Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Kavaj
Linne med spets
Kofta
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Slipover
T-shirt
Linne
Väska
Pullover
Skjorta
Klänning
T-shirt
Klännning
Klänning
Gucciskärp
Cardigan
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Jeans
Kofta
Cape
Kjol
Skjortklänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Satinkjol
Kappa
T-shirt
Klänning
Linne
Kjol
Pullover
Basker
Väska
Kofta
T-shirt
Pullover
Blus
Klänning
Sandaler
Blå klänning
Stövel
Manolo Blahnik
Väska
Byxor
Kjol
Slipover vit
Skjorta
Klänning
Topp
Pullover
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
T-shirt
Väska
Slipover
Plisserad kjol
Kavaj
Kjol
Pälsjacka
Linne
Slipover
T-shirt
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Kappa
Blus
Kavaj
Skjorta
Väska
Cape
Kavaj
Kjol
Byxor
Kavaj
Skjorta
Klänning
Skjorta
Sneakers
Väska
Boots
Svarta jeans
Klänning
Slacks
Väska
Kjol
Knytblus
Klänning
Grön klänning
Tröja
Byxor
Kofta
Kofta
Tyllkjol
Väska
Slipover
Klännning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Tröja
Kofta
Vit blus
Klänning
Väska
Knytblus
Kostymbyxa
Slingbacks
Kofta
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Bag
Blå knytblus
Body
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Halsduk
Kofta
Klänning
Tröja
Byxor
Skjorta
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Väst
Kjol
Väska
Blus
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Stickad klänning
18   226
47   252
38   271
49   288
46   262

Så mycket man vill göra, så lite tid

Hej fina. Jag har haft ett ganska galet år hittills med 10-12 timmars jobbdagar, bröllopsplanering, bostadsvisningar och företagandet. Jag tänker hela tiden att det är en intensiv period som slutar “snart” men det gör den liksom inte. Samtidigt älskar jag allt det här. Jag älskar att jobba så tar gärna på mig lite för mycket, jag älskar att planera och fixa inför bröllopet, jag älskar våra flyttplaner och gå på visningar, och jag älskar att driva mitt företag. Men ja, det blir inte mycket tid till att vila, städa och till och med träningen har fått skjutas på nu de senaste två veckorna. Jag sover bara sex timmar per natt så jag kan nog inte ta timmar från sömnen. Så jobbigt när det finns så mycket man vill göra men tiden räcker inte till.

Något som är bra är i alla fall att när jag väl sover sover jag riktigt bra. Jag tror mina sex timmars sömn på vardagsnätterna verkligen är kvalitativa sömntimmar. Sedan sover jag ofta många timmar på helgen, ofta 10-12 timmar. Jag vet att man säger att man inte kan “sova ikapp” och “ta igen sömn” men jag har gjort så de senaste åren och det känns som att det funkar för mig.

Jag ser fram emot en lugn helg. Jag hoppas jag hinner träna ikväll efter jobbet och kanske även få till ett löppass imorgon. Jag saknar att springa, var längesedan (några veckor sedan) jag fick till ett löppass då jag varit iväg på helgen när jag annars brukar springa. I helgen har vi även bokat in oss på visning av en lägenhet och på söndag firar vi såklart Alla hjärtans dag.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?