Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Byxor
Kavaj
Byxor
Kofta
Kavaj
Kappa
T-shirt
Skjorta
Grå kavaj
Kofta
Vit blus
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Pullover
Klänning
Väska
Pullover
Boots
Kjol
Manolo Blahnik
Kofta
Kjol
Linne med spets
Väska
Knytblus
Väska
T-shirt
Kavaj
Linne
Kappa
Väska
Skjorta
Sneakers
Klännning
Kavaj
Väska
Kofta
Blus
Kjol
Kavaj
Kjol
Kappa
Väska
Linne
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Kjol
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Väska
Kavaj
Slipover
Skjorta
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Skjorta
Svarta jeans
Rosa kostymbyxor
Byxor
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Linne
Väska
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Stövel
Cardigan
Klänning
Cape
Blus
Kappa
Väska
Plisserad kjol
Skjorta
Klännning
Klänning
T-shirt
Stickad klänning
Jeansjacka
Klänning
Halsduk
Slacks
Byxor
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Kofta
Tröja
T-shirt
Pullover
Blå klänning
Plisserad kjol
T-shirt
T-shirt
Kofta
Slingbacks
Skjorta
Jeans
Bag
Klänning
Väska
Grön klänning
T-shirt
Cardigan
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Tröja
Kofta
Sandaler
Väska
Kjol
Basker
Knytblus
Klänning
Knytblus
Kavaj
Pullover
Tröja
Väst
Kofta
Kofta
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö

Ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Kräm Hudvårdsstudio

Hej fina ni. Jag vill ju att min hud ska vara i sin allra bästa form på mitt bröllop. Därför har jag nu börjat förberedelserna genom att inleda ett samarbete med och göra ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudo i Malmö. Min bästa vän Anna går ju redan där och hon har ju magisk hy så jag litar verkligen på att de kan sin sak. För någon vecka sedan besökte jag salongen första gången. Terese gjorde då en kort bedömning av min hy för att skräddarsy min första behandling.

Och igår på minn lunch var jag hos Kräm Hudvårdsstudio för en första ansiktsbehandling. Eller först fick jag visa in nuvarande hudvårdsrutin, vilka produkter jag använder idag. Jag hade med rengöring, serum, dag- och nattkräm, nattmask och sminkprodukter. En rengöringsprodukt berättade Terese att jag direkt måste sluta med.

Älskar att Terese är ärlig och det var jag också. Jag berättade till exempel att jag ofta petar mig i ansiktet när jag är stressad, klämmer finnar plockar oönskad hårväxt med pincett. Allt det där är ju big no no och det vet jag ju egentligen men när det kom från Terese kände jag mig motiverad att sluta direkt. Annars sa Terese att min hy egentligen är i bra form vilket jag blev glad för.

 

Diamantslipning hos Kräm Hudvårdsstudio

Nu till själva behandlingen då. Vi började med att göra en så kallad diamantslipning. Det är en medicinsk behandling där man slipar bort döda hudceller och reducerar fina linjer. Man förbättrar även hudens pigmenteringar, solskador och ärr. Det gjorde inte alls ont och jag kunde faktiskt känna mig riktigt avslappnad under behandlingen. Det var även riktigt häftigt att se och känna på huden före och efter behandlingen och jämföra. Vilken skillnad! Jag var så mycket lenare och liksom jämnare i huden.

Vi gjorde även fuktgivande behandling med bland annat C-vitamin. Det var en så avslappnande och lugn stund och att dessutom få bättre hy på det, vilken dröm. Jag vill ju verkligen göra vad jag kan för att få den där magiska hyn till i sommar så jag köpte även med mig produkter som Terese rekommenderade. Jag kommer nu att använda produkter från Dermaquest och köpte med mig rengöring, två olika serum, ansiktskräm och ögonkräm. Ska bli så spännande att se hur min hud utvecklas nu.

Jag kommer göra ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö en gång i månaden nu. Kommer såklart hålla er uppdaterade. Nedan ser ni några bilder från igår. Den översta är före behandling :). Ha en underbar dag!

Före ansiktsbehandlingen
Efter ansiktsbehandlingen

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 10 februari, 2021 / 13:15

  På bilderna ser det ju bra ut men hur gick det med porer? Blev de mindre? Diamantslipning låter intressant.

  • mariabusck
   Författare
   17 februari, 2021 / 13:40

   Tack för din kommentar Karin. Jag fick mindre porer och mer lyster i huden generellt 🙂 Nu har jag även köpt produkter i samma serier vi hade i den återfuktande behandlingen så jag ser fram emot att se hur min hud utvecklas 🙂

Kommentera


Söker du efter något?