Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Kjol
Kappa
10   102
31   238
45   242
39   267
41   325

Lägenhetsvisning 1 – Rörsjöstaden

Hej fina. Igår var jag och Carl på en lägenhetsvisning. Vi är lite taggade på att gå på visningar nu även om vi inte känner någon stress med en flytt. Vi älskar att bo i vår tvåa på Gamla Väster men känner att vi vill ha större. Vi påverkas väl lite av att många av våra vänner köpt större nu. Hur som helst, igår var vi och tittade på en trea i Rörsjöstaden, ett område som vi verkligen gillar. Framför allt finns det många sekelskifteslägenheter där, en stil jag börjat gilla nu på jobbet på ett mäklarföretag.

Och lägenheten var verkligen fin, men inte rätt för oss. Köket var lite lite och uppdelningen sovrum, vardagsrum, matsal passade oss inte riktigt. Imorgon ska vi ha möte med banken för att få lite mer information om hur vi bör/kan lägga upp vår nästa bostadsaffär. Vi har faktiskt redan bokat in oss på en till lägenhetsvisning på onsdag. Spännande tider :).

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?