Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Kjol
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kavaj
Byxor
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Boots
Kofta
Slacks
Kjol
Kavaj
Stövel
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Pullover
Satinkjol
Kavaj
Tröja
T-shirt
Linne
Blus
Skjorta
Jeans
Väska
Kavaj
Väska
Linne
Linne
Kofta
Kofta
Väska
Stickad klänning
Klännning
Kappa
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Väst
Kjol
Väska
Cape
Knytblus
Väska
Kappa
Blus
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Tröja
Pullover
Väska
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Vit blus
Väska
Pullover
Kavaj
Blus
Kappa
Tröja
Väska
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Kjol
Knytblus
Väska
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Slingbacks
Sneakers
Byxor
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Cardigan
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Pullover
Skjorta
Kofta
Kappa
Kappa
Kjol
Byxor
Skinnkjol
Klännning
T-shirt
Klänning
Basker
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Väska
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kavaj
Slipover
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Bag
Knytblus
Kavaj
118   228
67   335
42   339
66   459
30   403

Så mycket man vill göra, så lite tid

Hej fina. Jag har haft ett ganska galet år hittills med 10-12 timmars jobbdagar, bröllopsplanering, bostadsvisningar och företagandet. Jag tänker hela tiden att det är en intensiv period som slutar “snart” men det gör den liksom inte. Samtidigt älskar jag allt det här. Jag älskar att jobba så tar gärna på mig lite för mycket, jag älskar att planera och fixa inför bröllopet, jag älskar våra flyttplaner och gå på visningar, och jag älskar att driva mitt företag. Men ja, det blir inte mycket tid till att vila, städa och till och med träningen har fått skjutas på nu de senaste två veckorna. Jag sover bara sex timmar per natt så jag kan nog inte ta timmar från sömnen. Så jobbigt när det finns så mycket man vill göra men tiden räcker inte till.

Något som är bra är i alla fall att när jag väl sover sover jag riktigt bra. Jag tror mina sex timmars sömn på vardagsnätterna verkligen är kvalitativa sömntimmar. Sedan sover jag ofta många timmar på helgen, ofta 10-12 timmar. Jag vet att man säger att man inte kan “sova ikapp” och “ta igen sömn” men jag har gjort så de senaste åren och det känns som att det funkar för mig.

Jag ser fram emot en lugn helg. Jag hoppas jag hinner träna ikväll efter jobbet och kanske även få till ett löppass imorgon. Jag saknar att springa, var längesedan (några veckor sedan) jag fick till ett löppass då jag varit iväg på helgen när jag annars brukar springa. I helgen har vi även bokat in oss på visning av en lägenhet och på söndag firar vi såklart Alla hjärtans dag.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?