Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
Skinnkjol
Sneakers
Kavaj
Kappa
Kjol
Blus
Stövel
Kavaj
Knytblus
Väska
Linne
Kofta
Vit blus
Bag
Kavaj
Kofta
Kjol
Tröja
Väska
Basker
Kofta
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Kofta
Kjol
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Byxor
Klänning
Kavaj
Väska
Halsduk
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Skjorta
Blus
Kofta
Väska
Väska
Tröja
Väska
Väska
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Tröja
Byxor
Knytblus
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjorta
Pullover
Kavaj
Blus
Jeans
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Väska
Satinkjol
Väska
Klännning
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kappa
Skjorta
Klännning
Väst
Pullover
Pullover
Byxor
T-shirt
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Cape
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Linne
Knytblus
Klänning
Kofta
Kjol
Byxor
Boots
Skjorta
Skjorta
Kofta
Slacks
Kavaj
Linne
Klänning
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Cardigan
Skjorta
Klänning
Slipover
T-shirt
Väska
Klänning
31   218
44   253
40   390
64   369
68   455

100% second hand outfit

Hej fina.  Hoppas ni mår bra. Jag är så glad över mitt fortsatta samarbete med Erikshjälpen i Malmö. Att handla second hand är så bra för miljön och handlar du dessutom från organisationer som Erikshjälpen kan du även hjälpa människor (särskilt barn) som lever i fattigdom till bättre liv.

När jag var där senast plockade jag ihop en outfit med kostymbyxor och skjorta. De var som nya och exakt min stil. Jag fyndade även ett fint halsband och en klänning. Så glad att kunna dela med mig av mina fynd och förhoppningsvis visa att second hand kan vara minst lika elegant som det man köper nytt i butik.

På bilden nedan bär jag skjortan och byxorna. Även skorna, väskan och solglasögonen är köpta second hand.

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?