Annons: Shoppa min stil

Byxor
Sneakers
Klänning
Boots
Väska
Blus
Kjol
Pälsjacka
Kappa
Väska
Pullover
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Manolo Blahnik
Kjol
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Väska
Klänning
Byxor
Blus
Kofta
Pullover
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Stickad klänning
Slingbacks
Pullover
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Knytblus
Klänning
Knytblus
Halsduk
Kavaj
Blus
Linne
Skjorta
T-shirt
Bag
Kostymbyxa
Stövel
Klännning
Väska
Kofta
T-shirt
Kofta
Tröja
Väska
Kofta
Kjol
Ankelboots
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Kjol
Grå kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Cape
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
Väst
T-shirt
Skjorta
Kjol
Väska
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kappa
Kappa
Klänning
Pullover
Jeans
Klänning
Kavaj
Slacks
Klänning
Väska
Kofta
Cardigan
Basker
Kavaj
T-shirt
Byxor
Skjorta
Tröja
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Byxor
Kavaj
Skjorta
Klännning
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Slipover
24   143
43   232
40   386
64   367
68   452

Vi har anlitat en bröllopskoordinator

Vi har anlitat en bröllopskoordinator

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu är det bara fem månader kvar till vårt bröllop. Det kändes ju som en evighet när vi förlovade oss tidigt förra året men nu kommer det allt närmare. Det känns såklart SÅ himla roligt och varje steg framåt i planeringen gör att det börjar pirra lite extra.

Samtidigt som det är fantastiskt roligt att dagen kommer allt närmare börjar det ju även kännas lite stressigt. Jag är inte orolig över att vi inte ska hinna med allt för det kommer vi. Däremot jobbar vi båda väldigt mycket just nu och vi önskar att vi hade mer tid för bröllopsplanering än vi faktiskt har. Så för att kunna fortsätta njuta och stressa mindre under tiden fram till den stora dagen har vi faktiskt anlitat en bröllopskoordinator. Hon heter Linn Sunesson Heimdal och driver L. Weddings & Event där hon hjälper par att planera och genomföra sina drömbröllop.

Jag och Carl har tillsammans haft två möten med Linn. Det första mötet handlade mest om att vi skulle lära känna Linn och att hon skulle lära känna oss och få en bild av hur vi tänker att vårt bröllop ska bli. Vi fick direkt ett jättebra intryck av henne. Väldigt trevlig, samlad och organiserad. Precis en sådan kontakt vi behöver i detta :). Och hon hade verkligen koll på det här med bröllopsplanering. Man tror man vet allt men det finns mycket att sätta sig in i och fundera på. Och än finns det tid för det.

På det andra mötet som vi hade härom veckan gick vi igenom hur vi ligger till i vår planering med diverse och hon delade med sig av en massa tips och användbara dokument. Både jag och Carl tycker att det känns hur bra som helst. Och framför allt så skönt att ha någon som kan hjälpa oss hålla ihop alla trådar, få oss att komma framåt, svara på frågor om diverse etc. Framför allt nu när det är en stressig tid så här nära bröllopet.

Nästa möte är redan bokat och då är planen att jag och Carl ska ha hunnit bocka av lite mer på checklistan. Vi jobbar på det. Den här veckan har vi fått lite gjort men inte så mycket som vi velat men veckan är ju inte slut än :). Spana gärna in en massa bröllopsinspiration på L. Wedding & Events Instagram.

Ser fram emot fortsatt planering tillsammans med Linn.

Ha en underbar dag!

bröllopskoordinator eventplanerare i jönköping småland l wedding & eventFoto: Sofia Beijer / NOOR STUDIO Life

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?