Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Tröja
Satinkjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Slacks
Väska
Skjorta
Kostymbyxa
Klännning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Linne
Väska
Kofta
Stickad klänning
Slingbacks
Linne
Kofta
Cape
Blus
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Byxor
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
Stövel
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Kappa
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Skjortklänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Byxor
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Cardigan
T-shirt
Linne
Skjorta
Skjorta
Pullover
Jeansjacka
Klänning
Byxor
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Väska
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Vit blus
Kjol
Slipover
Kjol
Kjol
T-shirt
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Väst
Väska
Grön klänning
Väska
Kjol
Klänning
Sandaler
Jeans
Kavaj
Ankelboots
Blus
Blå klänning
Klänning
Väska
Klänning
Knytblus
Kavaj
Linne med spets
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Kappa
Boots
T-shirt
Halsduk
Kavaj
Kofta
Basker
Klänning
Grå kavaj
Byxor
Tröja
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Knytblus
Kjol
Bag
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kavaj
Väska
Kjol
Kappa
Klänning
Skinnkjol
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klännning
Pälsjacka
Sneakers
Väska
Blus
Tröja
Pullover
Väska
Svarta jeans
Kjol
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kjol
Väska
34   286
75   293
41   344
55   380
21   209

Alla hjärtans dag med middag från Marie Antoinette

Hej fina. Igår var det ju Alla hjärtans dag och jag tycker ju att man ska passa på att fira när man har möjlighet så det gjorde vi. Vi testade restaurang Marie Antoinettes nya koncept där man hämtar en kasse med ingredienser och recept och så lagar man maten själv hemma. Jag älskar ju maten på Marie Antoinette men man går ju inte ut och äter på samma sätt som innan Corona så det här känns som ett jättebra alternativ.

Jag hämtade ut matkassen vid tvåtiden igår eftermiddag. Sen hade de visst kommit på en ingrediens som skulle lyfta middagen ytterligare så de kom förbi här hemma med den. Det kan man kalla bra service! 🙂 Det var en femrätters meny inklusive efterrätt. Carl ansvarade väl för själva matlagningen och jag för uppläggningarna. Först gjorde vi pilgrimsmusslor med stekt sallad, färska champinjoner,  bovete och glace. Sedan var det dags för min favoriträtt, råbiff med rödlök, krasse, majonäs, rischips, gurka och fryst smör. Mums!

Sedan var det matigare rätter. Först lamm med aprikos, sky och crunch. Jag kan ha svårt för lammsmaken men skyn gjorde köttet mycket godare än det brukar vara så det blev jättebra. Den fjärde rätten var en annan favorit, spetskål med grädde, chiliolja och hasselnötter. Sååå gott. Här var man redan rejält mätt så Carl fick det mesta av grädden. Det här är verkligen en favorit som jag även ätit mycket på restaurang Marie Antoinette. Till efterrätt fick Carl en chokladkaka och jag åt bär. Vi kunde ha samma goda kolasås och crunch till våra efterrätter.

Måste säga att vi verkligen gillade det här konceptet med att man hämtar ingredienser och lagar till själv. Det var verkligen rätter som var enkla och gick snabbt att tillaga. Vi lagade en rätt, åt den och sen lagade vi nästa osv. Funkade jättebra! :). Rekommenderar verkligen er att testa det här konceptet hos Marie Antoinette. De har även helt vegetariska alternativ.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?