Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klännning
Klänning
Halsduk
Boots
Väska
Basker
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Väst
Knytblus
Klänning
Väska
Väska
Kappa
T-shirt
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Slacks
Kostymbyxa
Slipover
Kjol
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Jeans
Linne
Slingbacks
Kappa
Kofta
Byxor
Kjol
Skjorta
Väska
Cape
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Pullover
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
T-shirt
Väska
Skjorta
Blus
Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
Tröja
Väska
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
Kofta
Bag
Kavaj
Klännning
Kofta
Kavaj
Väska
Ankelboots
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Linne
Satinkjol
Tröja
Kavaj
Sneakers
Blus
Kavaj
Väska
T-shirt
Grå kavaj
Knytblus
T-shirt
Knytblus
Väska
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Klänning
Kavaj
Pullover
Pullover
Tröja
Kjol
Väska
Stickad klänning
Kofta
Byxor
Blus
Skjortklänning
Klänning
Linne
Stövel
Byxor
Kjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Kavaj
Vit blus
Byxor
62   272
89   431
66   561
45   384
42   435

Mönstrad skjortklänning

Mönstrad skjortklänning

God morgon fina ni. Hoppas er helt har varit strålande. Det var min:). Nu är jag tillbaka i Malmö och verkligheten och en ny jobbvecka. Tänkte visa er ett av mina bästa second hand-fynd  år. Det är en mönstrad skjortklänning i gult och svart från ett märke som heter Wednesday’s girl. Märket säljs bland annat hos ASOS, så mycket fint! Jag fyndade den second hand på Tradera :).

Jag stylar nästan alltid mina skjortklänningar med ett knytband runt kragen för en mer chic look. Jag tycker att det gör så stor skillnad för hela outfiten. När jag bar den senast hade jag även en svart kappa, högklackade pumps, solbrillor. Just knytbandet har blivit lite av min signatur.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?