Annons: Shoppa min stil

Kofta
Tröja
Body
Kavaj
Skjorta
Satinkjol
Pullover
Vit blus
Klänning
Blus
Väska
Väska
Kofta
Linne
Väst
Kjol
Kappa
Jeans
Bag
Väska
Pullover
Tröja
Klänning
Boots
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Tröja
T-shirt
Kofta
Linne med spets
Byxor
Väska
Klänning
Knytblus
Stickad klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Slipover
Slipover
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Slipover vit
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Slipover
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Plisserad kjol
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Basker
Kappa
Kofta
Kappa
Slingbacks
Väska
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Cape
Kofta
Väska
Knytblus
Kjol
Plisserad kjol
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Stövel
Kjol
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Topp
T-shirt
Gucciskärp
Kappa
Svarta jeans
Klänning
Kostymbyxa
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Halsduk
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kofta
Skjortklänning
Stickad klänning
Kavaj
Pullover
Kofta
Klännning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Blus
Skinnkjol
Kjol
T-shirt
Linne
Byxor
Klänning
Cardigan
Väska
T-shirt
Grön klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Slacks
Sandaler
Cape
Kofta
Blus
Kofta
Klännning
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
Sneakers
Blå knytblus
Knytblus
Skjorta
Kjol
Cardigan
Byxor
Ankelboots
Klänning
Blå klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Linne
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Slipover

Lägenhet 8 – update

Hej fina. I söndags var jag på en åttonde lägenhetsvisning. Den här gången gick jag själv då Carl jobbade men jag filmade och tog mycket bilder så han också kunde få en bra uppfattning. Det var ingen öppen visning, lägenheten fanns inte ute på marknaden med än. Vi var nära på att lägga ett bud men då den egentligen kostade mer än vi tänkt ville Carl också gå och titta på den. Så det gjorde vi igår kväll. Jag var ju redan kär men vi hade velat göra om badrum och kök så det hade dragit iväg i kostnader. Det känns lite jobbigt, men vi fick släppa den.

När jag går på en lägenhetsvisning får jag direkt en känsla om jag gillar den och kan se mig bo där eller inte. Den här blev jag kär i så det känns jobbigt att släppa den men det var inte meant to be antar jag. Känner att jag kanske får ta en liten paus i lägenhetsletandet då det var känslosamt för mig men någon gång hittar vi nog rätt!:)

Ha en fin dag!





Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?