Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Pullover
Skjorta
Kavaj
Väst
Skjorta
Pullover
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Väska
Klännning
Plisserad kjol
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Slacks
Väska
Cardigan
Kofta
Linne
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Klänning
T-shirt
Skinnkjol
Linne
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Byxor
Satinkjol
Jeans
Klänning
T-shirt
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Kappa
T-shirt
Skjortklänning
Slipover
Väska
Väska
Klännning
Boots
Kofta
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Skjorta
Klänning
Kappa
Kjol
Kofta
Svarta jeans
Klänning
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Tröja
Halsduk
Klänning
Kjol
Kjol
Kofta
Cardigan
Grön klänning
Cape
Kjol
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
Knytblus
Kappa
Kjol
Kjol
Knytblus
Manolo Blahnik
Byxor
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Vit blus
Väska
Blus
Väska
Klänning
Sneakers
Stövel
Tröja
Tröja
Kjol
Klänning
Jeansjacka
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kofta
Kappa
Kofta
Ankelboots
Basker
Blus
Kavaj
Bag
Linne med spets
Väska
Väska
Kavaj
Blå klänning
Skjorta
T-shirt
Kjol
Kappa
Klänning
Pullover
Kofta
Sandaler
Väska
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Väska
Linne
Blus
Klänning
Byxor
Väska
T-shirt
Pullover
75   382
95   534
72   471
79   377
75   329

Så mycket man vill göra, så lite tid

Hej fina. Jag har haft ett ganska galet år hittills med 10-12 timmars jobbdagar, bröllopsplanering, bostadsvisningar och företagandet. Jag tänker hela tiden att det är en intensiv period som slutar “snart” men det gör den liksom inte. Samtidigt älskar jag allt det här. Jag älskar att jobba så tar gärna på mig lite för mycket, jag älskar att planera och fixa inför bröllopet, jag älskar våra flyttplaner och gå på visningar, och jag älskar att driva mitt företag. Men ja, det blir inte mycket tid till att vila, städa och till och med träningen har fått skjutas på nu de senaste två veckorna. Jag sover bara sex timmar per natt så jag kan nog inte ta timmar från sömnen. Så jobbigt när det finns så mycket man vill göra men tiden räcker inte till.

Något som är bra är i alla fall att när jag väl sover sover jag riktigt bra. Jag tror mina sex timmars sömn på vardagsnätterna verkligen är kvalitativa sömntimmar. Sedan sover jag ofta många timmar på helgen, ofta 10-12 timmar. Jag vet att man säger att man inte kan “sova ikapp” och “ta igen sömn” men jag har gjort så de senaste åren och det känns som att det funkar för mig.

Jag ser fram emot en lugn helg. Jag hoppas jag hinner träna ikväll efter jobbet och kanske även få till ett löppass imorgon. Jag saknar att springa, var längesedan (några veckor sedan) jag fick till ett löppass då jag varit iväg på helgen när jag annars brukar springa. I helgen har vi även bokat in oss på visning av en lägenhet och på söndag firar vi såklart Alla hjärtans dag.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?