Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Vit blus
Väska
Byxor
Linne
Väska
Boots
Kappa
Kjol
Väst
Stövel
Cape
Kavaj
Kavaj
Kjol
Linne
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjorta
Klänning
Byxor
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Cardigan
Väska
Klännning
Kostymbyxa
Blus
Skinnkjol
Väska
Bag
Skjortklänning
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Klännning
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Kappa
Byxor
Blus
Kavaj
Kavaj
Tröja
Klänning
Skjorta
Kjol
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Blus
Pullover
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Jeans
Skjorta
Kofta
Kavaj
Tröja
Klänning
Skjorta
Kofta
T-shirt
Sneakers
Knytblus
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Kjol
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Pullover
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Linne
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Slacks
Knytblus
Halsduk
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Kjol
Pullover
Byxor
Tröja
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Knytblus
Väska
Slingbacks
Kofta
T-shirt
Pullover
Basker
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Ankelboots
Slipover
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
0   2
66   245
42   307
65   457
30   400

Magont, träning och bröllopsplanering

God morgon fina. Hoppas att ni mår bra idag. Måste säga att min magvärk inte försvunnit helt, men har i alla fall blivit bättre. Ontet kommer och går lite, men inte direkt något illamående längre vilket jag är glad för. Igår slutade jag faktiskt jobba tidigare än på länge, halv sex, för att få tid till träning. Min PT Zara hade lagt in ett Tabata-pass, en träningsform jag verkligen gillar. Sjukt jobbigt att avsluta det hela med burpees och tyvärr känns det som att jag tappat lite kondition nu när jag inte tränat lika mycket den senaste månaden. Men det skulle också kunna vara inbillning, att jag får för mig att jag tappat mycket för att jag vet att jag inte hållit igång som jag brukar. Svettigt var det i alla fall :).

Igår kväll när Carl kom hem från sin padel hann vi även planera lite för bröllopet. Har ju fått bra dokument och checklistor från vår bröllopskoordinator Linn som vi nu kan bocka av lite mer på. Vi har nästa möte med henne på torsdag, ska bli spännande. Vi har ju tänkt åka till Hälsingland över påsk och tänkte då passa på att ha möten, digitala eller fysiska, med olika leverantörer.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?