Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Kofta
T-shirt
T-shirt
Grå kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Halsduk
Bag
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Pullover
Kjol
Väska
Svarta jeans
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Byxor
Stövel
Byxor
Kavaj
Sneakers
Tröja
Väska
Vit blus
Blus
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Linne
Kofta
Basker
Sandaler
Väska
Slacks
Kavaj
Ankelboots
Byxor
Blus
Kjol
Kappa
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Cardigan
Slipover
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Cape
Kofta
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Satinkjol
Kjol
Pullover
Väska
Kofta
Kofta
Tröja
Grön klänning
Manolo Blahnik
Boots
Klännning
Klänning
Väska
Knytblus
Linne
Knytblus
T-shirt
Väska
Väska
Satinkjol
Klänning
Kjol
Kappa
T-shirt
Klännning
Väska
Kjol
Väst
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Pullover
Plisserad kjol
Klänning
Skinnkjol
Jeansjacka
Blus
Kofta
Pälsjacka
Skjorta
Kappa
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Jeans
Skjorta
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Tröja
Pullover
Linne med spets
T-shirt
Blå klänning
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Kostymbyxa
8   37
94   468
71   435
79   374
75   326

Lägenhetsvisning 7 – City

Hej fina. Igår direkt efter jobbet var jag och Carl på en lägenhetsvisning. Den ligger i city och jag måste erkänna att jag faktiskt blev kär i denna. Glömde ju helt ta bilder för att jag hade så mycket känslor när jag var där haha. Det var verkligen en lägenhet jag kan se oss bo i. Jag är verkligen känslomänniska och hade nog inte kunnat köpa en bostad som liksom inte KÄNNS rätt för mig. Carl är ju lite mer praktisk och strategisk vilket är bra haha.

Det kan faktiskt bli så att vi lägger ett bud på den här. Den hade ett jättevackert kök och badrum, jag och Carl hade kunnat ha varsitt kontorsrum och det fanns bra möjlighet för walk in closet. Kan bli en riktigt spännande dag om budgivningen drar igång :).

Idag ska jag luncha med Anna och Tina på MJS och har även hur mycket som helst att hinna med på jobbet. Jag har ju lärt känna både Anna och Tina genom blogg och Instagram vilket är rätt häftigt :). Ha en underbar torsdag!

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?