Annons: Shoppa min stil

Klänning
Sneakers
T-shirt
Cape
Väska
Ankelboots
Kavaj
Kappa
Linne
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Linne
Kjol
Kostymbyxa
T-shirt
Kavaj
Basker
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Linne
Kofta
Skjorta
Stickad klänning
Grå kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Blus
Bag
Manolo Blahnik
Kavaj
Kofta
Stövel
Pullover
Klännning
Väst
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Pullover
Slacks
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klännning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
T-shirt
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Tröja
Skinnkjol
Kjol
Kavaj
Skjorta
Boots
Blus
Väska
Kappa
Jeans
Kavaj
Kjol
Skjorta
Pullover
Knytblus
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Byxor
Pullover
Skjorta
Väska
Byxor
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Kjol
Byxor
Kavaj
Cardigan
Slipover
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Byxor
Skjorta
T-shirt
Kofta
Klänning
Skjorta
Kjol
T-shirt
Skjortklänning
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kofta
Knytblus
Kofta
Tröja
Vit blus
Halsduk
Väska
Klänning
Tröja
Blus
Väska
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

100% second hand outfit

Hej fina.  Hoppas ni mår bra. Jag är så glad över mitt fortsatta samarbete med Erikshjälpen i Malmö. Att handla second hand är så bra för miljön och handlar du dessutom från organisationer som Erikshjälpen kan du även hjälpa människor (särskilt barn) som lever i fattigdom till bättre liv.

När jag var där senast plockade jag ihop en outfit med kostymbyxor och skjorta. De var som nya och exakt min stil. Jag fyndade även ett fint halsband och en klänning. Så glad att kunna dela med mig av mina fynd och förhoppningsvis visa att second hand kan vara minst lika elegant som det man köper nytt i butik.

På bilden nedan bär jag skjortan och byxorna. Även skorna, väskan och solglasögonen är köpta second hand.

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?