Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Pullover
Blus
Tröja
T-shirt
Grå kavaj
Pullover
Kavaj
Klännning
Kjol
Plisserad kjol
Väska
Cardigan
Väska
Klännning
Plisserad kjol
Väska
Skjortklänning
Boots
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
Byxor
Kappa
Kofta
Linne
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Kappa
Satinkjol
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Knytblus
Linne med spets
Klänning
Pullover
Kavaj
Pullover
Skinnkjol
Klänning
Vit blus
Klänning
Kavaj
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Blus
Kavaj
Kostymbyxa
Linne
Skjorta
Kjol
Väska
Cardigan
Klänning
Kofta
Kjol
Blå klänning
Slingbacks
Kofta
Svarta jeans
Kavaj
Kofta
Kjol
Kappa
T-shirt
Sandaler
Kavaj
Stövel
Byxor
Kavaj
Klänning
Kjol
Knytblus
Kavaj
Bag
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Jeans
Kjol
Skjorta
Klänning
Linne
Kofta
Väska
Väska
Basker
Kofta
Slipover
Skjorta
Tröja
Halsduk
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
T-shirt
Klänning
Jeansjacka
Kappa
Kofta
T-shirt
Ankelboots
Byxor
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Byxor
T-shirt
Väst
Väska
Kjol
Väska
Skjorta
Väska
Tröja
Kappa
Kappa
Blus
Kavaj
Klänning
Grön klänning
Slacks
Rosa kostymbyxor
Väska
Stickad klänning
Kofta
Väska
Sneakers
Klänning
Cape
35   225
41   304
55   366
21   204
54   330

Milen en lördagskväll

Hej fina. Jag har känt att jobb och annat tagit tid från träning för mig den senaste tiden. Men den här veckan har jag faktiskt fått ihop mina tre pass (två styrkepass och ett motionspass) så jag är nöjd. Jag ville verkligen satsa på att klara milen under timmen igen och skippade vinlunch igår för att kunna klara det på kvällen. Och det var det ju värt för jag klarade det! Inte med jättemycket marginal men jag är nöjd. Känner att jag tappat snabbhet men uthålligheten och envisheten finns kvar.

Jag vill verkligen känna mig i mitt livs form på bröllopet. Det innebär inte att jag måste väga en viss siffra eller ha en viss procent muskelmassa utan att jag har en bra KÄNSLA för mig själv. Och jag vet att regelbunden träning och nyttig mat får mig att må bra. Och att unna mig Champagne ofta ;).

Eftersom jag inte varit utanför dörren än idag funderar jag på att springa en kortare runda även ikväll när Carl ska iväg en sväng. Annars har vi varit inomhus och planerat bröllop hela dagen idag. Hoppas ni har en underbar helg!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?