Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
37   215
31   264
45   246
39   270
41   327

Road trip till Stockholm

Hej fina. Hoppas ni mår bra! Redan fredag, veckorna flyter ihop när man jobbar hemma. Den här helgen ska jag faktiskt till Stockholm. Anna ska dit för ett viktigt ärende och jag ska med som supportande vän. Viktigt att finnas där för en vän som haft/har en tuff tid.

Anna kommer och plockar upp mig och Carl vid fyratiden och så kör vi en road trip. Carl passar på att hälsa på sina föräldrar i helgen så vi kör ett stopp i Mantorp. De skulle bjuda mig och Anna på middag också innan vi åker vidare.

Ska bli trevligt med road trip och en liten girls weekend. Vi kommer såklart vara försiktiga och undvika folksamlingar. Nedan en bild från när jag var med Carl i Stockholm i somras. Fick äntligen klämma och känna på min drömväska från Chanel. En dag kanske jag känner att jag har råd med den men den blir tyvärr bara dyrare och dyrare för varje år haha.

Ha en underbar fredag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 22 januari, 2021 / 16:15

  Hoppas ni får en fin och behaglig resa.
  Ta det försiktigt både i trafiken och på stan.

  • Maria
   22 januari, 2021 / 23:09

   Tack 🙂

Kommentera


Söker du efter något?