Annons: Shoppa min stil

Cape
Halsduk
Stickad klänning
Tröja
Väska
Klänning
Slipover
T-shirt
Pullover
Klänning
Kofta
Tröja
Kjol
T-shirt
Satinkjol
Vit blus
Kofta
Stövel
Väska
Kavaj
Skinnkjol
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Klänning
Kappa
Kjol
Kofta
Kofta
Kappa
Väska
klänning
Pullover
Skjorta
Kappa
Topp
Kavaj
Klännning
Linne
Väska
Väska
Kjol
Bag
Stickad klänning
Plisserad kjol
Klännning
Klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Blus
Skjorta
Knytblus
Klänning
Kappa
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Skjorta
Blus
Kjol
Kjol
Kofta
Knytblus
Skjorta
Klänning
Sneakers
T-shirt
Kappa
Satinkjol
Väska
Kavaj
Body
Slipover
Kavaj
Väska
T-shirt
Tröja
Väska
Byxor
Cardigan
Kappa
Pullover
Kjol
Skjorta
Jeans
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Gucciskärp
Kappa
Boots
Basker
Kavaj
Blus
Klänning
Pälsjacka
Väska
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Jacka
Blå klänning
Blå knytblus
Byxor
Knytblus
Skjortklänning
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Tweedkavaj
Klänning
Slacks
Ankelboots
Cape
T-shirt
Kofta
Skjorta
Grön klänning
Kjol
Blus
Svarta jeans
Tröja
Kofta
Kostymbyxa
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Topp
Slipover
Rosa kostymbyxor
Byxor
Sandaler
T-shirt
Tröja
Kavaj
tröja
Kofta
Kavaj
Väska
Plisserad kjol
Byxor
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Klänning
tröja
Kjol
Tweedklänning
Väska
Klänning
Väska
Väska
Trench coat
Blus
T-shirt
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Linne
Klänning
Väska
Skjorta
Slipover
Kofta
Linne
Cardigan
Väst
Kavaj
Slipover vit
Linne med spets
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne
Pullover
Slingbacks

Ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö

Ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö

Hej fina ni. Jag vill ju att min hud ska vara i sin allra bästa form på mitt bröllop. Därför har jag nu börjat förberedelserna genom att inleda ett samarbete med och göra ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudo i Malmö. Min bästa vän Anna går ju redan där och hon har ju magisk hy så jag litar verkligen på att de kan sin sak. För någon vecka sedan besökte jag salongen första gången. Terese gjorde då en kort bedömning av min hy för att skräddarsy min första behandling.

Och igår på minn lunch var jag hos Kräm Hudvårdsstudio för en första ansiktsbehandling. Eller först fick jag visa in nuvarande hudvårdsrutin, vilka produkter jag använder idag. Jag hade med rengöring, serum, dag- och nattkräm, nattmask och sminkprodukter. En rengöringsprodukt berättade Terese att jag direkt måste sluta med.

Älskar att Terese är ärlig och det var jag också. Jag berättade till exempel att jag ofta petar mig i ansiktet när jag är stressad, klämmer finnar plockar oönskad hårväxt med pincett. Allt det där är ju big no no och det vet jag ju egentligen men när det kom från Terese kände jag mig motiverad att sluta direkt. Annars sa Terese att min hy egentligen är i bra form vilket jag blev glad för.

 

Diamantslipning hos Kräm Hudvårdsstudio

Nu till själva behandlingen då. Vi började med att göra en så kallad diamantslipning. Det är en medicinsk behandling där man slipar bort döda hudceller och reducerar fina linjer. Man förbättrar även hudens pigmenteringar, solskador och ärr. Det gjorde inte alls ont och jag kunde faktiskt känna mig riktigt avslappnad under behandlingen. Det var även riktigt häftigt att se och känna på huden före och efter behandlingen och jämföra. Vilken skillnad! Jag var så mycket lenare och liksom jämnare i huden.

Vi gjorde även fuktgivande behandling med bland annat C-vitamin. Det var en så avslappnande och lugn stund och att dessutom få bättre hy på det, vilken dröm. Jag vill ju verkligen göra vad jag kan för att få den där magiska hyn till i sommar så jag köpte även med mig produkter som Terese rekommenderade. Jag kommer nu att använda produkter från Dermaquest och köpte med mig rengöring, två olika serum, ansiktskräm och ögonkräm. Ska bli så spännande att se hur min hud utvecklas nu.

Jag kommer göra ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö en gång i månaden nu. Kommer såklart hålla er uppdaterade. Nedan ser ni några bilder från igår. Den översta är före behandling :). Ha en underbar dag!

Före ansiktsbehandlingen
Efter ansiktsbehandlingen

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 10 februari, 2021 / 13:15

  På bilderna ser det ju bra ut men hur gick det med porer? Blev de mindre? Diamantslipning låter intressant.

  • mariabusck
   Författare
   17 februari, 2021 / 13:40

   Tack för din kommentar Karin. Jag fick mindre porer och mer lyster i huden generellt 🙂 Nu har jag även köpt produkter i samma serier vi hade i den återfuktande behandlingen så jag ser fram emot att se hur min hud utvecklas 🙂

Kommentera


Looking for Something?