Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Ankelboots
Manolo Blahnik
Kavaj
Kjol
Cardigan
Sneakers
T-shirt
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Skjortklänning
Skjorta
Stickad klänning
T-shirt
Byxor
Kofta
Väska
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Klännning
Halsduk
Pullover
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Byxor
Kappa
Tröja
Pullover
Blus
Kjol
Pullover
Väst
Boots
Kavaj
Kjol
Kofta
Kappa
Kofta
Kappa
Kjol
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Jeans
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Slacks
Pälsjacka
Stövel
Väska
Tröja
Klänning
Blus
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Basker
Kavaj
Kappa
Tröja
Skjorta
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Väska
Cape
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Byxor
Bag
Klänning
Kappa
Väska
Linne
Klänning
Blus
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Klänning
Slingbacks
Väska
Kostymbyxa
Knytblus
Knytblus
Slipover
Väska
Kofta
Kjol
Klännning
Klänning
Linne
Skjorta
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Kofta
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Bygga pool i Malmö

Bygga pool i Malmö
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Poolgiganten

Hej fina.  Hoppas att allt är bra med er. Det är ju ruggigt kallt ute nu. Här i Malmö är man inte alls van vid snö, is och minusgrader och jag längtar verkligen till värme och sommar. Det är fler och fler av våra vänner som flyttar till hus och många har även pool eller i alla fall planer på att bygga pool.

Idag tänkte jag tipsa om Poolgiganten som har över trettio års samlad erfarenhet av att bygga och sälja pool. En trygg samarbetspartner när det kommer till poolbygge med andra ord. Funderar du på att bygga pool i Malmö? Poolgiganten är ett etablerat poolföretag Malmö som kan hjälpa till hela vägen från idéstadie till färdigt projekt. De har ett stort nätverk av skickliga poolmontörer som de kan koppla ihop dig med för att ditt poolprojekt ska bli precis så bra som du vill.

Bygga pool själv?

Har du tankar på att bygga din pool själv har Poolgiganten även pooler som kan levereras direkt hem till dig. Såklart får du med tydliga instruktioner för hur du får den på plats och har du frågor kan du alltid vända dig till deras support över telefon. Poolgiganten erbjuder även hembesök så du kan få guidning och hitta den bästa lösningen just för dig. Ofta vet man kanske att man vill ha pool men har inte koll på vilken typ och storlek till exempel som passar bäst.

Någon gång kommer vi att flytta till hus och det vore ju verkligen en dröm att kunna ha en egen pool på gården. Framför allt om somrarna fortsätter vara så här otroligt varma. Tänk vad skönt att kunna svalka sig i sin egen pool hemma och inte behöva ta sig till en strand och trängas med en massa andra badsugna människor. Att ha pool hemma känns också som en supertrevlig social grej. Att bjuda över vänner och ha lite poolhäng tillsammans. Så mysigt ju!

Oavsett om du är i idéstadiet eller bestämt dig för att skaffa pool rekommenderar jag att spana in Poolgiganten.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?