Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Blus
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Tröja
Kjol
Knytblus
Byxor
Kofta
Klänning
Skjorta
Bag
Skjorta
Tröja
Klänning
Skjorta
Kjol
Kofta
Väska
Jeansjacka
Ankelboots
Slipover
Kavaj
Boots
Klänning
Skjorta
Pullover
Knytblus
Klännning
Basker
Väska
Klänning
Blå klänning
Skjorta
Väska
Väska
Plisserad kjol
Väska
Byxor
T-shirt
Kjol
Kavaj
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Cardigan
Kofta
Kofta
Kavaj
Cape
Väska
Klänning
Pullover
Väska
Kofta
Cardigan
Byxor
Blus
Klänning
Kappa
Pullover
Väska
Blus
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Väska
Grön klänning
Kavaj
Stickad klänning
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Kofta
Linne
Kavaj
Klännning
Svarta jeans
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Väska
Vit blus
Klänning
Sneakers
Skinnkjol
T-shirt
Klänning
Tröja
Kofta
Kofta
Satinkjol
Väst
Kjol
Kappa
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Kappa
Väska
T-shirt
Linne med spets
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kostymbyxa
Byxor
Plisserad kjol
Knytblus
Klänning
Jeans
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Slacks
Kjol
Kappa
Väska
Sandaler
Stövel
Kavaj
Linne
Kjol
Väska
Klänning
Slingbacks
Linne
Väska
Pullover
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Jag försov mig.

God morgon fina. Hoppas att allt är bra med er. Jag försov mig idag! Vi har en väckarklocka och inte telefoner som ringer och väckarklockan hade på något sätt stängt av sig under natten. Störigt. Men det är inte så att jag försov mig för att hinna börja jobba i tid, jag “försov” mig så jag inte hinner ha lika mycket tid med mitt eget företag innan jag börjar jobbet.

Den här veckan har gått riktigt snabbt. Tänk att det redan är fredag. Det var ju nyss vi kom hem från Stockholm känns det som. Den här helgen blir väldigt lugn. Om vädret tillåter kanske vi kommer ut på en vandring och på söndag ska vi faktiskt på en lägenhetsvisning. Mer om det när det närmar sig eller när vi varit där.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?