Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Klänning
Klänning
19   198
31   258
45   246
39   270
41   327

Köpstopp i februari

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Nu har jag bestämt mig för att ha köpstopp under februari. Det gäller även second hand-shopping på Tradera m.m. Jag handlar det mesta second hand men nu svämmar min garderob över och jag behöver sälja av en massa innan jag får köpa mer. Det känns även spännande att testa det här med köpfritt. Jag väntar fortfarande på paket från januari men i februari får jag inte lägga några pengar på shopping.

Har ni testat shoppingfritt under en kortare eller längre period?

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. 1 februari, 2021 / 14:58

  Låter klokt med köpfritt och att rensa innan eventuella nya inköp av kläder.
  Man behöver ju inte ha överfulla garderober, det blir bara en massa kläder som inte används och som ofta gör det svårt att hitta det som man vill ha på sig och man finner sig själv säga ”jag har ju inget att ta på mig” fast garderoben är överfull.

  Klokt att handla second hand för att fylla på garderoben sedan igen.

  Lycka till med rensningen av garderoben, köpstoppet och de kommande inköpen.

  • mariabusck
   Författare
   17 februari, 2021 / 13:37

   Ja man känner igen det där. Man älskar inte alla sina kläder och då är det lika bra att lämna över dem till någon annan som kan älska att använda dem mer.

 2. mariabusck
  Författare
  17 februari, 2021 / 13:36

  Hej Suss. Köpstoppet jag satt gäller inte mat och dryck. Däremot lägger jag ändå betydligt mindre pengar på detta i Corona-tider ändå.

Kommentera


Söker du efter något?