Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Klänning
19   90
8   143
39   342
31   319
46   284

Första gången i år plus en massa bröllopsplanering

Hej fina. Igår för första gången i år slutade jag jobba i tid. Alltså det kändes helt speciellt. Har verkligen haft fullt upp och jobbat över i princip varje dag i januari och februari men igår kände jag att jag kunde stänga igen jobbdatorn 16.30. Jobbade i och för sig hela lunchen men ändå. Jag hann till och med uppleva lite sol när jag gick ut för att handla lite till kvällen till mig och Carl. Stod i riktigt lång kö till Systembolaget för att köpa en flaska bubbel till kvällens middag med räkor och aioli. Hann även se lite sex and the city innan Carl slutade sin jobbdag. Njöt till fullo!

Igår kväll såg vi den hyllade bläckfiskdokumentären som finns på Netflix. Jag kände mig först snäll som ”gick med på” att vi skulle se den vår fredagskväll men jag måst erkänna att jag älskade den. Så fin och jag grät floder haha.

Idag vaknade vi av oss själva vid halv nio. Ibland lyckas jag sova till elva på helgen men nu var jag pigg redan halv nio. Vi åt smoothiefrukost och började sedan vår bröllopsplanering som vi bestämt oss för att fokusera på den här helgen. Och än så länge känns det riktigt bra, vi har fått så mycket gjort bara idag. Imorgon fortsätter vi :). Vi gick även promenad i ett soligt Malmö och åt lunch i Västra Hamnen. Vi ska snart ut och springa och sedan laga lasagne till middag. Jag kände att jag tappat mina träningsrutiner men den här veckan får jag till mina tre pass som är mitt veckomål. Mår som bäst när jag får träna regelbundet.

Hoppas ni har en underbar lördag!

beige klänning

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 28 februari, 2021 / 10:28

  Åh det är så kul att planera tycker jag. Jag och min man planerade en del för vårat bröllop. Och det var så kul

  • mariabusck
   Författare
   6 mars, 2021 / 09:30

   Ja det är riktigt mysigt 🙂 Men är ju väldigt mycket att tänka på 😁

Kommentera


Söker du efter något?