Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Skjorta
Kjol
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Kjol
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Klänning
19   200
31   258
45   246
39   270
41   327

Lägenhet 8 – update

Hej fina. I söndags var jag på en åttonde lägenhetsvisning. Den här gången gick jag själv då Carl jobbade men jag filmade och tog mycket bilder så han också kunde få en bra uppfattning. Det var ingen öppen visning, lägenheten fanns inte ute på marknaden med än. Vi var nära på att lägga ett bud men då den egentligen kostade mer än vi tänkt ville Carl också gå och titta på den. Så det gjorde vi igår kväll. Jag var ju redan kär men vi hade velat göra om badrum och kök så det hade dragit iväg i kostnader. Det känns lite jobbigt, men vi fick släppa den.

När jag går på en lägenhetsvisning får jag direkt en känsla om jag gillar den och kan se mig bo där eller inte. Den här blev jag kär i så det känns jobbigt att släppa den men det var inte meant to be antar jag. Känner att jag kanske får ta en liten paus i lägenhetsletandet då det var känslosamt för mig men någon gång hittar vi nog rätt!:)

Ha en fin dag!





Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?