Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Skinnkjol
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Kappa
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Sneakers
Kappa
Kavaj
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Väst
Byxor
Väska
Väska
Skjorta
Tröja
Skjortklänning
Kavaj
Linne
Knytblus
Väska
Linne
Väska
Basker
Kjol
Linne
Pullover
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Pullover
Kavaj
Knytblus
Pullover
Väska
Klänning
Klänning
Slacks
T-shirt
Kofta
Kofta
Klännning
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Halsduk
Klänning
Cardigan
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Kappa
Kofta
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Byxor
Manolo Blahnik
Cape
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Jeans
Väska
Grå kavaj
Klänning
Blus
Väska
Bag
Tröja
Blus
Kjol
Slipover
Knytblus
Skjorta
Klänning
Klänning
Vit blus
Pullover
Väska
Kofta
Kofta
Kostymbyxa
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Blus
T-shirt
Skjorta
Tröja
Klännning
Slingbacks
Kappa
Kavaj
Stövel
Kofta
Kjol
Kofta
Boots
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Kavaj
Byxor
Kofta
Skjorta
Väska
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Nytt rekord på halvmaraton!

Hej fina. Idag sprang jag mitt livs andra halvmaraton. Jag bestämde mig för att springa det i början av veckan och hann bli riktigt motiverad. Vädret var fint, lite blåst men inte så mycket som det kan vara här nere. Och jag klarade det! Slog till och med nytt rekord, sprang 5 min snabbare än förra gången jag sprang strax över 2,1 mil. Den här gången sprang jag min första mil under en timme vilket egentligen kanske var lite snabbt då jag var mer slut på slutet den här gången. Hade även rätt ont i vänster ben och fötterna. Men jag klarade det och jag är så glad för det!

Jag känner mig trött i kroppen men har piggnat på mig. Nu ska vi snacksa lite innan vi påbörjar kvällens middagsprojekt: risotto med svamp och kyckling. Ha en underbar kväll fina ni!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?