Annons: Shoppa min stil

Byxor
Kavaj
Knytblus
Kjol
Kavaj
Väska
Grön klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Pullover
Skjorta
Linne
Kavaj
Kofta
Cardigan
Skjortklänning
Slipover
Skjorta
Blus
T-shirt
Väska
Linne
Väska
Kjol
Klännning
Slingbacks
T-shirt
Kofta
Plisserad kjol
Stickad klänning
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Svarta jeans
Väska
Sandaler
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Linne
Kofta
Pullover
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Manolo Blahnik
Kappa
Vit blus
Sneakers
Kavaj
Klännning
Kostymbyxa
Jeansjacka
Kappa
Kavaj
Halsduk
Kofta
Skjorta
Klänning
Pullover
Kavaj
Kjol
Kjol
Skjorta
Blus
Skinnkjol
T-shirt
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Klänning
Satinkjol
Klänning
Linne med spets
Väska
Blus
Kjol
Cape
Byxor
Byxor
Klänning
Byxor
Slacks
Kofta
Kappa
Basker
Kofta
Kappa
Klänning
Ankelboots
Boots
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Kofta
Kjol
Väska
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Stövel
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Väska
Satinkjol
Kofta
Väska
Pullover
Klänning
Väska
Skjorta
Jeans
Klänning
Blå klänning
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Väska
Klänning
Tröja
Kofta
Klänning
Kavaj
Kjol
Väst
Klänning
Väska
Pälsjacka
Cardigan
Bag
Tröja
37   229
41   305
55   368
21   205
54   330

Lila knytblus

Lila knytblus

Hej fina. Jag älskar knytblusar! Vill ha i alla färger då det verkligen är ett favoritplagg för mig. Jag gillar särskilt de som är glansiga i tyget, har flera stycken. En jag gillar lite extra just nu är min lila knytblus från Veronica Virta. Jag bar den för ett par veckor sedan tillsammans med en svart pennkjol och höga klackar. En perfekt kontorsoutfit tycker jag. Den känns riktigt lyxig i tyget och jag älskar nyansen som är mer åt lavendel.

Jag ser fram att bära den här knytblusen i vår, gärna utan jacka men den är fin med en kavaj över också. Funkar också fint med jeans, kostymkjol, plisserad kjol och satinkjol till exempel. Just Veronica Virta tycker jag har jättefina knytblusar, denna modell heter Jolene och finns i både lila och grön. Riktiga vårfärger. Den gröna står på min önskelista just nu.

Just lila är så snyggt att kombinera med andra färger också, till exempel rött, grönt och gult. Jag försöker få in mer färg i mina outfits och min garderob och det går verkligen framåt. Jag har till och med börjat tycka om att alltid bära något färgglatt plagg och/eller accessoarer.

Ni hittar denna lila knytblus hos Veronica Virta på följande länk: Veronica Virta knytblus

 

Lila knytblus


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 4 mars, 2021 / 08:11

  Åh vilken fin 😍

  • mariabusck
   Författare
   6 mars, 2021 / 09:31

   Stort tack Maria 🙂

Kommentera


Söker du efter något?