Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Blus
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Blus
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Kappa
13   139
31   243
45   243
39   268
41   325

Sleepover hos Anna

God morgon fina ni. Idag ”försov” jag mig igen. Jag som hade hur mycket som helst jag tänkt hinna med innan jobb men det gick ju sådär med det. Sova har jag inte riktigt tid med i mitt liv just nu. Fullt upp med jobb, företaget, bröllopsplanering med mera. Nog om det. I lördags hämtade Anna upp mig och vi åkte till Västra Hamnen för lite plockmat på Vespa Grande. Sedan åkte vi vidare till ICA Maxi för att handla till vår sleepover som vi planerat sedan vi var i Stockholm.

Det blev en riktigt rolig och mysig sleepover. Vi lagade god räk- och nudelsallad, såg en massa olika filmer (kom vi upp fem stycken?) och snackade om livet och allt som händer. Detta får vi göra om snart igen.

Idag blir det jobb och sedan ska jag till min frisör för att klippa, färga och sätta om mina extensions. Hoppas ni får en underbar dag! 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?