Annons: Shoppa min stil

Pälsjacka
Kavaj
Väska
Tröja
Manolo Blahnik
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Cardigan
Kjol
Boots
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Blus
Kofta
Kappa
Byxor
Kavaj
Kjol
Linne
Byxor
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Sneakers
Klänning
Skjorta
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Stickad klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Pullover
Väska
Väska
Tröja
Kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
Skjorta
Slingbacks
Cape
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Tröja
T-shirt
Kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Pullover
Skjorta
Basker
Halsduk
Stövel
Linne
Kappa
Väska
Slacks
Väska
Kofta
Kappa
Jeans
Knytblus
Klännning
Linne
T-shirt
Byxor
Klänning
Kappa
Kappa
Klänning
Skjortklänning
Vit blus
Skjorta
Klänning
Klännning
Klänning
Blus
Kofta
Väska
T-shirt
Blus
Kjol
Väska
Skjorta
Väska
Slipover
Pullover
Pullover
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Bag
Klänning
Väst
Kofta
Kofta
Ankelboots
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Byxor
Grå kavaj
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Lägenhet 8 – update

Hej fina. I söndags var jag på en åttonde lägenhetsvisning. Den här gången gick jag själv då Carl jobbade men jag filmade och tog mycket bilder så han också kunde få en bra uppfattning. Det var ingen öppen visning, lägenheten fanns inte ute på marknaden med än. Vi var nära på att lägga ett bud men då den egentligen kostade mer än vi tänkt ville Carl också gå och titta på den. Så det gjorde vi igår kväll. Jag var ju redan kär men vi hade velat göra om badrum och kök så det hade dragit iväg i kostnader. Det känns lite jobbigt, men vi fick släppa den.

När jag går på en lägenhetsvisning får jag direkt en känsla om jag gillar den och kan se mig bo där eller inte. Den här blev jag kär i så det känns jobbigt att släppa den men det var inte meant to be antar jag. Känner att jag kanske får ta en liten paus i lägenhetsletandet då det var känslosamt för mig men någon gång hittar vi nog rätt!:)

Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?