Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
Väska
Byxor
Kofta
Boots
Kofta
Klännning
T-shirt
Klänning
Byxor
Kavaj
Kjol
Satinkjol
Kappa
Byxor
Bag
Basker
Väska
Blus
Kofta
Knytblus
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Sneakers
Väska
Tröja
Stickad klänning
Klänning
Linne
T-shirt
Skinnkjol
Pullover
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Stövel
Kavaj
Skjorta
Klänning
Jeans
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
T-shirt
Slipover
Skjorta
Kappa
Klänning
Slingbacks
Klänning
Kjol
Väst
T-shirt
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Halsduk
Pullover
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Väska
Linne
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Byxor
Linne
Väska
Knytblus
Pullover
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Väska
Skjorta
Klännning
Cape
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
T-shirt
Vit blus
Kappa
Blus
Pullover
Kavaj
Slacks
Väska
Kavaj
Kappa
Blus
Kappa
Klänning
Tröja
Tröja
Ankelboots
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Kavaj
Skjorta
Manolo Blahnik
5   13
38   267
63   343
67   438
73   425

Magont, träning och bröllopsplanering

God morgon fina. Hoppas att ni mår bra idag. Måste säga att min magvärk inte försvunnit helt, men har i alla fall blivit bättre. Ontet kommer och går lite, men inte direkt något illamående längre vilket jag är glad för. Igår slutade jag faktiskt jobba tidigare än på länge, halv sex, för att få tid till träning. Min PT Zara hade lagt in ett Tabata-pass, en träningsform jag verkligen gillar. Sjukt jobbigt att avsluta det hela med burpees och tyvärr känns det som att jag tappat lite kondition nu när jag inte tränat lika mycket den senaste månaden. Men det skulle också kunna vara inbillning, att jag får för mig att jag tappat mycket för att jag vet att jag inte hållit igång som jag brukar. Svettigt var det i alla fall :).

Igår kväll när Carl kom hem från sin padel hann vi även planera lite för bröllopet. Har ju fått bra dokument och checklistor från vår bröllopskoordinator Linn som vi nu kan bocka av lite mer på. Vi har nästa möte med henne på torsdag, ska bli spännande. Vi har ju tänkt åka till Hälsingland över påsk och tänkte då passa på att ha möten, digitala eller fysiska, med olika leverantörer.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?