Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Blus
Klänning
31   235
44   241
38   266
41   323
46   405

100% second hand outfit

Hej fina.  Hoppas ni mår bra. Jag är så glad över mitt fortsatta samarbete med Erikshjälpen i Malmö. Att handla second hand är så bra för miljön och handlar du dessutom från organisationer som Erikshjälpen kan du även hjälpa människor (särskilt barn) som lever i fattigdom till bättre liv.

När jag var där senast plockade jag ihop en outfit med kostymbyxor och skjorta. De var som nya och exakt min stil. Jag fyndade även ett fint halsband och en klänning. Så glad att kunna dela med mig av mina fynd och förhoppningsvis visa att second hand kan vara minst lika elegant som det man köper nytt i butik.

På bilden nedan bär jag skjortan och byxorna. Även skorna, väskan och solglasögonen är köpta second hand.

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?