Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kjol
Kofta
T-shirt
Steamer
Halsduk
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Väska
Ankelboots
Väska
Klänning
Klänning
Basker
Kofta
Satinkjol
Skinnkjol
Cape
Knytblus
Ganni diadem
Kånken
Klänning
Pullover
Blus
Stenströms cardigan
T-shirt
Klänning
Tröja
Pullover
Väska
Klänning
Jacka
Kofta
Blus
Kappa
Linne
Klänning
Kappa
Kjol
Kavaj
Väska
Knytblus
Spegel
Klänning
Byxor
Byxor
Tory Burch
Klänning
Slingbacks
Klänning
Skjorta
Skjorta
Louis Vuitton väska
Väska
Boots
Klänning
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Linne
Kofta
Byxor
Kavaj
T-shirt
Väska
Bag
Slacks
Väska
Pullover
Kappa
Kavaj
örhängen
Kavaj
Tröja
Kappa
Kofta
Kofta
Kjol
Moschino väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Rosa kostymbyxor
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Väska
Kjol
Grå kavaj
Skjorta
Stövel
T-shirt
Pälsjacka
Pullover
Kostymbyxa
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Jeans
Sneakers
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Vit blus
Kofta
Kappa
Väska
Klännning
Kjol
Klänning
Väska
Klännning
Slipover
Klänning
Kappa
Jacka
Linne
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väst
Tröja
Blus
Väska
Kofta
Blus
T-shirt
Kavaj
36   295
42   277
65   440
69   395
59   403

Besök hos frisören

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Igår eftermiddag tog jag med mig jobbdatorn till frisören och satt där och jobbade medan Amanda fixade mitt hår. Jag fixar mitt hår på Larsson & Lange i Västra Hamnen.

Amanda började med att ta ur min hårförlängning och sedan färgade och klippte hon mitt hår. När mina extensions åkte av kändes mitt riktiga hår verkligen tunt, volymlöst och stripigt. Skönt att färga utväxten och klippa bort de mest slitna topparna i alla fall. Sedan satte vi i mina extensions igen och jag trivs verkligen i långt hår!

Det gick väldigt bra att jobba från frisören också. Fastän det var flera andra kunder där var det väldigt rofyllt i salongen. Jag var i och för sig väldigt fokuserad så kan också ha varit att jag helt stängde av allt runtomkring. Blev mycket nöjd med håret :).
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?