Annons: Shoppa min stil

Kjol
Grön klänning
Cardigan
T-shirt
Plisserad kjol
Kjol
Kappa
Manolo Blahnik
Blus
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Kappa
Gucciskärp
T-shirt
Blå knytblus
Vit blus
Kjol
Kavaj
Grå kavaj
Väst
Slingbacks
T-shirt
Pullover
Skjorta
Kavaj
Kappa
Pullover
Slipover
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Tröja
Kofta
Klänning
Slipover vit
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kofta
Kjol
Klännning
Jeans
Cardigan
Knytblus
Kofta
T-shirt
Tröja
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Väska
Cape
Klänning
Blå klänning
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Byxor
Sneakers
Kavaj
Pullover
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Blus
Väska
Linne
Kofta
Byxor
Klänning
Plisserad kjol
Slacks
Linne
Väska
Kavaj
Skjortklänning
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Stövel
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
Blus
Kjol
Sandaler
Väska
Blus
Byxor
Skjorta
Kostymbyxa
Satinkjol
Linne med spets
Skjorta
Klänning
Klänning
Klännning
T-shirt
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Skjorta
Cape
Pullover
Kjol
Knytblus
Basker
Slipover
Tröja
Slipover
Väska
Kappa
Väska
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Kappa
Topp
Kavaj
Boots
Klänning
Klänning
Kofta
Knytblus
Svarta jeans
Kavaj
Klänning
Kofta
Slipover
Skinnkjol
Body
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Bag
Kavaj
Klänning
Klänning
Halsduk
Linne
Kofta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning

Vi har anlitat en bröllopskoordinator

Vi har anlitat en bröllopskoordinator

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu är det bara fem månader kvar till vårt bröllop. Det kändes ju som en evighet när vi förlovade oss tidigt förra året men nu kommer det allt närmare. Det känns såklart SÅ himla roligt och varje steg framåt i planeringen gör att det börjar pirra lite extra.

Samtidigt som det är fantastiskt roligt att dagen kommer allt närmare börjar det ju även kännas lite stressigt. Jag är inte orolig över att vi inte ska hinna med allt för det kommer vi. Däremot jobbar vi båda väldigt mycket just nu och vi önskar att vi hade mer tid för bröllopsplanering än vi faktiskt har. Så för att kunna fortsätta njuta och stressa mindre under tiden fram till den stora dagen har vi faktiskt anlitat en bröllopskoordinator. Hon heter Linn Sunesson Heimdal och driver L. Weddings & Event där hon hjälper par att planera och genomföra sina drömbröllop.

Jag och Carl har tillsammans haft två möten med Linn. Det första mötet handlade mest om att vi skulle lära känna Linn och att hon skulle lära känna oss och få en bild av hur vi tänker att vårt bröllop ska bli. Vi fick direkt ett jättebra intryck av henne. Väldigt trevlig, samlad och organiserad. Precis en sådan kontakt vi behöver i detta :). Och hon hade verkligen koll på det här med bröllopsplanering. Man tror man vet allt men det finns mycket att sätta sig in i och fundera på. Och än finns det tid för det.

På det andra mötet som vi hade härom veckan gick vi igenom hur vi ligger till i vår planering med diverse och hon delade med sig av en massa tips och användbara dokument. Både jag och Carl tycker att det känns hur bra som helst. Och framför allt så skönt att ha någon som kan hjälpa oss hålla ihop alla trådar, få oss att komma framåt, svara på frågor om diverse etc. Framför allt nu när det är en stressig tid så här nära bröllopet.

Nästa möte är redan bokat och då är planen att jag och Carl ska ha hunnit bocka av lite mer på checklistan. Vi jobbar på det. Den här veckan har vi fått lite gjort men inte så mycket som vi velat men veckan är ju inte slut än :). Spana gärna in en massa bröllopsinspiration på L. Wedding & Events Instagram.

Ser fram emot fortsatt planering tillsammans med Linn.

Ha en underbar dag!

bröllopskoordinator eventplanerare i jönköping småland l wedding & eventFoto: Sofia Beijer / NOOR STUDIO Life

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?