Annons: Shoppa min stil

Slipover
Kofta
T-shirt
T-shirt
Väska
Klänning
Boots
Sneakers
Kjol
Tröja
Kjol
Bag
Kappa
Kofta
Kavaj
Klännning
Slingbacks
Halsduk
Kappa
Väska
Klänning
Blus
Pälsjacka
T-shirt
T-shirt
Pullover
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kofta
Kofta
Kavaj
Byxor
Kappa
Klänning
Basker
Jeans
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Grå kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Tröja
Kavaj
Linne
Satinkjol
Stövel
Linne
Skinnkjol
Väst
Kavaj
Pullover
Klänning
Cardigan
Kofta
Skjorta
Skjorta
Pullover
Byxor
Skjorta
Kofta
T-shirt
Tröja
Kofta
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
Knytblus
Kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Byxor
Knytblus
Kappa
Kavaj
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Skjorta
Kjol
Väska
Kofta
Skjorta
Kofta
Slacks
Skjorta
Cape
Klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Ankelboots
Väska
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Klännning
Pullover
Kavaj
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Kjol
Kjol
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Blus
T-shirt
Kappa
Klänning
Linne
Kofta
Skjorta
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Mönstrad skjortklänning

Mönstrad skjortklänning

God morgon fina ni. Hoppas er helt har varit strålande. Det var min:). Nu är jag tillbaka i Malmö och verkligheten och en ny jobbvecka. Tänkte visa er ett av mina bästa second hand-fynd  år. Det är en mönstrad skjortklänning i gult och svart från ett märke som heter Wednesday’s girl. Märket säljs bland annat hos ASOS, så mycket fint! Jag fyndade den second hand på Tradera :).

Jag stylar nästan alltid mina skjortklänningar med ett knytband runt kragen för en mer chic look. Jag tycker att det gör så stor skillnad för hela outfiten. När jag bar den senast hade jag även en svart kappa, högklackade pumps, solbrillor. Just knytbandet har blivit lite av min signatur.Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?