Annons: Shoppa min stil

Väska
Linne
Klänning
Klänning
Boots
Klänning
Kappa
Väska
Knytblus
T-shirt
Knytblus
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Byxor
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Slipover
Cardigan
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Skjorta
Kofta
Väska
Slingbacks
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Tröja
Kjol
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skinnkjol
Byxor
Skjorta
Väska
Tröja
Skjorta
Väska
Sneakers
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
Kofta
Kavaj
Kofta
Kappa
Jeans
Kostymbyxa
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Slacks
Pullover
Kjol
Klännning
Cape
Väska
Kjol
Stickad klänning
Väska
Bag
Kavaj
Skjorta
Kappa
Knytblus
T-shirt
Tröja
T-shirt
Väska
Väska
Linne
Halsduk
Kofta
Ankelboots
Vit blus
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Linne
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Blus
Blus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Väst
Klännning
Kappa
Kappa
Blus
Basker
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Kofta
Pullover
Pullover
Klänning
Klänning
Kjol
Manolo Blahnik
T-shirt
Kofta
Pullover
Satinkjol
Klänning
Stövel
Klänning
Väska
Byxor
T-shirt
Kavaj
Skjorta
37   226
65   445
30   395
33   384
23   298

Jag försov mig.

God morgon fina. Hoppas att allt är bra med er. Jag försov mig idag! Vi har en väckarklocka och inte telefoner som ringer och väckarklockan hade på något sätt stängt av sig under natten. Störigt. Men det är inte så att jag försov mig för att hinna börja jobba i tid, jag “försov” mig så jag inte hinner ha lika mycket tid med mitt eget företag innan jag börjar jobbet.

Den här veckan har gått riktigt snabbt. Tänk att det redan är fredag. Det var ju nyss vi kom hem från Stockholm känns det som. Den här helgen blir väldigt lugn. Om vädret tillåter kanske vi kommer ut på en vandring och på söndag ska vi faktiskt på en lägenhetsvisning. Mer om det när det närmar sig eller när vi varit där.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?