Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Byxor
Kofta
Väska
Stenströms cardigan
Spegel
Louis Vuitton väska
Kavaj
Kavaj
Tröja
Cardigan
Linne
Kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Väska
Väst
Kjol
Klänning
Kofta
Kjol
Skjorta
Kostymbyxa
Pälsjacka
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Steamer
T-shirt
Blus
Kappa
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Klännning
Knytblus
Kofta
Skjorta
Grå kavaj
Byxor
Moschino väska
Väska
Kappa
örhängen
Väska
Jacka
T-shirt
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kofta
Klänning
Kavaj
Tory Burch
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Stickad klänning
Cape
Klänning
Blus
Pullover
Kappa
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Tröja
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
Bag
Väska
Blus
Slipover
T-shirt
Klänning
Kjol
Ankelboots
Kappa
Blus
Knytblus
Väska
Klänning
Stövel
Klänning
Kofta
Ganni diadem
Kavaj
Väska
Kavaj
Jeans
Klänning
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Skinnkjol
Väska
Kappa
Basker
Väska
Klänning
Tröja
Väska
Väska
Linne
Satinkjol
Klänning
Skjorta
Kånken
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Pullover
Slacks
Boots
Pullover
Pullover
Halsduk
T-shirt
Vit blus
Linne
Klänning
Jacka
Byxor
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kofta
Klännning
Skjortklänning
56   260
59   349
66   509
42   394
65   473

Alla hjärtans dag med middag från Marie Antoinette

Hej fina. Igår var det ju Alla hjärtans dag och jag tycker ju att man ska passa på att fira när man har möjlighet så det gjorde vi. Vi testade restaurang Marie Antoinettes nya koncept där man hämtar en kasse med ingredienser och recept och så lagar man maten själv hemma. Jag älskar ju maten på Marie Antoinette men man går ju inte ut och äter på samma sätt som innan Corona så det här känns som ett jättebra alternativ.

Jag hämtade ut matkassen vid tvåtiden igår eftermiddag. Sen hade de visst kommit på en ingrediens som skulle lyfta middagen ytterligare så de kom förbi här hemma med den. Det kan man kalla bra service! 🙂 Det var en femrätters meny inklusive efterrätt. Carl ansvarade väl för själva matlagningen och jag för uppläggningarna. Först gjorde vi pilgrimsmusslor med stekt sallad, färska champinjoner,  bovete och glace. Sedan var det dags för min favoriträtt, råbiff med rödlök, krasse, majonäs, rischips, gurka och fryst smör. Mums!

Sedan var det matigare rätter. Först lamm med aprikos, sky och crunch. Jag kan ha svårt för lammsmaken men skyn gjorde köttet mycket godare än det brukar vara så det blev jättebra. Den fjärde rätten var en annan favorit, spetskål med grädde, chiliolja och hasselnötter. Sååå gott. Här var man redan rejält mätt så Carl fick det mesta av grädden. Det här är verkligen en favorit som jag även ätit mycket på restaurang Marie Antoinette. Till efterrätt fick Carl en chokladkaka och jag åt bär. Vi kunde ha samma goda kolasås och crunch till våra efterrätter.

Måste säga att vi verkligen gillade det här konceptet med att man hämtar ingredienser och lagar till själv. Det var verkligen rätter som var enkla och gick snabbt att tillaga. Vi lagade en rätt, åt den och sen lagade vi nästa osv. Funkade jättebra! :). Rekommenderar verkligen er att testa det här konceptet hos Marie Antoinette. De har även helt vegetariska alternativ.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?