Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kofta
Plisserad kjol
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Kappa
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Kjol
Skjorta
Sandaler
Linne med spets
Klänning
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Knytblus
Skjorta
Slipover
Stickad klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Blå klänning
Jeansjacka
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Pullover
Kofta
Cape
Väska
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjortklänning
Satinkjol
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Blus
T-shirt
Grå kavaj
Kostymbyxa
Väska
Byxor
Skjorta
Kofta
Skinnkjol
Kofta
Pullover
Klänning
Väska
T-shirt
Svarta jeans
Linne
Klänning
Kofta
Tröja
Grön klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Blus
Väska
T-shirt
Klänning
Sneakers
Kjol
Skjorta
Klännning
Boots
T-shirt
Slingbacks
Kjol
Slacks
Stövel
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Manolo Blahnik
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Skjorta
Väst
T-shirt
Kjol
Knytblus
Kofta
Klänning
Ankelboots
Vit blus
Linne
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Cardigan
Klänning
Tröja
Byxor
Pullover
Kofta
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Halsduk
Skjorta
Väska
Basker
Klänning
Kofta
Pullover
Jeans
Bag
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Linne
Kavaj
Blus
Cardigan
Skjorta
Tröja
34   285
75   293
41   344
55   380
21   209

Träningsmotivation hemma

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Något jag verkligen lyckas hålla i nu i Corona-tid är träningen. Jag brukar springa minst en mil under helgen och på vardagarna tränar jag styrka två gånger. Jag måste säga att det här med att skaffa en PT har varit riktigt bra för mig! Det kändes perfekt att jag och Zara kunde träffas några gånger där i början så jag fick koll på grunderna och hur jag gör övningarna rätt. Sedan har vi kört 100% digitalt och det går hur bra som helst.

Vi kommunicerar med varandra genom en app och hon lägger in pass i min träningskalendern. Appen skickar mg notiser när hon lagt in pass. Just för att någon faktiskt lägger tid och planerar träningspass åt mig känns det ju liksom som att man blir mer motiverad att faktiskt genomföra dem. Dessutom är det riktigt bra pass. Varje nytt pass känns riktigt utmanande och gör mig helt slut. Samtidigt märker jag alltid andra gången jag kör samma pass att det går lättare.

Något som är bra är att alla övningar går att göra hemma. Nu tränar jag i hallen där jag lägger ut en yogamatta. Många övningar kräver inga redskap alls menn vi har skaffat oss band i olika vikter och längder och hantlar i olika vikter. Alla är ju olika men för mig funkar det här upplägget hur bra som helst, med digital kontakt med min PT och hemmaträning.

Roligt också att se resultat av hemmaträning. Det känns som att många fått för sig att hemmaträning inte ger lika bra resultat som träning på gymmet men jag upplever precis tvärtom. Det blir mer effektiv och intensiv träning. Jag ser och känner jag att jag fått resultat. Jag ser och känner mig starkare i kroppen vilket är väldigt motiverande.

Ha en underbar dag fina ni!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 26 januari, 2021 / 11:57

  Kul att det fungerar bra för dig och att du hittat en bra PT som du har ett gott samarbete med.
  Om man gör övningarna hemma eller på gymmet bör ju inte spela någon roll.
  Kanske kan sakna något redskap hemma men betydligt lättare att få till ett pass – vilket ju är det viktiga.
  Bra jobbat!

  • Maria
   17 februari, 2021 / 13:35

   Tack snälla! Ja detta funkar verkligen för mig 🙂

Kommentera


Söker du efter något?