Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
15   152
44   190
38   237
41   320
46   402

Magont och vårväder

Hej fina. Som jag nämnde mådde jag inte alls bra igår och jag har faktiskt kvar en del av magvärken men inte lika mycket så blir nog bra under dagen. En ny jobbvecka och det fortsätter vara galet mycket på jobb. Det är kul att vi har mycket på gång men ska försöka inte jobba över lika mycket den här veckan för att få mer tid till träning och bröllopsplanering.

Igår var vi ute på en promenad och även fast jag hade ont i magen var det skönt att komma ut i vårväder. Man fick riktiga vårkänslor, så härligt. Jag längtar verkligen tills det blir varmare så man kan vara ute mer och bära vårigare outfits.

Hoppas ni får en underbar start på veckan!

armyjacka styling

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?