Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Kappa
Klänning
Blus
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Kappa
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Mönstrad skjortklänning

Mönstrad skjortklänning

God morgon fina ni. Hoppas er helt har varit strålande. Det var min:). Nu är jag tillbaka i Malmö och verkligheten och en ny jobbvecka. Tänkte visa er ett av mina bästa second hand-fynd  år. Det är en mönstrad skjortklänning i gult och svart från ett märke som heter Wednesday’s girl. Märket säljs bland annat hos ASOS, så mycket fint! Jag fyndade den second hand på Tradera :).

Jag stylar nästan alltid mina skjortklänningar med ett knytband runt kragen för en mer chic look. Jag tycker att det gör så stor skillnad för hela outfiten. När jag bar den senast hade jag även en svart kappa, högklackade pumps, solbrillor. Just knytbandet har blivit lite av min signatur.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?