Annons: Shoppa min stil

Slipover
Skjortklänning
Kofta
Slingbacks
Pullover
Linne
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Klänning
Cape
Byxor
Skjorta
Kjol
Väska
Louis Vuitton väska
Cardigan
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Klännning
Bag
Tröja
Basker
Kostymbyxa
Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Kjol
Jacka
Kavaj
Kjol
Väska
Slacks
T-shirt
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Klännning
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Byxor
Steamer
Kjol
Blus
Knytblus
Kappa
Jacka
Väska
Kavaj
Halsduk
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Boots
Väska
Klänning
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Blus
T-shirt
Kavaj
Stenströms cardigan
Kofta
Skjorta
Ganni diadem
Pullover
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Byxor
Grå kavaj
Kavaj
Linne
Väska
Klänning
Väska
Blus
Klänning
Väska
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kånken
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Blus
T-shirt
Skinnkjol
Tröja
Klänning
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Kappa
Klänning
T-shirt
örhängen
Byxor
Vit blus
Kofta
Halsduk
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Pullover
Linne
Kjol
Kofta
Moschino väska
Skjorta
Jeans
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Tory Burch
Satinkjol
Kofta
Kappa
Kjol
Klänning
Ankelboots
Spegel
Skjorta
Pullover
Stövel
Väst
Tröja
Kofta
65   386
42   342
65   466
69   396
59   404

Sleepover hos Anna

God morgon fina ni. Idag “försov” jag mig igen. Jag som hade hur mycket som helst jag tänkt hinna med innan jobb men det gick ju sådär med det. Sova har jag inte riktigt tid med i mitt liv just nu. Fullt upp med jobb, företaget, bröllopsplanering med mera. Nog om det. I lördags hämtade Anna upp mig och vi åkte till Västra Hamnen för lite plockmat på Vespa Grande. Sedan åkte vi vidare till ICA Maxi för att handla till vår sleepover som vi planerat sedan vi var i Stockholm.

Det blev en riktigt rolig och mysig sleepover. Vi lagade god räk- och nudelsallad, såg en massa olika filmer (kom vi upp fem stycken?) och snackade om livet och allt som händer. Detta får vi göra om snart igen.

Idag blir det jobb och sedan ska jag till min frisör för att klippa, färga och sätta om mina extensions. Hoppas ni får en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?