Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Blus
Kofta
Sneakers
Kavaj
T-shirt
Linne
Skjorta
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Blus
Kostymbyxa
Jeans
Kofta
Väst
Kofta
Klänning
Kavaj
Cape
Väska
Kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Halsduk
T-shirt
Väska
Bag
Väska
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Knytblus
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Basker
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Byxor
Byxor
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Linne
Linne
Klännning
Väska
Byxor
Kavaj
Klännning
T-shirt
Kjol
Kappa
Cardigan
Kavaj
Knytblus
Boots
Väska
Vit blus
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Slacks
Kavaj
Skjortklänning
Pälsjacka
Klänning
Tröja
Kjol
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kappa
T-shirt
Satinkjol
Stövel
Väska
Pullover
Ankelboots
Tröja
Kavaj
Blus
Väska
Kjol
Kofta
Skinnkjol
Byxor
Kavaj
Klänning
Slipover
Kjol
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Stickad klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Pullover
Tröja
Rosa kostymbyxor
Slingbacks
Väska
Kavaj
Pullover
Kjol
Manolo Blahnik
Kofta
Pullover
Knytblus
Kofta
Klänning
Kofta
4   22
60   394
44   345
40   401
64   376

Möte med banken och lägenhetsvisning 2 – Davidshall

God morgon fina. Igår på lunchen klämde jag och Carl in ett möte med vår bank. Vi ville veta mer om vilka möjligheter vi har för vårt nästa boende samt få lite tips på vad man ska tänka på. Framför att var vi intresserade av att veta hur mycket nästa boende kan kosta och möjlighet för oss med dubbla boenden under en eventuell övergångsperiod. Det vill säga om vi kan köpa innan vi säljer vårt nuvarande boende. Nu känner vi att vi har lite mer kött på benen inför vår nnästa bostadsaffär :).

På kvällen bokade vi spontant in oss på visning. Jag hade fått span på en lägenhet på Hemnet och visningarna började egentligen inte förrän i helgen men då vi inte kan komma då frågade jag om vi kan komma en vardag istället. Mäklaren svarade att vi kunde komma kl 16.20 samma dag så såklart gick vi dit. Den här lägenheten låg på Davidshall som är ett område i stan som vi också gillar. Och lägenheten var verkligen jättefin, det fanns till och med kakelugn som jag älskar. Dock passade inte den här planlösningen oss perfekt heller. Vi är kräsna som sagt men jättefin lägenhet annars!

Ikväll ska vi faktiskt på en visning igen. Den ser riktigt lovande ut på bilderna. Jag tror vi kommer att gilla den men sen är det ju allt runt omkring som ska kännas bra också. Både jag och Carl har rejält mycket på jobb just nu så det här piggar upp kvällarna lite extra :). Kul att ha några projekt utanför jobbet! Ett par bilder från gårdagens visning nedan.

Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Alex
  20 januari, 2021 / 13:28

  Så fin lägenhet med fiskbensparkett, stuckaturer och kakelugn 😍

  • Maria
   20 januari, 2021 / 13:35

   Ja jag hoppas vi hittar något perfekt i den stilen 😍

Kommentera


Söker du efter något?