Annons: Shoppa min stil

Kofta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Pullover
Väska
Slingbacks
Linne
Klänning
Klänning
Kofta
Klännning
Sandaler
Skjorta
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Linne
Slacks
Kavaj
Basker
Väska
Kofta
Kofta
Slipover
Blå klänning
Kofta
Cape
Plisserad kjol
Kofta
Byxor
Kjol
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
T-shirt
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Väst
Väska
Stövel
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Satinkjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Linne
Jeans
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Vit blus
Klänning
Grå kavaj
Svarta jeans
Väska
Jeansjacka
Kavaj
Blus
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kjol
Skjorta
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne med spets
Tröja
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Grön klänning
Pullover
Tröja
Cardigan
Kofta
Plisserad kjol
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjorta
Boots
Halsduk
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Klännning
Sneakers
Tröja
Klänning
Blus
Pullover
Klänning
Väska
Satinkjol
Kjol
Kappa
Kavaj
Kofta
Kappa
Knytblus
Väska
Skjorta
Manolo Blahnik
Cardigan
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
T-shirt
Pälsjacka
Väska
Byxor
Bag
Väska
Knytblus
Byxor
Ankelboots
Knytblus
29   275
78   328
75   305
42   350
56   381

Vi har anlitat en bröllopskoordinator

Vi har anlitat en bröllopskoordinator

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu är det bara fem månader kvar till vårt bröllop. Det kändes ju som en evighet när vi förlovade oss tidigt förra året men nu kommer det allt närmare. Det känns såklart SÅ himla roligt och varje steg framåt i planeringen gör att det börjar pirra lite extra.

Samtidigt som det är fantastiskt roligt att dagen kommer allt närmare börjar det ju även kännas lite stressigt. Jag är inte orolig över att vi inte ska hinna med allt för det kommer vi. Däremot jobbar vi båda väldigt mycket just nu och vi önskar att vi hade mer tid för bröllopsplanering än vi faktiskt har. Så för att kunna fortsätta njuta och stressa mindre under tiden fram till den stora dagen har vi faktiskt anlitat en bröllopskoordinator. Hon heter Linn Sunesson Heimdal och driver L. Weddings & Event där hon hjälper par att planera och genomföra sina drömbröllop.

Jag och Carl har tillsammans haft två möten med Linn. Det första mötet handlade mest om att vi skulle lära känna Linn och att hon skulle lära känna oss och få en bild av hur vi tänker att vårt bröllop ska bli. Vi fick direkt ett jättebra intryck av henne. Väldigt trevlig, samlad och organiserad. Precis en sådan kontakt vi behöver i detta :). Och hon hade verkligen koll på det här med bröllopsplanering. Man tror man vet allt men det finns mycket att sätta sig in i och fundera på. Och än finns det tid för det.

På det andra mötet som vi hade härom veckan gick vi igenom hur vi ligger till i vår planering med diverse och hon delade med sig av en massa tips och användbara dokument. Både jag och Carl tycker att det känns hur bra som helst. Och framför allt så skönt att ha någon som kan hjälpa oss hålla ihop alla trådar, få oss att komma framåt, svara på frågor om diverse etc. Framför allt nu när det är en stressig tid så här nära bröllopet.

Nästa möte är redan bokat och då är planen att jag och Carl ska ha hunnit bocka av lite mer på checklistan. Vi jobbar på det. Den här veckan har vi fått lite gjort men inte så mycket som vi velat men veckan är ju inte slut än :). Spana gärna in en massa bröllopsinspiration på L. Wedding & Events Instagram.

Ser fram emot fortsatt planering tillsammans med Linn.

Ha en underbar dag!

bröllopskoordinator eventplanerare i jönköping småland l wedding & eventFoto: Sofia Beijer / NOOR STUDIO Life

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?