Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Blus
Väska
Kappa
Pullover
Vit blus
Kofta
Kavaj
Kofta
Basker
Kavaj
Bag
Klännning
Skinnkjol
Väska
Väska
Klänning
Slacks
Skjorta
Klänning
Blus
Skjorta
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Pullover
Kofta
Väst
Kjol
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Pälsjacka
Klänning
T-shirt
Kofta
Knytblus
Byxor
Klänning
Linne
Cape
Klänning
Linne
Cardigan
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Pullover
Sneakers
Knytblus
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
Slingbacks
T-shirt
Tröja
Klänning
Skjorta
Byxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Pullover
Boots
Väska
Byxor
Kofta
Knytblus
Kavaj
Klännning
T-shirt
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Stövel
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Linne
Tröja
Väska
Skjorta
Byxor
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kjol
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Slipover
Klänning
Kjol
Ankelboots
Kavaj
Jeans
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Kofta
Manolo Blahnik
Blus
Tröja
Väska
Kjol
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Satinkjol
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Halsduk
Väska
Grå kavaj
Kappa
Klänning
118   228
67   335
42   339
66   459
30   403

Lägenhetsvisning 7 – City

Hej fina. Igår direkt efter jobbet var jag och Carl på en lägenhetsvisning. Den ligger i city och jag måste erkänna att jag faktiskt blev kär i denna. Glömde ju helt ta bilder för att jag hade så mycket känslor när jag var där haha. Det var verkligen en lägenhet jag kan se oss bo i. Jag är verkligen känslomänniska och hade nog inte kunnat köpa en bostad som liksom inte KÄNNS rätt för mig. Carl är ju lite mer praktisk och strategisk vilket är bra haha.

Det kan faktiskt bli så att vi lägger ett bud på den här. Den hade ett jättevackert kök och badrum, jag och Carl hade kunnat ha varsitt kontorsrum och det fanns bra möjlighet för walk in closet. Kan bli en riktigt spännande dag om budgivningen drar igång :).

Idag ska jag luncha med Anna och Tina på MJS och har även hur mycket som helst att hinna med på jobbet. Jag har ju lärt känna både Anna och Tina genom blogg och Instagram vilket är rätt häftigt :). Ha en underbar torsdag!

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?