Annons: Shoppa min stil

Slipover
Slingbacks
Plisserad kjol
Kappa
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Byxor
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klännning
Väska
Kofta
Linne
Kjol
Klänning
Svarta jeans
Skjorta
Blus
Byxor
Klänning
Boots
Tröja
Väska
Kofta
Pullover
Halsduk
Pullover
Sneakers
Skjorta
Tröja
Kjol
Kjol
T-shirt
T-shirt
Basker
Skjortklänning
Klänning
Klännning
Väska
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Väska
Tröja
Kavaj
Skjorta
Linne
Kavaj
Kappa
Kavaj
Blus
Klänning
Kjol
Kofta
Kappa
Jeans
Kofta
Sandaler
Klänning
Grön klänning
Skjorta
Byxor
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Knytblus
Kofta
Klänning
Blus
Knytblus
Klänning
Kofta
Satinkjol
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Stövel
Bag
Kofta
Väst
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Slacks
Cardigan
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Kjol
Kjol
Väska
Pullover
T-shirt
Pullover
Manolo Blahnik
Kofta
Byxor
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Cardigan
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Väska
Cape
Väska
T-shirt
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Linne med spets
Klänning
Kavaj
Kappa
Pälsjacka
Vit blus
Jeansjacka
Blå klänning
Linne
Väska
Kofta
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
Skjorta
38   233
41   309
55   371
21   206
54   331

Bygga pool i Malmö

Bygga pool i Malmö
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Poolgiganten

Hej fina.  Hoppas att allt är bra med er. Det är ju ruggigt kallt ute nu. Här i Malmö är man inte alls van vid snö, is och minusgrader och jag längtar verkligen till värme och sommar. Det är fler och fler av våra vänner som flyttar till hus och många har även pool eller i alla fall planer på att bygga pool.

Idag tänkte jag tipsa om Poolgiganten som har över trettio års samlad erfarenhet av att bygga och sälja pool. En trygg samarbetspartner när det kommer till poolbygge med andra ord. Funderar du på att bygga pool i Malmö? Poolgiganten är ett etablerat poolföretag Malmö som kan hjälpa till hela vägen från idéstadie till färdigt projekt. De har ett stort nätverk av skickliga poolmontörer som de kan koppla ihop dig med för att ditt poolprojekt ska bli precis så bra som du vill.

Bygga pool själv?

Har du tankar på att bygga din pool själv har Poolgiganten även pooler som kan levereras direkt hem till dig. Såklart får du med tydliga instruktioner för hur du får den på plats och har du frågor kan du alltid vända dig till deras support över telefon. Poolgiganten erbjuder även hembesök så du kan få guidning och hitta den bästa lösningen just för dig. Ofta vet man kanske att man vill ha pool men har inte koll på vilken typ och storlek till exempel som passar bäst.

Någon gång kommer vi att flytta till hus och det vore ju verkligen en dröm att kunna ha en egen pool på gården. Framför allt om somrarna fortsätter vara så här otroligt varma. Tänk vad skönt att kunna svalka sig i sin egen pool hemma och inte behöva ta sig till en strand och trängas med en massa andra badsugna människor. Att ha pool hemma känns också som en supertrevlig social grej. Att bjuda över vänner och ha lite poolhäng tillsammans. Så mysigt ju!

Oavsett om du är i idéstadiet eller bestämt dig för att skaffa pool rekommenderar jag att spana in Poolgiganten.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?