Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Tröja
Väska
Pullover
Knytblus
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Kjol
Satinkjol
Byxor
Sneakers
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Cape
Väska
Linne
Klänning
Tröja
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
Tröja
Kjol
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Slacks
Klänning
Slipover
Väska
Klänning
Jeans
Skjorta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Cardigan
Pälsjacka
Blus
Kostymbyxa
Skjorta
Linne
Bag
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Basker
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kofta
Slingbacks
Byxor
Blus
Kjol
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Blus
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Skjorta
Stickad klänning
Klännning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Stövel
Kavaj
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Kjol
Kofta
Boots
T-shirt
Skjorta
Klänning
Skjorta
Knytblus
Väska
Halsduk
Klännning
Kappa
Väska
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Byxor
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Väst
Pullover
Vit blus
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kappa
Skjorta
Kjol
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Alla hjärtans dag med middag från Marie Antoinette

Hej fina. Igår var det ju Alla hjärtans dag och jag tycker ju att man ska passa på att fira när man har möjlighet så det gjorde vi. Vi testade restaurang Marie Antoinettes nya koncept där man hämtar en kasse med ingredienser och recept och så lagar man maten själv hemma. Jag älskar ju maten på Marie Antoinette men man går ju inte ut och äter på samma sätt som innan Corona så det här känns som ett jättebra alternativ.

Jag hämtade ut matkassen vid tvåtiden igår eftermiddag. Sen hade de visst kommit på en ingrediens som skulle lyfta middagen ytterligare så de kom förbi här hemma med den. Det kan man kalla bra service! 🙂 Det var en femrätters meny inklusive efterrätt. Carl ansvarade väl för själva matlagningen och jag för uppläggningarna. Först gjorde vi pilgrimsmusslor med stekt sallad, färska champinjoner,  bovete och glace. Sedan var det dags för min favoriträtt, råbiff med rödlök, krasse, majonäs, rischips, gurka och fryst smör. Mums!

Sedan var det matigare rätter. Först lamm med aprikos, sky och crunch. Jag kan ha svårt för lammsmaken men skyn gjorde köttet mycket godare än det brukar vara så det blev jättebra. Den fjärde rätten var en annan favorit, spetskål med grädde, chiliolja och hasselnötter. Sååå gott. Här var man redan rejält mätt så Carl fick det mesta av grädden. Det här är verkligen en favorit som jag även ätit mycket på restaurang Marie Antoinette. Till efterrätt fick Carl en chokladkaka och jag åt bär. Vi kunde ha samma goda kolasås och crunch till våra efterrätter.

Måste säga att vi verkligen gillade det här konceptet med att man hämtar ingredienser och lagar till själv. Det var verkligen rätter som var enkla och gick snabbt att tillaga. Vi lagade en rätt, åt den och sen lagade vi nästa osv. Funkade jättebra! :). Rekommenderar verkligen er att testa det här konceptet hos Marie Antoinette. De har även helt vegetariska alternativ.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?