Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
Kjol
Väst
Kjol
Plisserad kjol
Tröja
Tröja
Klänning
Cape
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kappa
Satinkjol
T-shirt
Klännning
Slipover
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Body
Klänning
Kofta
Väska
Linne med spets
Byxor
Jeans
Kofta
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Knytblus
Manolo Blahnik
Väska
Linne
Väska
Plisserad kjol
Vit blus
Klänning
Slacks
Klänning
Tröja
Väska
Sneakers
Knytblus
Cape
Klänning
Linne
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Topp
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Kappa
Väska
Slipover vit
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Kappa
Gucciskärp
Stövel
Kappa
Klänning
T-shirt
Väska
Pullover
Knytblus
Pälsjacka
Kavaj
Basker
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Kostymbyxa
Byxor
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kjol
Skinnkjol
Blå knytblus
Ankelboots
Grön klänning
Kavaj
Kofta
Boots
Kofta
Bag
Kjol
Blus
Slipover
Byxor
Skjorta
Kofta
Linne
Väska
Skjorta
Skjorta
Väska
Skjorta
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Sandaler
Väska
Blus
Svarta jeans
Kofta
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kofta
Kavaj
Blus
Klänning
Cardigan
Väska
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Byxor
Kjol
Väska
Kofta
Tyllkjol
Slipover
Kavaj
T-shirt
Slipover
Klänning
T-shirt
Satinkjol
Pullover
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
Pullover
Klännning
Kavaj
Väska
Cardigan
Kavaj
Pullover
Kjol
Väska
Blå klänning
Skjorta
9   88
47   218
38   249
49   288
46   262

Ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö

Ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Kräm Hudvårdsstudio

Hej fina ni. Jag vill ju att min hud ska vara i sin allra bästa form på mitt bröllop. Därför har jag nu börjat förberedelserna genom att inleda ett samarbete med och göra ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudo i Malmö. Min bästa vän Anna går ju redan där och hon har ju magisk hy så jag litar verkligen på att de kan sin sak. För någon vecka sedan besökte jag salongen första gången. Terese gjorde då en kort bedömning av min hy för att skräddarsy min första behandling.

Och igår på minn lunch var jag hos Kräm Hudvårdsstudio för en första ansiktsbehandling. Eller först fick jag visa in nuvarande hudvårdsrutin, vilka produkter jag använder idag. Jag hade med rengöring, serum, dag- och nattkräm, nattmask och sminkprodukter. En rengöringsprodukt berättade Terese att jag direkt måste sluta med.

Älskar att Terese är ärlig och det var jag också. Jag berättade till exempel att jag ofta petar mig i ansiktet när jag är stressad, klämmer finnar plockar oönskad hårväxt med pincett. Allt det där är ju big no no och det vet jag ju egentligen men när det kom från Terese kände jag mig motiverad att sluta direkt. Annars sa Terese att min hy egentligen är i bra form vilket jag blev glad för.

 

Diamantslipning hos Kräm Hudvårdsstudio

Nu till själva behandlingen då. Vi började med att göra en så kallad diamantslipning. Det är en medicinsk behandling där man slipar bort döda hudceller och reducerar fina linjer. Man förbättrar även hudens pigmenteringar, solskador och ärr. Det gjorde inte alls ont och jag kunde faktiskt känna mig riktigt avslappnad under behandlingen. Det var även riktigt häftigt att se och känna på huden före och efter behandlingen och jämföra. Vilken skillnad! Jag var så mycket lenare och liksom jämnare i huden.

Vi gjorde även fuktgivande behandling med bland annat C-vitamin. Det var en så avslappnande och lugn stund och att dessutom få bättre hy på det, vilken dröm. Jag vill ju verkligen göra vad jag kan för att få den där magiska hyn till i sommar så jag köpte även med mig produkter som Terese rekommenderade. Jag kommer nu att använda produkter från Dermaquest och köpte med mig rengöring, två olika serum, ansiktskräm och ögonkräm. Ska bli så spännande att se hur min hud utvecklas nu.

Jag kommer göra ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö en gång i månaden nu. Kommer såklart hålla er uppdaterade. Nedan ser ni några bilder från igår. Den översta är före behandling :). Ha en underbar dag!

Före ansiktsbehandlingen
Efter ansiktsbehandlingen

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 10 februari, 2021 / 13:15

  På bilderna ser det ju bra ut men hur gick det med porer? Blev de mindre? Diamantslipning låter intressant.

  • mariabusck
   Författare
   17 februari, 2021 / 13:40

   Tack för din kommentar Karin. Jag fick mindre porer och mer lyster i huden generellt 🙂 Nu har jag även köpt produkter i samma serier vi hade i den återfuktande behandlingen så jag ser fram emot att se hur min hud utvecklas 🙂

Kommentera


Söker du efter något?