Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Linne
Skjorta
Väska
Kappa
Kjol
T-shirt
Stövel
Skjorta
Väska
Tröja
Kappa
Pullover
Kjol
Tröja
Blus
Klänning
Boots
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Väska
Klännning
Väska
Vit blus
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Bag
Kavaj
Blus
Klänning
Väska
Halsduk
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Tröja
Kofta
Linne
Knytblus
Skjorta
Pullover
Slingbacks
Kavaj
Pullover
Knytblus
Blus
Väska
Cape
Väska
Kofta
Slipover
T-shirt
Jeans
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Manolo Blahnik
Kjol
Kappa
Klänning
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Väst
Kavaj
Kappa
Kofta
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Byxor
Kavaj
Väska
T-shirt
Pullover
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Kappa
Linne
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kjol
Satinkjol
Klännning
Kofta
Cardigan
Kjol
T-shirt
Kavaj
Basker
Väska
Byxor
Skinnkjol
Skjortklänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kofta
Klänning
Slacks
Sneakers
Väska
Skjorta
Klänning
33   240
44   263
40   391
64   370
68   456

Träningsmotivation hemma

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Något jag verkligen lyckas hålla i nu i Corona-tid är träningen. Jag brukar springa minst en mil under helgen och på vardagarna tränar jag styrka två gånger. Jag måste säga att det här med att skaffa en PT har varit riktigt bra för mig! Det kändes perfekt att jag och Zara kunde träffas några gånger där i början så jag fick koll på grunderna och hur jag gör övningarna rätt. Sedan har vi kört 100% digitalt och det går hur bra som helst.

Vi kommunicerar med varandra genom en app och hon lägger in pass i min träningskalendern. Appen skickar mg notiser när hon lagt in pass. Just för att någon faktiskt lägger tid och planerar träningspass åt mig känns det ju liksom som att man blir mer motiverad att faktiskt genomföra dem. Dessutom är det riktigt bra pass. Varje nytt pass känns riktigt utmanande och gör mig helt slut. Samtidigt märker jag alltid andra gången jag kör samma pass att det går lättare.

Något som är bra är att alla övningar går att göra hemma. Nu tränar jag i hallen där jag lägger ut en yogamatta. Många övningar kräver inga redskap alls menn vi har skaffat oss band i olika vikter och längder och hantlar i olika vikter. Alla är ju olika men för mig funkar det här upplägget hur bra som helst, med digital kontakt med min PT och hemmaträning.

Roligt också att se resultat av hemmaträning. Det känns som att många fått för sig att hemmaträning inte ger lika bra resultat som träning på gymmet men jag upplever precis tvärtom. Det blir mer effektiv och intensiv träning. Jag ser och känner jag att jag fått resultat. Jag ser och känner mig starkare i kroppen vilket är väldigt motiverande.

Ha en underbar dag fina ni!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 26 januari, 2021 / 11:57

  Kul att det fungerar bra för dig och att du hittat en bra PT som du har ett gott samarbete med.
  Om man gör övningarna hemma eller på gymmet bör ju inte spela någon roll.
  Kanske kan sakna något redskap hemma men betydligt lättare att få till ett pass – vilket ju är det viktiga.
  Bra jobbat!

  • Maria
   17 februari, 2021 / 13:35

   Tack snälla! Ja detta funkar verkligen för mig 🙂

Kommentera


Söker du efter något?