Annons: Shoppa min stil

Byxor
Pullover
Kjol
Väska
Klännning
Byxor
Manolo Blahnik
Tröja
Kavaj
Byxor
Kavaj
Vit blus
Kjol
Knytblus
Klänning
Kavaj
Byxor
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Tröja
Kofta
Ankelboots
Klänning
Linne
Kavaj
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kofta
Stickad klänning
Väska
Kofta
Cardigan
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kjol
Kofta
Knytblus
Kappa
Kappa
Kofta
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Boots
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Kavaj
Skjorta
Kjol
T-shirt
Skjorta
Väska
Skjorta
Kjol
Sneakers
Kavaj
Linne
T-shirt
Pullover
Kavaj
Klänning
Blus
Kavaj
Bag
Skjorta
Kavaj
Slacks
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
Linne
Cape
Kappa
Väska
Halsduk
Kofta
Grå kavaj
Väska
Knytblus
Jeans
Väska
Skjortklänning
Väska
Klänning
Pullover
T-shirt
Väska
Stövel
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Slipover
Klänning
T-shirt
Tröja
Basker
Blus
Klänning
Slingbacks
Kostymbyxa
Klännning
Kofta
Kavaj
Kappa
Väst
Väska
Pälsjacka
Kofta
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Sleepover hos Anna

God morgon fina ni. Idag “försov” jag mig igen. Jag som hade hur mycket som helst jag tänkt hinna med innan jobb men det gick ju sådär med det. Sova har jag inte riktigt tid med i mitt liv just nu. Fullt upp med jobb, företaget, bröllopsplanering med mera. Nog om det. I lördags hämtade Anna upp mig och vi åkte till Västra Hamnen för lite plockmat på Vespa Grande. Sedan åkte vi vidare till ICA Maxi för att handla till vår sleepover som vi planerat sedan vi var i Stockholm.

Det blev en riktigt rolig och mysig sleepover. Vi lagade god räk- och nudelsallad, såg en massa olika filmer (kom vi upp fem stycken?) och snackade om livet och allt som händer. Detta får vi göra om snart igen.

Idag blir det jobb och sedan ska jag till min frisör för att klippa, färga och sätta om mina extensions. Hoppas ni får en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?