Annons: Shoppa min stil

Jeans
Cape
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kappa
Pullover
Jacka
Satinkjol
Tröja
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Knytblus
Kavaj
Byxor
Skinnkjol
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klännning
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Pullover
Kappa
Halsduk
Basker
Louis Vuitton väska
Linne
Klänning
Moschino väska
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Tröja
Skjorta
Skjortklänning
Linne
Kjol
Väska
Klänning
Ganni diadem
Kofta
Stickad klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Steamer
Byxor
Spegel
Kappa
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Sneakers
Kofta
Skjorta
Blus
Slacks
Väska
Väska
Klänning
Cardigan
Kofta
Kappa
Väska
Kjol
Stenströms cardigan
Kavaj
Klännning
örhängen
Tröja
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Knytblus
Kofta
Väska
Jacka
Skjorta
T-shirt
Vit blus
Kavaj
Slipover
Skjorta
Väska
Kofta
Blus
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Blus
Ankelboots
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Kjol
Bag
Blus
Väska
Kavaj
Pullover
Stövel
Grå kavaj
Boots
T-shirt
Kånken
Pullover
Skjorta
Väska
Tory Burch
Kavaj
Väska
Kofta
Knytblus
Linne
Väst
Kappa
59   290
59   367
66   523
42   395
65   476

Så mycket man vill göra, så lite tid

Hej fina. Jag har haft ett ganska galet år hittills med 10-12 timmars jobbdagar, bröllopsplanering, bostadsvisningar och företagandet. Jag tänker hela tiden att det är en intensiv period som slutar “snart” men det gör den liksom inte. Samtidigt älskar jag allt det här. Jag älskar att jobba så tar gärna på mig lite för mycket, jag älskar att planera och fixa inför bröllopet, jag älskar våra flyttplaner och gå på visningar, och jag älskar att driva mitt företag. Men ja, det blir inte mycket tid till att vila, städa och till och med träningen har fått skjutas på nu de senaste två veckorna. Jag sover bara sex timmar per natt så jag kan nog inte ta timmar från sömnen. Så jobbigt när det finns så mycket man vill göra men tiden räcker inte till.

Något som är bra är i alla fall att när jag väl sover sover jag riktigt bra. Jag tror mina sex timmars sömn på vardagsnätterna verkligen är kvalitativa sömntimmar. Sedan sover jag ofta många timmar på helgen, ofta 10-12 timmar. Jag vet att man säger att man inte kan “sova ikapp” och “ta igen sömn” men jag har gjort så de senaste åren och det känns som att det funkar för mig.

Jag ser fram emot en lugn helg. Jag hoppas jag hinner träna ikväll efter jobbet och kanske även få till ett löppass imorgon. Jag saknar att springa, var längesedan (några veckor sedan) jag fick till ett löppass då jag varit iväg på helgen när jag annars brukar springa. I helgen har vi även bokat in oss på visning av en lägenhet och på söndag firar vi såklart Alla hjärtans dag.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?