Annons: Shoppa min stil

Väska
Byxor
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Tröja
Kappa
Ankelboots
Kofta
Klänning
Knytblus
Kofta
Kavaj
Blus
Kjol
Väska
Klänning
Tory Burch
Klänning
Cape
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Slingbacks
Klänning
Kostymbyxa
Jacka
Klännning
Klänning
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Boots
Cardigan
Grå kavaj
Vit blus
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kjol
T-shirt
Kofta
Kjol
Linne
Väska
Ganni diadem
Kappa
Byxor
örhängen
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Basker
Väska
Kavaj
Kofta
Väst
Kappa
Skjorta
Skjorta
Kofta
Stickad klänning
T-shirt
Kappa
Kofta
Kavaj
Kofta
Blus
Pullover
Kavaj
Jeans
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Kofta
Klänning
Steamer
Kofta
Kofta
Kjol
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Jacka
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Pälsjacka
T-shirt
Kavaj
Linne
Kappa
Kjol
Tröja
Pullover
Skjortklänning
Väska
Slipover
Skjorta
Blus
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Kånken
Spegel
Louis Vuitton väska
Klänning
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Klänning
Stövel
Pullover
Klännning
Skinnkjol
Slacks
Moschino väska
Väska
Kappa
Blus
Klänning
Byxor
Kofta
Bag
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Stenströms cardigan
Kappa
Kofta
Kofta
Tröja
Halsduk
Knytblus
Väska
Pullover
Halsduk
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Sneakers
68   288
63   401
60   430
66   531
42   400

Ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö

Ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Kräm Hudvårdsstudio

Hej fina ni. Jag vill ju att min hud ska vara i sin allra bästa form på mitt bröllop. Därför har jag nu börjat förberedelserna genom att inleda ett samarbete med och göra ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudo i Malmö. Min bästa vän Anna går ju redan där och hon har ju magisk hy så jag litar verkligen på att de kan sin sak. För någon vecka sedan besökte jag salongen första gången. Terese gjorde då en kort bedömning av min hy för att skräddarsy min första behandling.

Och igår på minn lunch var jag hos Kräm Hudvårdsstudio för en första ansiktsbehandling. Eller först fick jag visa in nuvarande hudvårdsrutin, vilka produkter jag använder idag. Jag hade med rengöring, serum, dag- och nattkräm, nattmask och sminkprodukter. En rengöringsprodukt berättade Terese att jag direkt måste sluta med.

Älskar att Terese är ärlig och det var jag också. Jag berättade till exempel att jag ofta petar mig i ansiktet när jag är stressad, klämmer finnar plockar oönskad hårväxt med pincett. Allt det där är ju big no no och det vet jag ju egentligen men när det kom från Terese kände jag mig motiverad att sluta direkt. Annars sa Terese att min hy egentligen är i bra form vilket jag blev glad för.

 

Diamantslipning hos Kräm Hudvårdsstudio

Nu till själva behandlingen då. Vi började med att göra en så kallad diamantslipning. Det är en medicinsk behandling där man slipar bort döda hudceller och reducerar fina linjer. Man förbättrar även hudens pigmenteringar, solskador och ärr. Det gjorde inte alls ont och jag kunde faktiskt känna mig riktigt avslappnad under behandlingen. Det var även riktigt häftigt att se och känna på huden före och efter behandlingen och jämföra. Vilken skillnad! Jag var så mycket lenare och liksom jämnare i huden.

Vi gjorde även fuktgivande behandling med bland annat C-vitamin. Det var en så avslappnande och lugn stund och att dessutom få bättre hy på det, vilken dröm. Jag vill ju verkligen göra vad jag kan för att få den där magiska hyn till i sommar så jag köpte även med mig produkter som Terese rekommenderade. Jag kommer nu att använda produkter från Dermaquest och köpte med mig rengöring, två olika serum, ansiktskräm och ögonkräm. Ska bli så spännande att se hur min hud utvecklas nu.

Jag kommer göra ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö en gång i månaden nu. Kommer såklart hålla er uppdaterade. Nedan ser ni några bilder från igår. Den översta är före behandling :). Ha en underbar dag!

Före ansiktsbehandlingen
Efter ansiktsbehandlingen

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 10 februari, 2021 / 13:15

  På bilderna ser det ju bra ut men hur gick det med porer? Blev de mindre? Diamantslipning låter intressant.

  • mariabusck
   Författare
   17 februari, 2021 / 13:40

   Tack för din kommentar Karin. Jag fick mindre porer och mer lyster i huden generellt 🙂 Nu har jag även köpt produkter i samma serier vi hade i den återfuktande behandlingen så jag ser fram emot att se hur min hud utvecklas 🙂

Kommentera


Söker du efter något?