Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Svarta jeans
Kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Manolo Blahnik
Byxor
Cardigan
Väska
Blå klänning
Väst
Linne
T-shirt
Väska
Jeansjacka
Väska
Plisserad kjol
Kofta
Boots
Kofta
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Satinkjol
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Knytblus
Linne
Klänning
T-shirt
Ankelboots
Kofta
Satinkjol
Väska
Linne med spets
Stövel
Kofta
Klännning
Klänning
Pullover
Linne
Kavaj
Kjol
Kappa
Tröja
Kofta
Klänning
Kavaj
Cape
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Pullover
Kofta
Grön klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Skjorta
Bag
Sneakers
Slingbacks
Kappa
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Kjol
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kjol
Kjol
Klänning
Skjorta
Kofta
Kappa
Slipover
Kavaj
Jeans
Pullover
Väska
Vit blus
Klänning
Klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
T-shirt
Byxor
Kavaj
Byxor
Väska
Skinnkjol
Klänning
Väska
Knytblus
Kappa
Basker
Tröja
Väska
Slacks
Klänning
Klänning
Kjol
Tröja
Klänning
Väska
Skjorta
Cardigan
Kofta
Blus
Kofta
Sandaler
Väska
Kappa
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Blus
Klännning
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Halsduk
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Byxor
Pälsjacka
Kjol
Väska
37   229
41   305
55   368
21   205
54   330

Fokus träning

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Lugnet före stormen tror jag men just nu har jag det betydligt lugnare på jobbet. Så skönt. Känns som att jag jobbat över varje dag hittills i år men från i fredags och igår hade jag ganska lugna dagar. Då passar jag på att flexa ut en timme tidigare för att komma ut i solen. Jag lägger mycket fokus på min träning igen, passar på när jag har tid. Om några veckor vet jag att det blir intensivt på jobb igen. Och sen all bröllopsplanering på det :).

I söndags kom jag ut på en 8 km löpartur igen. Hade suttit inomhus hela dagen och solen sken så jag kände att jag bara var tvungen att komma ut. Satsade först på 5 km eftersom vi sprang även i lördags men så kändes kroppen bra så jag körde på och sprang 8 km. Igår blev det först ett styrkepass på lunchen, ett härligt pass av min PT Zara. Även igår på eftermiddagen kände jag att jag suttit inomhus hela dagen så jag sprang 3 km efter jobbet också. Alltid något. Då kunde jag komma upp i lite fart igen också när passet inte var så långt.

Idag jobbar Carl i Köpenhamn så jag är själv i lägenheten. Har ett par möten och en presentation en hoppas få tid att skapa diverse material till kommande kampanjer. Så skönt när man hinner vara ute i god tid ibland. Hoppas ni får en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?