Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Kjol
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Träningsmotivation hemma

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Något jag verkligen lyckas hålla i nu i Corona-tid är träningen. Jag brukar springa minst en mil under helgen och på vardagarna tränar jag styrka två gånger. Jag måste säga att det här med att skaffa en PT har varit riktigt bra för mig! Det kändes perfekt att jag och Zara kunde träffas några gånger där i början så jag fick koll på grunderna och hur jag gör övningarna rätt. Sedan har vi kört 100% digitalt och det går hur bra som helst.

Vi kommunicerar med varandra genom en app och hon lägger in pass i min träningskalendern. Appen skickar mg notiser när hon lagt in pass. Just för att någon faktiskt lägger tid och planerar träningspass åt mig känns det ju liksom som att man blir mer motiverad att faktiskt genomföra dem. Dessutom är det riktigt bra pass. Varje nytt pass känns riktigt utmanande och gör mig helt slut. Samtidigt märker jag alltid andra gången jag kör samma pass att det går lättare.

Något som är bra är att alla övningar går att göra hemma. Nu tränar jag i hallen där jag lägger ut en yogamatta. Många övningar kräver inga redskap alls menn vi har skaffat oss band i olika vikter och längder och hantlar i olika vikter. Alla är ju olika men för mig funkar det här upplägget hur bra som helst, med digital kontakt med min PT och hemmaträning.

Roligt också att se resultat av hemmaträning. Det känns som att många fått för sig att hemmaträning inte ger lika bra resultat som träning på gymmet men jag upplever precis tvärtom. Det blir mer effektiv och intensiv träning. Jag ser och känner jag att jag fått resultat. Jag ser och känner mig starkare i kroppen vilket är väldigt motiverande.

Ha en underbar dag fina ni!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 26 januari, 2021 / 11:57

  Kul att det fungerar bra för dig och att du hittat en bra PT som du har ett gott samarbete med.
  Om man gör övningarna hemma eller på gymmet bör ju inte spela någon roll.
  Kanske kan sakna något redskap hemma men betydligt lättare att få till ett pass – vilket ju är det viktiga.
  Bra jobbat!

  • Maria
   17 februari, 2021 / 13:35

   Tack snälla! Ja detta funkar verkligen för mig 🙂

Kommentera


Söker du efter något?