Annons: Shoppa min stil

Kappa
Stickad klänning
Tröja
T-shirt
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Skjortklänning
Väst
Kofta
Byxor
Väska
Knytblus
Skjorta
T-shirt
Pullover
Knytblus
Skjorta
Linne
Halsduk
T-shirt
Byxor
Kavaj
Väska
Tröja
Skjorta
Byxor
Kappa
Linne
Kavaj
Klännning
Kappa
Skjorta
Kjol
Slingbacks
Stövel
Kofta
Tröja
Linne
Kavaj
Klännning
Kjol
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Cape
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Slacks
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Pullover
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
T-shirt
Vit blus
Kostymbyxa
Knytblus
Kavaj
Kofta
Kofta
Blus
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Blus
Klänning
Boots
Kappa
Slipover
Pullover
Väska
Blus
Kofta
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Kavaj
Basker
Väska
Kjol
Kofta
Skjorta
Bag
Väska
Sneakers
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Kavaj
T-shirt
Jeans
Kavaj
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Klänning
Cardigan
46   234
67   392
73   424
64   454
60   443

Helgen med middagar och provning av brudslöja

Hej fina. Den här helgen har varit trevlig, åtminstone fredag och lördag. I fredags mötte jag upp Anna för middag på Marie Antoinette och vi hade en riktigt rolig kväll. Skrattade så mycket. I lördags hade jag bokat tid för provning av brudslöja och Anns var med som support. Det var riktigt roligt och jag hittade en som passar perfekt till min klänning. Får se om jag kör med slöja men det lutar åt det. Tycker att de ger mer en brudlook 👰🏼‍♀️. Efter provningen satte vi oss på Atmosfär för lunch.

Igår kväll var vi på middag hos Frida och Niklas. Vi firade Niklas som fyller år idag. Självklart sjöng vi på tolvslaget. De bjöd på god mat och även om det är lite annorlunda att umgås med småbarn med så var det himla trevligt! 🙂

Idag har jag faktiskt inte alls mått bra. Jag spydde flera gånger inatt, oklart varför. Tyckte inte man drack så mycket igår till middagen igår men kanske är jag extra känslig nu när jag varit stressad och sovit för lite på vardagarna. Eller så är det magsjuka och det vore så jobbigt. Kan även fått i mig ngt dåligt. Har inte spytt mer idag men haft ont i magen och mått illa. Har bara fått i mig buljong och äppeljuice. Nu ska jag prova äta middag och hoppas det går bra 🙂

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?