Annons: Shoppa min stil

Knytblus
tröja
Vit blus
Klänning
Kavaj
Väska
klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Plisserad kjol
Kofta
Pullover
Skjorta
Kavaj
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Klänning
Boots
Kofta
T-shirt
Basker
Skjorta
Kjol
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Cape
Cardigan
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
tröja
Bag
T-shirt
Klänning
Väska
Skjorta
Tröja
Slacks
Grön klänning
Satinkjol
Väska
Kjol
Skjorta
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Cape
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Slipover
Kappa
Topp
Kjol
Kavaj
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kappa
Klänning
Topp
Svarta jeans
Kofta
Knytblus
Klänning
T-shirt
Pullover
Pullover
Kappa
Väska
Blus
Kappa
Trench coat
Kofta
Klänning
Kjol
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Slipover
Kjol
Linne
Kjol
Väst
T-shirt
Slipover
Jacka
Klänning
Tröja
Tweedklänning
Skjorta
Pullover
Stickad klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Tweedkavaj
Kappa
Kofta
Klännning
Väska
Kofta
Knytblus
Pälsjacka
Linne med spets
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Linne
Blus
Kjol
Tröja
Blå klänning
Väska
Väska
Plisserad kjol
Blus
Rosa kostymbyxor
Blus
Slipover vit
Cardigan
Slingbacks
Knytblus
Body
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
Linne
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Klännning
Väska
Skjorta
Satinkjol
Blå knytblus
Halsduk
Grå kavaj
Väska
Ankelboots
Klänning
Tröja
Linne
Väska
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Byxor
Klänning
Stövel
Sandaler
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Linne
Kavaj
Tröja
Knytblus
Kjol
Jeans
Väska
Kjol
Manolo Blahnik
Slipover
Klänning
Sneakers
Byxor
Byxor
Kofta

Vi har anlitat en bröllopskoordinator

Vi har anlitat en bröllopskoordinator

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu är det bara fem månader kvar till vårt bröllop. Det kändes ju som en evighet när vi förlovade oss tidigt förra året men nu kommer det allt närmare. Det känns såklart SÅ himla roligt och varje steg framåt i planeringen gör att det börjar pirra lite extra.

Samtidigt som det är fantastiskt roligt att dagen kommer allt närmare börjar det ju även kännas lite stressigt. Jag är inte orolig över att vi inte ska hinna med allt för det kommer vi. Däremot jobbar vi båda väldigt mycket just nu och vi önskar att vi hade mer tid för bröllopsplanering än vi faktiskt har. Så för att kunna fortsätta njuta och stressa mindre under tiden fram till den stora dagen har vi faktiskt anlitat en bröllopskoordinator. Hon heter Linn Sunesson Heimdal och driver L. Weddings & Event där hon hjälper par att planera och genomföra sina drömbröllop.

Jag och Carl har tillsammans haft två möten med Linn. Det första mötet handlade mest om att vi skulle lära känna Linn och att hon skulle lära känna oss och få en bild av hur vi tänker att vårt bröllop ska bli. Vi fick direkt ett jättebra intryck av henne. Väldigt trevlig, samlad och organiserad. Precis en sådan kontakt vi behöver i detta :). Och hon hade verkligen koll på det här med bröllopsplanering. Man tror man vet allt men det finns mycket att sätta sig in i och fundera på. Och än finns det tid för det.

På det andra mötet som vi hade härom veckan gick vi igenom hur vi ligger till i vår planering med diverse och hon delade med sig av en massa tips och användbara dokument. Både jag och Carl tycker att det känns hur bra som helst. Och framför allt så skönt att ha någon som kan hjälpa oss hålla ihop alla trådar, få oss att komma framåt, svara på frågor om diverse etc. Framför allt nu när det är en stressig tid så här nära bröllopet.

Nästa möte är redan bokat och då är planen att jag och Carl ska ha hunnit bocka av lite mer på checklistan. Vi jobbar på det. Den här veckan har vi fått lite gjort men inte så mycket som vi velat men veckan är ju inte slut än :). Spana gärna in en massa bröllopsinspiration på L. Wedding & Events Instagram.

Ser fram emot fortsatt planering tillsammans med Linn.

Ha en underbar dag!

bröllopskoordinator eventplanerare i jönköping småland l wedding & eventFoto: Sofia Beijer / NOOR STUDIO Life

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?