Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Gucciskärp
Kjol
Skjorta
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Kjol
Skjorta
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
15   187
44   216
38   248
41   320
46   402

Lila knytblus

Lila knytblus

Hej fina. Jag älskar knytblusar! Vill ha i alla färger då det verkligen är ett favoritplagg för mig. Jag gillar särskilt de som är glansiga i tyget, har flera stycken. En jag gillar lite extra just nu är min lila knytblus från Veronica Virta. Jag bar den för ett par veckor sedan tillsammans med en svart pennkjol och höga klackar. En perfekt kontorsoutfit tycker jag. Den känns riktigt lyxig i tyget och jag älskar nyansen som är mer åt lavendel.

Jag ser fram att bära den här knytblusen i vår, gärna utan jacka men den är fin med en kavaj över också. Funkar också fint med jeans, kostymkjol, plisserad kjol och satinkjol till exempel. Just Veronica Virta tycker jag har jättefina knytblusar, denna modell heter Jolene och finns i både lila och grön. Riktiga vårfärger. Den gröna står på min önskelista just nu.

Just lila är så snyggt att kombinera med andra färger också, till exempel rött, grönt och gult. Jag försöker få in mer färg i mina outfits och min garderob och det går verkligen framåt. Jag har till och med börjat tycka om att alltid bära något färgglatt plagg och/eller accessoarer.

Ni hittar denna lila knytblus hos Veronica Virta på följande länk: Veronica Virta knytblus

 

Lila knytblus


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 4 mars, 2021 / 08:11

  Åh vilken fin 😍

  • mariabusck
   Författare
   6 mars, 2021 / 09:31

   Stort tack Maria 🙂

Kommentera


Söker du efter något?