Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kofta
Skjorta
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Boots
Kavaj
Kjol
Kavaj
Slacks
Klänning
Kofta
Basker
Klänning
Skjortklänning
Väska
Kofta
Väska
Pullover
Kappa
Blus
Slipover
Grå kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Kjol
Bag
Kavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Byxor
Svarta jeans
Kavaj
Satinkjol
Sneakers
Tröja
Satinkjol
Vit blus
Linne med spets
Kavaj
Halsduk
Jeans
Klänning
Cardigan
Slingbacks
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
Kjol
Grön klänning
Kappa
Skinnkjol
Sandaler
Kofta
Pullover
Väska
Kjol
Väska
Pullover
Skjorta
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Cardigan
Ankelboots
T-shirt
Kavaj
Väst
Kofta
Linne
Kostymbyxa
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Pullover
Blå klänning
T-shirt
Klänning
Klännning
Stövel
Linne
Knytblus
Kjol
Klännning
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Jeansjacka
Kappa
Kappa
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Cape
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Linne
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Blus
T-shirt
Tröja
Kofta
Byxor
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Tröja
Byxor
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Blus
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Klänning
Stickad klänning
Knytblus
Väska
Väska
29   275
78   328
75   305
42   350
56   381

Lägenhet 8 – update

Hej fina. I söndags var jag på en åttonde lägenhetsvisning. Den här gången gick jag själv då Carl jobbade men jag filmade och tog mycket bilder så han också kunde få en bra uppfattning. Det var ingen öppen visning, lägenheten fanns inte ute på marknaden med än. Vi var nära på att lägga ett bud men då den egentligen kostade mer än vi tänkt ville Carl också gå och titta på den. Så det gjorde vi igår kväll. Jag var ju redan kär men vi hade velat göra om badrum och kök så det hade dragit iväg i kostnader. Det känns lite jobbigt, men vi fick släppa den.

När jag går på en lägenhetsvisning får jag direkt en känsla om jag gillar den och kan se mig bo där eller inte. Den här blev jag kär i så det känns jobbigt att släppa den men det var inte meant to be antar jag. Känner att jag kanske får ta en liten paus i lägenhetsletandet då det var känslosamt för mig men någon gång hittar vi nog rätt!:)

Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?