Annons: Shoppa min stil

Byxor
Basker
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Skinnkjol
Kavaj
Kjol
Väst
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Väska
Tröja
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Blus
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Slacks
Kofta
Skjorta
Klänning
Linne
Klänning
Klännning
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Väska
T-shirt
Skjorta
Kappa
Knytblus
Vit blus
Kofta
Kofta
Sneakers
Kavaj
Klänning
Pullover
T-shirt
Väska
Kofta
Kappa
Bag
Väska
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Väska
Väska
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
Boots
Kappa
Blus
Blus
Cape
Kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
Kjol
Kofta
Skjorta
Väska
Slipover
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
Klännning
Skjorta
Kjol
Kavaj
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Linne
Byxor
T-shirt
Klänning
Klänning
T-shirt
Jeans
Kofta
Kofta
Väska
Cardigan
Slingbacks
Väska
Kavaj
T-shirt
Tröja
Stövel
Grå kavaj
Ankelboots
Linne
Halsduk
Klänning
Kofta
Byxor
Klänning
Kappa
Knytblus
Pullover
Knytblus
Byxor
Kavaj
Klänning
Tröja
Kavaj
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Milen en lördagskväll

Hej fina. Jag har känt att jobb och annat tagit tid från träning för mig den senaste tiden. Men den här veckan har jag faktiskt fått ihop mina tre pass (två styrkepass och ett motionspass) så jag är nöjd. Jag ville verkligen satsa på att klara milen under timmen igen och skippade vinlunch igår för att kunna klara det på kvällen. Och det var det ju värt för jag klarade det! Inte med jättemycket marginal men jag är nöjd. Känner att jag tappat snabbhet men uthålligheten och envisheten finns kvar.

Jag vill verkligen känna mig i mitt livs form på bröllopet. Det innebär inte att jag måste väga en viss siffra eller ha en viss procent muskelmassa utan att jag har en bra KÄNSLA för mig själv. Och jag vet att regelbunden träning och nyttig mat får mig att må bra. Och att unna mig Champagne ofta ;).

Eftersom jag inte varit utanför dörren än idag funderar jag på att springa en kortare runda även ikväll när Carl ska iväg en sväng. Annars har vi varit inomhus och planerat bröllop hela dagen idag. Hoppas ni har en underbar helg!

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?