Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Boots
Kostymbyxa
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Blus
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Bag
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
Vit blus
Kjol
Slacks
Halsduk
Kjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Jeans
Byxor
Kappa
Kavaj
Sneakers
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kappa
Klännning
Kappa
T-shirt
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Klännning
Slipover
Klänning
T-shirt
Linne
Kofta
Byxor
Skjortklänning
Tröja
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
Väst
Klänning
Pullover
Klänning
Blus
Skinnkjol
Kjol
Grå kavaj
Satinkjol
Pälsjacka
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Slingbacks
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Stövel
Kofta
Knytblus
Pullover
Knytblus
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Basker
Kappa
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Pullover
Kofta
Väska
Linne
Pullover
Kofta
Tröja
Byxor
Cape
Tröja
Kofta
Linne
Väska
Kjol
Kavaj
Kjol
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Möte med banken och lägenhetsvisning 2 – Davidshall

God morgon fina. Igår på lunchen klämde jag och Carl in ett möte med vår bank. Vi ville veta mer om vilka möjligheter vi har för vårt nästa boende samt få lite tips på vad man ska tänka på. Framför att var vi intresserade av att veta hur mycket nästa boende kan kosta och möjlighet för oss med dubbla boenden under en eventuell övergångsperiod. Det vill säga om vi kan köpa innan vi säljer vårt nuvarande boende. Nu känner vi att vi har lite mer kött på benen inför vår nnästa bostadsaffär :).

På kvällen bokade vi spontant in oss på visning. Jag hade fått span på en lägenhet på Hemnet och visningarna började egentligen inte förrän i helgen men då vi inte kan komma då frågade jag om vi kan komma en vardag istället. Mäklaren svarade att vi kunde komma kl 16.20 samma dag så såklart gick vi dit. Den här lägenheten låg på Davidshall som är ett område i stan som vi också gillar. Och lägenheten var verkligen jättefin, det fanns till och med kakelugn som jag älskar. Dock passade inte den här planlösningen oss perfekt heller. Vi är kräsna som sagt men jättefin lägenhet annars!

Ikväll ska vi faktiskt på en visning igen. Den ser riktigt lovande ut på bilderna. Jag tror vi kommer att gilla den men sen är det ju allt runt omkring som ska kännas bra också. Både jag och Carl har rejält mycket på jobb just nu så det här piggar upp kvällarna lite extra :). Kul att ha några projekt utanför jobbet! Ett par bilder från gårdagens visning nedan.

Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Alex
  20 januari, 2021 / 13:28

  Så fin lägenhet med fiskbensparkett, stuckaturer och kakelugn 😍

  • Maria
   20 januari, 2021 / 13:35

   Ja jag hoppas vi hittar något perfekt i den stilen 😍

Kommentera


Söker du efter något?