Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Vit blus
Kappa
Pullover
Väska
Bag
Kavaj
Stövel
Pullover
Kavaj
Kostymbyxa
Kappa
Kjol
Skinnkjol
Kjol
Väska
Jeans
Kjol
Jeansjacka
Väska
Cardigan
Kjol
Väska
Kavaj
Sneakers
Blus
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Klänning
T-shirt
Satinkjol
Blus
Kavaj
Byxor
Väska
Kofta
T-shirt
Kjol
Skjorta
Manolo Blahnik
Väska
Kavaj
Byxor
Kjol
Klänning
Tröja
Klänning
Pälsjacka
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Slacks
Väska
Stickad klänning
Klänning
Väst
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
T-shirt
Linne
Kofta
Klänning
Kavaj
Cape
T-shirt
Linne
Cardigan
Väska
Väska
Skjorta
Ankelboots
Klänning
Blå klänning
Byxor
T-shirt
Halsduk
Klännning
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Tröja
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Tröja
Kofta
Basker
Väska
Plisserad kjol
Slipover
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Klänning
T-shirt
Knytblus
Klänning
Klännning
Linne
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Kappa
Klänning
Linne med spets
Skjortklänning
Byxor
Kofta
Sandaler
Kappa
T-shirt
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kappa
Pullover
Svarta jeans
Kavaj
Kavaj
Boots
Kavaj
Pullover
Slingbacks
Kofta
Kjol
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Satinkjol
Grön klänning
Kavaj
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Besök hos frisören

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Igår eftermiddag tog jag med mig jobbdatorn till frisören och satt där och jobbade medan Amanda fixade mitt hår. Jag fixar mitt hår på Larsson & Lange i Västra Hamnen.

Amanda började med att ta ur min hårförlängning och sedan färgade och klippte hon mitt hår. När mina extensions åkte av kändes mitt riktiga hår verkligen tunt, volymlöst och stripigt. Skönt att färga utväxten och klippa bort de mest slitna topparna i alla fall. Sedan satte vi i mina extensions igen och jag trivs verkligen i långt hår!

Det gick väldigt bra att jobba från frisören också. Fastän det var flera andra kunder där var det väldigt rofyllt i salongen. Jag var i och för sig väldigt fokuserad så kan också ha varit att jag helt stängde av allt runtomkring. Blev mycket nöjd med håret :).
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?