Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Boots
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Slipover
Klänning
Skjorta
Byxor
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
Klännning
Cardigan
Knytblus
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Vit blus
Kavaj
Blus
Pullover
T-shirt
Kofta
Knytblus
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Pullover
Kavaj
Linne
Klänning
Klänning
Väst
Kjol
T-shirt
Bag
Kofta
Kofta
Slingbacks
Slacks
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Skjortklänning
Sneakers
Klänning
Jeans
Kappa
Kjol
Ankelboots
Linne
Kofta
Väska
Pullover
Kofta
Blus
Stickad klänning
Kofta
Tröja
Basker
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kavaj
Cape
Stövel
Kofta
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Tröja
Tröja
Väska
Väska
Klännning
Kjol
T-shirt
Kjol
Klänning
Skjorta
Linne
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Manolo Blahnik
Kjol
Byxor
Pullover
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Blus
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Byxor
Väska
Pälsjacka
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kostymbyxa
T-shirt
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Halsduk
Väska
Knytblus
Kappa
Väska
Klänning
118   228
67   335
42   339
66   459
30   403

Besök hos frisören

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Igår eftermiddag tog jag med mig jobbdatorn till frisören och satt där och jobbade medan Amanda fixade mitt hår. Jag fixar mitt hår på Larsson & Lange i Västra Hamnen.

Amanda började med att ta ur min hårförlängning och sedan färgade och klippte hon mitt hår. När mina extensions åkte av kändes mitt riktiga hår verkligen tunt, volymlöst och stripigt. Skönt att färga utväxten och klippa bort de mest slitna topparna i alla fall. Sedan satte vi i mina extensions igen och jag trivs verkligen i långt hår!

Det gick väldigt bra att jobba från frisören också. Fastän det var flera andra kunder där var det väldigt rofyllt i salongen. Jag var i och för sig väldigt fokuserad så kan också ha varit att jag helt stängde av allt runtomkring. Blev mycket nöjd med håret :).
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?