Annons: Shoppa min stil

Tröja
Väska
Slipover vit
Klänning
Kavaj
Kjol
Cape
Klänning
Knytblus
Topp
Kofta
Kofta
Kappa
Skjorta
Svarta jeans
Tröja
Knytblus
Kjol
Kofta
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Blus
Skjorta
T-shirt
Byxor
Väska
Linne
Klänning
Kofta
Cardigan
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Pullover
Kappa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Body
Väska
Väst
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
Kofta
Pullover
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Klänning
Kjol
Stövel
T-shirt
Kjol
Kavaj
Cape
Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Tröja
Väska
Vit blus
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Plisserad kjol
Grå kavaj
Slipover
Plisserad kjol
Sandaler
Blå klänning
Byxor
Knytblus
Satinkjol
Manolo Blahnik
Kavaj
Slipover
Kappa
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Väska
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Klänning
Kjol
Blus
Kjol
Kofta
Grön klänning
Jeans
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kofta
Bag
Linne
Klänning
Kappa
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Blus
Slingbacks
Kappa
Pullover
Kappa
T-shirt
Väska
T-shirt
Klänning
Basker
Slacks
Väska
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Boots
Kavaj
T-shirt
Skjortklänning
Blå knytblus
Skjorta
Pullover
T-shirt
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Ankelboots
Klännning
Linne
Cardigan
Kofta
Klänning
Klännning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slipover
Linne med spets
Väska
Pälsjacka
Blus
Väska
Kavaj
Sneakers
Slipover
Gucciskärp
Stickad klänning
Klänning
T-shirt

Lila knytblus

Lila knytblus

Hej fina. Jag älskar knytblusar! Vill ha i alla färger då det verkligen är ett favoritplagg för mig. Jag gillar särskilt de som är glansiga i tyget, har flera stycken. En jag gillar lite extra just nu är min lila knytblus från Veronica Virta. Jag bar den för ett par veckor sedan tillsammans med en svart pennkjol och höga klackar. En perfekt kontorsoutfit tycker jag. Den känns riktigt lyxig i tyget och jag älskar nyansen som är mer åt lavendel.

Jag ser fram att bära den här knytblusen i vår, gärna utan jacka men den är fin med en kavaj över också. Funkar också fint med jeans, kostymkjol, plisserad kjol och satinkjol till exempel. Just Veronica Virta tycker jag har jättefina knytblusar, denna modell heter Jolene och finns i både lila och grön. Riktiga vårfärger. Den gröna står på min önskelista just nu.

Just lila är så snyggt att kombinera med andra färger också, till exempel rött, grönt och gult. Jag försöker få in mer färg i mina outfits och min garderob och det går verkligen framåt. Jag har till och med börjat tycka om att alltid bära något färgglatt plagg och/eller accessoarer.

Ni hittar denna lila knytblus hos Veronica Virta på följande länk: Veronica Virta knytblus

 

Lila knytblus


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 4 mars, 2021 / 08:11

  Åh vilken fin 😍

  • mariabusck
   Författare
   6 mars, 2021 / 09:31

   Stort tack Maria 🙂

Kommentera


Looking for Something?