Annons: Shoppa min stil

Slipover
Jeans
Byxor
Kostymbyxa
Klänning
Halsduk
Skjorta
Skjorta
Satinkjol
Boots
Klänning
Kjol
Kofta
Kjol
Basker
Väska
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Väska
Bag
Kjol
T-shirt
Svarta jeans
Klänning
Blus
Jacka
Tröja
Väska
Stövel
Klännning
klänning
Kofta
Slacks
Klänning
Klänning
Cape
Klänning
Kappa
Trench coat
Väska
Kappa
Skjorta
Klänning
Kofta
Kappa
Slipover
Body
Skjorta
Klänning
Kappa
tröja
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Knytblus
Knytblus
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Slipover
Linne
Slipover vit
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Topp
Kavaj
Blus
Kappa
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
Kofta
Knytblus
Blus
Kjol
Väst
Tröja
Blå knytblus
Tröja
Väska
Kofta
Sneakers
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Kjol
Plisserad kjol
Kjol
Kavaj
Klänning
Kjol
Pullover
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Väska
Cardigan
Knytblus
Kappa
Väska
Cape
Tweedkavaj
T-shirt
T-shirt
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Väska
Slipover
Kappa
Sandaler
tröja
Vit blus
Kappa
Klänning
Slingbacks
Manolo Blahnik
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Tröja
Pullover
Väska
Väska
Linne
Klänning
Skinnkjol
Plisserad kjol
Linne
Tröja
Knytblus
Väska
Grön klänning
Pälsjacka
Väska
Klänning
Linne
T-shirt
Klännning
Blus
Kjol
Klänning
Cardigan
Pullover
Kjol
T-shirt
Topp
Kavaj
Byxor
Blå klänning
Linne med spets
Byxor
Blus
T-shirt
T-shirt
Kofta
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Gucciskärp
Kofta
Stickad klänning
Satinkjol
Tweedklänning
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta

Alla hjärtans dag med middag från Marie Antoinette

Hej fina. Igår var det ju Alla hjärtans dag och jag tycker ju att man ska passa på att fira när man har möjlighet så det gjorde vi. Vi testade restaurang Marie Antoinettes nya koncept där man hämtar en kasse med ingredienser och recept och så lagar man maten själv hemma. Jag älskar ju maten på Marie Antoinette men man går ju inte ut och äter på samma sätt som innan Corona så det här känns som ett jättebra alternativ.

Jag hämtade ut matkassen vid tvåtiden igår eftermiddag. Sen hade de visst kommit på en ingrediens som skulle lyfta middagen ytterligare så de kom förbi här hemma med den. Det kan man kalla bra service! 🙂 Det var en femrätters meny inklusive efterrätt. Carl ansvarade väl för själva matlagningen och jag för uppläggningarna. Först gjorde vi pilgrimsmusslor med stekt sallad, färska champinjoner,  bovete och glace. Sedan var det dags för min favoriträtt, råbiff med rödlök, krasse, majonäs, rischips, gurka och fryst smör. Mums!

Sedan var det matigare rätter. Först lamm med aprikos, sky och crunch. Jag kan ha svårt för lammsmaken men skyn gjorde köttet mycket godare än det brukar vara så det blev jättebra. Den fjärde rätten var en annan favorit, spetskål med grädde, chiliolja och hasselnötter. Sååå gott. Här var man redan rejält mätt så Carl fick det mesta av grädden. Det här är verkligen en favorit som jag även ätit mycket på restaurang Marie Antoinette. Till efterrätt fick Carl en chokladkaka och jag åt bär. Vi kunde ha samma goda kolasås och crunch till våra efterrätter.

Måste säga att vi verkligen gillade det här konceptet med att man hämtar ingredienser och lagar till själv. Det var verkligen rätter som var enkla och gick snabbt att tillaga. Vi lagade en rätt, åt den och sen lagade vi nästa osv. Funkade jättebra! :). Rekommenderar verkligen er att testa det här konceptet hos Marie Antoinette. De har även helt vegetariska alternativ.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?