Annons: Shoppa min stil

Jeans
Skjortklänning
Pälsjacka
Pullover
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Pullover
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Väska
Basker
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Väska
Kjol
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Vit blus
Slipover
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
T-shirt
Linne
Pullover
Väst
Kavaj
Kofta
Kappa
T-shirt
Byxor
T-shirt
Cape
Väska
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klännning
Skinnkjol
Kavaj
Blus
Kjol
Slacks
Boots
Klänning
Linne
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Knytblus
Väska
Knytblus
Kjol
Klänning
Byxor
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Byxor
Klänning
Kavaj
Sneakers
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Tröja
Tröja
Väska
Kavaj
Knytblus
Stövel
Kofta
Blus
Kavaj
Kofta
Pullover
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Linne
Skjorta
Skjorta
Blus
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Kavaj
Halsduk
Ankelboots
Kavaj
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Klännning
Byxor
Kavaj
Bag
Skjorta
Kjol
Klänning
Kappa
Kappa
T-shirt
Kofta
Tröja
Kavaj
Grå kavaj
Cardigan
Klänning
60   390
44   343
40   400
64   376
68   463

Jag försov mig.

God morgon fina. Hoppas att allt är bra med er. Jag försov mig idag! Vi har en väckarklocka och inte telefoner som ringer och väckarklockan hade på något sätt stängt av sig under natten. Störigt. Men det är inte så att jag försov mig för att hinna börja jobba i tid, jag “försov” mig så jag inte hinner ha lika mycket tid med mitt eget företag innan jag börjar jobbet.

Den här veckan har gått riktigt snabbt. Tänk att det redan är fredag. Det var ju nyss vi kom hem från Stockholm känns det som. Den här helgen blir väldigt lugn. Om vädret tillåter kanske vi kommer ut på en vandring och på söndag ska vi faktiskt på en lägenhetsvisning. Mer om det när det närmar sig eller när vi varit där.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?