Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Blå knytblus
Blus
Stövel
Skjorta
Knytblus
Sneakers
Väska
Kavaj
Slipover
Plisserad kjol
Boots
Kofta
Tröja
Klänning
Pullover
Kjol
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Plisserad kjol
Slipover
Kofta
Skjorta
Klänning
Knytblus
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Cardigan
T-shirt
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Linne
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Kofta
Stickad klänning
Kjol
Kofta
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kjol
Knytblus
Gucciskärp
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kappa
Svarta jeans
Väska
Jeans
Kavaj
Väska
Slipover
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Klännning
Blus
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Linne
Skjorta
Grå kavaj
Blus
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Bag
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Cardigan
Cape
Kjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Basker
Kavaj
Kofta
Slipover
Blå klänning
Kofta
Body
Sandaler
Tröja
Topp
Väska
Pullover
Tyllkjol
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Grön klänning
Pullover
Kavaj
Halsduk
Byxor
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Kappa
Väst
Cape
Byxor
Klänning
Slipover vit
Skjorta
Vit blus
Skjorta
Klännning
Slacks
Kappa
Väska
Manolo Blahnik
Kappa
Klänning
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Tröja
Väska
Kjol
Linne
Väska
Väska
Linne med spets
T-shirt
18   240
47   260
38   275
49   288
46   262

Jag försov mig.

God morgon fina. Hoppas att allt är bra med er. Jag försov mig idag! Vi har en väckarklocka och inte telefoner som ringer och väckarklockan hade på något sätt stängt av sig under natten. Störigt. Men det är inte så att jag försov mig för att hinna börja jobba i tid, jag “försov” mig så jag inte hinner ha lika mycket tid med mitt eget företag innan jag börjar jobbet.

Den här veckan har gått riktigt snabbt. Tänk att det redan är fredag. Det var ju nyss vi kom hem från Stockholm känns det som. Den här helgen blir väldigt lugn. Om vädret tillåter kanske vi kommer ut på en vandring och på söndag ska vi faktiskt på en lägenhetsvisning. Mer om det när det närmar sig eller när vi varit där.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?