Annons: Shoppa min stil

Slacks
Klänning
Halsduk
Skjorta
Cardigan
Kofta
Linne
Väska
Väska
Skjorta
Kjol
Kofta
Tröja
Klänning
Linne
Klänning
Tröja
Väska
Kofta
Knytblus
Boots
T-shirt
Skjorta
Slingbacks
Kjol
Byxor
Pullover
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Basker
Väska
Klänning
Kofta
Klännning
Väska
Kofta
Tröja
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Pälsjacka
T-shirt
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Väska
Byxor
Knytblus
Klänning
Byxor
Kavaj
Skjorta
Sneakers
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Knytblus
Kappa
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Skjorta
T-shirt
Väska
Kappa
Väska
Cape
Väska
Linne
Klänning
Vit blus
Kofta
Pullover
Kofta
Väska
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Bag
Klänning
Kofta
Blus
Väska
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Slipover
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Jeans
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Pullover
Kavaj
Kappa
Kjol
Väska
Grå kavaj
Klänning
Blus
Kjol
Väska
T-shirt
Skjorta
Ankelboots
Kavaj
Kjol
Väst
Kofta
Klänning
Byxor
Pullover
Klänning
Väska
Klännning
Stövel
Kappa
Manolo Blahnik
Kjol
Blus
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Helgen med middagar och provning av brudslöja

Hej fina. Den här helgen har varit trevlig, åtminstone fredag och lördag. I fredags mötte jag upp Anna för middag på Marie Antoinette och vi hade en riktigt rolig kväll. Skrattade så mycket. I lördags hade jag bokat tid för provning av brudslöja och Anns var med som support. Det var riktigt roligt och jag hittade en som passar perfekt till min klänning. Får se om jag kör med slöja men det lutar åt det. Tycker att de ger mer en brudlook 👰🏼‍♀️. Efter provningen satte vi oss på Atmosfär för lunch.

Igår kväll var vi på middag hos Frida och Niklas. Vi firade Niklas som fyller år idag. Självklart sjöng vi på tolvslaget. De bjöd på god mat och även om det är lite annorlunda att umgås med småbarn med så var det himla trevligt! 🙂

Idag har jag faktiskt inte alls mått bra. Jag spydde flera gånger inatt, oklart varför. Tyckte inte man drack så mycket igår till middagen igår men kanske är jag extra känslig nu när jag varit stressad och sovit för lite på vardagarna. Eller så är det magsjuka och det vore så jobbigt. Kan även fått i mig ngt dåligt. Har inte spytt mer idag men haft ont i magen och mått illa. Har bara fått i mig buljong och äppeljuice. Nu ska jag prova äta middag och hoppas det går bra 🙂

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?