Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Tröja
T-shirt
T-shirt
Klänning
Väska
Linne
Pullover
Byxor
Knytblus
Pullover
Väska
Blus
T-shirt
Kofta
Kavaj
Byxor
Kofta
Linne
Linne
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Kofta
Kofta
Knytblus
T-shirt
Kjol
T-shirt
Blus
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Knytblus
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Jeans
Väska
Väska
Väska
Klänning
Satinkjol
Pullover
Skjorta
Kjol
Halsduk
Kappa
Pälsjacka
Klännning
Väska
Kofta
Kjol
Kavaj
Byxor
Klännning
Kavaj
Klänning
Klänning
Slingbacks
Tröja
Klänning
Skjorta
Blus
Basker
Skjorta
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Skjorta
Stickad klänning
Slipover
Skjortklänning
Klänning
Väska
Kofta
Vit blus
Skinnkjol
Tröja
Stövel
Manolo Blahnik
Väska
T-shirt
Klänning
Cape
Pullover
Ankelboots
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Klänning
Slacks
Kavaj
Kappa
Kappa
Skjorta
Väska
Kavaj
Boots
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Kappa
Byxor
Kavaj
Kjol
Skjorta
Väska
Sneakers
Bag
Skjorta
Väst
Väska
Kofta
Väska
39   148
40   317
64   357
67   447
73   427

Lägenhet 8 – update

Hej fina. I söndags var jag på en åttonde lägenhetsvisning. Den här gången gick jag själv då Carl jobbade men jag filmade och tog mycket bilder så han också kunde få en bra uppfattning. Det var ingen öppen visning, lägenheten fanns inte ute på marknaden med än. Vi var nära på att lägga ett bud men då den egentligen kostade mer än vi tänkt ville Carl också gå och titta på den. Så det gjorde vi igår kväll. Jag var ju redan kär men vi hade velat göra om badrum och kök så det hade dragit iväg i kostnader. Det känns lite jobbigt, men vi fick släppa den.

När jag går på en lägenhetsvisning får jag direkt en känsla om jag gillar den och kan se mig bo där eller inte. Den här blev jag kär i så det känns jobbigt att släppa den men det var inte meant to be antar jag. Känner att jag kanske får ta en liten paus i lägenhetsletandet då det var känslosamt för mig men någon gång hittar vi nog rätt!:)

Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?