Annons: Shoppa min stil

Klänning
Sneakers
Pullover
Ankelboots
Blus
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Cape
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Linne
Kofta
Klänning
Svarta jeans
Väska
Skjorta
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Cape
Kofta
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Stövel
Skjortklänning
Klänning
Kjol
Klänning
Klännning
Väska
Grön klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Tröja
Stickad klänning
Kappa
T-shirt
Klänning
Kjol
Cardigan
Kofta
Manolo Blahnik
Kjol
Tröja
Byxor
Kofta
Skjorta
Skjorta
Blå klänning
Klänning
Linne
Boots
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Slipover
Knytblus
Blus
Bag
Linne med spets
Vit blus
Halsduk
Kappa
Slipover vit
Pullover
T-shirt
Knytblus
Plisserad kjol
Klänning
Slipover
Kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Pullover
Klänning
T-shirt
Klänning
Kjol
Kofta
Blå knytblus
Väska
T-shirt
Väska
Kappa
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kjol
Skinnkjol
Gucciskärp
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Cardigan
Knytblus
Kavaj
Slingbacks
T-shirt
Byxor
Väska
Topp
Linne
Body
Kappa
Väst
Väska
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Kappa
Kavaj
Väska
Basker
Tröja
Skjorta
Kavaj
Jeans
Klänning
Stickad klänning
Satinkjol
Slacks
Kavaj
Väska
Satinkjol
Kjol
Slipover
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Kjol
Kjol
Väska
Slipover
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Kostymbyxa
Blus
Skjorta
Blus
Kavaj
Kappa
Klänning
Kofta
Klännning
Sandaler

Alla hjärtans dag med middag från Marie Antoinette

Hej fina. Igår var det ju Alla hjärtans dag och jag tycker ju att man ska passa på att fira när man har möjlighet så det gjorde vi. Vi testade restaurang Marie Antoinettes nya koncept där man hämtar en kasse med ingredienser och recept och så lagar man maten själv hemma. Jag älskar ju maten på Marie Antoinette men man går ju inte ut och äter på samma sätt som innan Corona så det här känns som ett jättebra alternativ.

Jag hämtade ut matkassen vid tvåtiden igår eftermiddag. Sen hade de visst kommit på en ingrediens som skulle lyfta middagen ytterligare så de kom förbi här hemma med den. Det kan man kalla bra service! 🙂 Det var en femrätters meny inklusive efterrätt. Carl ansvarade väl för själva matlagningen och jag för uppläggningarna. Först gjorde vi pilgrimsmusslor med stekt sallad, färska champinjoner,  bovete och glace. Sedan var det dags för min favoriträtt, råbiff med rödlök, krasse, majonäs, rischips, gurka och fryst smör. Mums!

Sedan var det matigare rätter. Först lamm med aprikos, sky och crunch. Jag kan ha svårt för lammsmaken men skyn gjorde köttet mycket godare än det brukar vara så det blev jättebra. Den fjärde rätten var en annan favorit, spetskål med grädde, chiliolja och hasselnötter. Sååå gott. Här var man redan rejält mätt så Carl fick det mesta av grädden. Det här är verkligen en favorit som jag även ätit mycket på restaurang Marie Antoinette. Till efterrätt fick Carl en chokladkaka och jag åt bär. Vi kunde ha samma goda kolasås och crunch till våra efterrätter.

Måste säga att vi verkligen gillade det här konceptet med att man hämtar ingredienser och lagar till själv. Det var verkligen rätter som var enkla och gick snabbt att tillaga. Vi lagade en rätt, åt den och sen lagade vi nästa osv. Funkade jättebra! :). Rekommenderar verkligen er att testa det här konceptet hos Marie Antoinette. De har även helt vegetariska alternativ.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?