Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klännning
Boots
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kjol
Halsduk
Tröja
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kjol
Väska
T-shirt
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Klänning
T-shirt
Klänning
Tröja
Byxor
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
Tröja
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Blus
Knytblus
Klänning
Kofta
Cardigan
Väska
Väst
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Kappa
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Kappa
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Knytblus
Klännning
Byxor
Väska
Kofta
Basker
Väska
Blus
Sneakers
Linne
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Slingbacks
Kjol
Kofta
Bag
Stickad klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Skjorta
Kofta
Kjol
Pullover
Väska
Kavaj
Ankelboots
Slipover
Jeans
Klänning
Kjol
Linne
T-shirt
Väska
Linne
Knytblus
Skjortklänning
Väska
Manolo Blahnik
Stövel
Väska
Kappa
Kofta
Cape
Byxor
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Vit blus
Slacks
Skjorta
53   318
67   371
42   394
20   304
76   471

Ljusblå omlottklänning med fina detaljer

Ljusblå omlottklänning med fina detaljer
– Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Love Copenhagen

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag har fått så fina komplimanger för en ljusblå omlottklänning med fina detaljer som jag bar i helgen. Det var riktigt vårväder så då tyckte jag att en färg som ljusblått fick åka på. Och den är en riktig dröm! Den kommer från danska märket Love Copenhagen som alltid lanserar så fina kollektioner. Den senaste är inget undantag. Det är ett relativt nystartat varumärke och det känns som att många i Sverige ännu inte känner till dem. Deras kläder säljs hos Zalando.

Denna klänning är en ljusblå omlottklänning med fransiga detaljer. Så fin! Jag bar klänningen när jag var och provade brudslöja och Anna tog bilden nedan på mig strax efter. Jag hade burit min brudklänning tillsammans med mina drömskor och slöja första gången och kände mig så glad.

Ni hittar fler modeinlägg i kategorin mode. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?