Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Halsduk
Blus
Väst
Tröja
Kofta
Kofta
Cardigan
Kappa
Jeansjacka
Slacks
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Kappa
Väska
Skjorta
Satinkjol
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Väska
Kofta
Klänning
Jeans
Linne
Väska
Pullover
Kofta
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Grå kavaj
Byxor
Svarta jeans
Kjol
T-shirt
Linne
Skjorta
Blus
Väska
Kavaj
Bag
Kofta
Väska
T-shirt
Sandaler
Skjorta
Kavaj
Väska
Kappa
Skjorta
Kjol
Klännning
T-shirt
T-shirt
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kjol
Klänning
Klänning
Tröja
Kavaj
Linne med spets
Klänning
Tröja
Skjorta
Byxor
Blå klänning
T-shirt
Ankelboots
Knytblus
Väska
Klänning
Basker
Kofta
Vit blus
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Boots
Skinnkjol
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Knytblus
Slipover
Knytblus
Kofta
Kappa
Väska
Kjol
Kofta
Pullover
Skjorta
Cardigan
Blus
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Satinkjol
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Kjol
Byxor
Pullover
Stövel
Skjorta
Väska
Klänning
Pullover
T-shirt
Väska
Cape
Slingbacks
Plisserad kjol
Klänning
Grön klänning
Klännning
Kofta
Skjortklänning
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Manolo Blahnik
Väska
Klänning
Linne
36   298
75   300
42   350
56   381
21   209

Sleepover hos Anna

God morgon fina ni. Idag “försov” jag mig igen. Jag som hade hur mycket som helst jag tänkt hinna med innan jobb men det gick ju sådär med det. Sova har jag inte riktigt tid med i mitt liv just nu. Fullt upp med jobb, företaget, bröllopsplanering med mera. Nog om det. I lördags hämtade Anna upp mig och vi åkte till Västra Hamnen för lite plockmat på Vespa Grande. Sedan åkte vi vidare till ICA Maxi för att handla till vår sleepover som vi planerat sedan vi var i Stockholm.

Det blev en riktigt rolig och mysig sleepover. Vi lagade god räk- och nudelsallad, såg en massa olika filmer (kom vi upp fem stycken?) och snackade om livet och allt som händer. Detta får vi göra om snart igen.

Idag blir det jobb och sedan ska jag till min frisör för att klippa, färga och sätta om mina extensions. Hoppas ni får en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?