Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Väst
T-shirt
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
T-shirt
Vit blus
Skjorta
Tröja
Klännning
Kjol
Pullover
Slacks
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Slingbacks
Pullover
Väska
Kappa
Väska
Kjol
Pullover
Blus
örhängen
Väska
Knytblus
Klänning
Blus
Stenströms cardigan
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Skjortklänning
Byxor
Tröja
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klännning
Kavaj
Ganni diadem
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Stövel
Cape
Kofta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Bag
Louis Vuitton väska
Skjorta
Skinnkjol
Kofta
Stickad klänning
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Pälsjacka
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Jacka
Klänning
Kavaj
Boots
Linne
Tory Burch
Kavaj
Kappa
Knytblus
Halsduk
Moschino väska
Kofta
Byxor
Väska
Byxor
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Jeans
Linne
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Byxor
Knytblus
Linne
T-shirt
Tröja
Klänning
Cardigan
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Kånken
Slipover
Klänning
Klänning
Satinkjol
Spegel
Skjorta
Skjorta
Väska
Steamer
Pullover
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Sneakers
Kostymbyxa
Blus
Skjorta
Halsduk
Kappa
Väska
Kofta
Ankelboots
Jacka
Basker
Kavaj
Kappa
58   280
59   363
66   522
42   394
65   474

Lägenhetsvisning 7 – City

Hej fina. Igår direkt efter jobbet var jag och Carl på en lägenhetsvisning. Den ligger i city och jag måste erkänna att jag faktiskt blev kär i denna. Glömde ju helt ta bilder för att jag hade så mycket känslor när jag var där haha. Det var verkligen en lägenhet jag kan se oss bo i. Jag är verkligen känslomänniska och hade nog inte kunnat köpa en bostad som liksom inte KÄNNS rätt för mig. Carl är ju lite mer praktisk och strategisk vilket är bra haha.

Det kan faktiskt bli så att vi lägger ett bud på den här. Den hade ett jättevackert kök och badrum, jag och Carl hade kunnat ha varsitt kontorsrum och det fanns bra möjlighet för walk in closet. Kan bli en riktigt spännande dag om budgivningen drar igång :).

Idag ska jag luncha med Anna och Tina på MJS och har även hur mycket som helst att hinna med på jobbet. Jag har ju lärt känna både Anna och Tina genom blogg och Instagram vilket är rätt häftigt :). Ha en underbar torsdag!

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?