytblus


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 4 mars, 2021 / 08:11

  Åh vilken fin 😍

  • mariabusck
   Författare
   6 mars, 2021 / 09:31

   Stort tack Maria 🙂

Kommentera


Söker du efter något?