Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Stickad klänning
T-shirt
T-shirt
Satinkjol
Väska
Byxor
Skjorta
Slacks
T-shirt
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Tröja
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Kofta
Stövel
Pullover
Kavaj
Kofta
Vit blus
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Pälsjacka
Tröja
Rosa kostymbyxor
Bag
Väska
Väska
Väska
Halsduk
Klännning
Cape
Kofta
T-shirt
Klännning
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Ankelboots
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Väst
Klänning
Klänning
Sneakers
Väska
Kofta
Kappa
Jeans
Knytblus
Skjorta
Blus
Boots
Kavaj
Kappa
Kavaj
Skjortklänning
Kjol
T-shirt
Grå kavaj
Kavaj
Pullover
Klänning
Kappa
Skjorta
Manolo Blahnik
Klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Linne
Kavaj
Kappa
Skjorta
Väska
Tröja
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Cardigan
Kjol
Blus
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Pullover
Väska
Kofta
Byxor
Linne
Klänning
Kofta
Slipover
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Knytblus
Linne
Klänning
Slingbacks
Byxor
Kofta
Väska
Pullover
Basker
Kjol
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Fokus träning

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Lugnet före stormen tror jag men just nu har jag det betydligt lugnare på jobbet. Så skönt. Känns som att jag jobbat över varje dag hittills i år men från i fredags och igår hade jag ganska lugna dagar. Då passar jag på att flexa ut en timme tidigare för att komma ut i solen. Jag lägger mycket fokus på min träning igen, passar på när jag har tid. Om några veckor vet jag att det blir intensivt på jobb igen. Och sen all bröllopsplanering på det :).

I söndags kom jag ut på en 8 km löpartur igen. Hade suttit inomhus hela dagen och solen sken så jag kände att jag bara var tvungen att komma ut. Satsade först på 5 km eftersom vi sprang även i lördags men så kändes kroppen bra så jag körde på och sprang 8 km. Igår blev det först ett styrkepass på lunchen, ett härligt pass av min PT Zara. Även igår på eftermiddagen kände jag att jag suttit inomhus hela dagen så jag sprang 3 km efter jobbet också. Alltid något. Då kunde jag komma upp i lite fart igen också när passet inte var så långt.

Idag jobbar Carl i Köpenhamn så jag är själv i lägenheten. Har ett par möten och en presentation en hoppas få tid att skapa diverse material till kommande kampanjer. Så skönt när man hinner vara ute i god tid ibland. Hoppas ni får en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?