Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
Blus
30   234
44   241
38   266
41   323
46   405

Nytt rekord på halvmaraton!

Hej fina. Idag sprang jag mitt livs andra halvmaraton. Jag bestämde mig för att springa det i början av veckan och hann bli riktigt motiverad. Vädret var fint, lite blåst men inte så mycket som det kan vara här nere. Och jag klarade det! Slog till och med nytt rekord, sprang 5 min snabbare än förra gången jag sprang strax över 2,1 mil. Den här gången sprang jag min första mil under en timme vilket egentligen kanske var lite snabbt då jag var mer slut på slutet den här gången. Hade även rätt ont i vänster ben och fötterna. Men jag klarade det och jag är så glad för det!

Jag känner mig trött i kroppen men har piggnat på mig. Nu ska vi snacksa lite innan vi påbörjar kvällens middagsprojekt: risotto med svamp och kyckling. Ha en underbar kväll fina ni!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?