Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Vit blus
Väska
Klänning
Kappa
Pullover
Väska
Linne med spets
Plisserad kjol
Skjorta
Kofta
Kappa
T-shirt
Cardigan
Klänning
Cardigan
Satinkjol
Klänning
Klänning
Pullover
Slingbacks
Klänning
Väska
Slacks
Väska
Skjorta
Linne
Kjol
Sneakers
Byxor
Väska
Tröja
Väska
Kappa
Cape
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Grön klänning
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol
Jeansjacka
Blus
Blus
Pullover
Byxor
Slipover
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kostymbyxa
Ankelboots
Väska
Stickad klänning
Klänning
Klännning
Klänning
Kofta
Linne
Kofta
Jeans
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Tröja
T-shirt
Blå klänning
Kofta
Svarta jeans
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Halsduk
Klännning
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Kjol
Kavaj
Manolo Blahnik
Kjol
Kavaj
Tröja
Bag
Kjol
Rosa kostymbyxor
Boots
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väst
Knytblus
Skjorta
Kappa
T-shirt
Byxor
Kavaj
Väska
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Byxor
Blus
Knytblus
Kofta
Kjol
Basker
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Sandaler
Väska
Väska
Klänning
Stövel
Knytblus
Kofta
Skjorta
Kavaj
Linne
Klänning
T-shirt
Pullover
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Skjorta
20   112
77   303
75   300
42   350
56   381

Mönstrad skjortklänning

Mönstrad skjortklänning

God morgon fina ni. Hoppas er helt har varit strålande. Det var min:). Nu är jag tillbaka i Malmö och verkligheten och en ny jobbvecka. Tänkte visa er ett av mina bästa second hand-fynd  år. Det är en mönstrad skjortklänning i gult och svart från ett märke som heter Wednesday’s girl. Märket säljs bland annat hos ASOS, så mycket fint! Jag fyndade den second hand på Tradera :).

Jag stylar nästan alltid mina skjortklänningar med ett knytband runt kragen för en mer chic look. Jag tycker att det gör så stor skillnad för hela outfiten. När jag bar den senast hade jag även en svart kappa, högklackade pumps, solbrillor. Just knytbandet har blivit lite av min signatur.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?