Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Skjorta
Pullover
Kjol
Väska
Väska
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Kofta
Kofta
Pullover
Kavaj
Skjorta
Klännning
Basker
Kofta
Kappa
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kjol
T-shirt
Klännning
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Boots
Väst
Kofta
Väska
Jeans
Klänning
Klänning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Skjortklänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Kofta
Tröja
Väska
Pullover
Bag
Halsduk
Väska
Kappa
Kavaj
Sneakers
Kjol
Knytblus
Cardigan
Stickad klänning
Byxor
Stövel
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Slipover
T-shirt
Skjorta
Väska
Skinnkjol
Linne
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Byxor
Väska
Klänning
Väska
Tröja
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Kofta
Skjorta
Kappa
Cape
Klänning
Väska
Byxor
Pälsjacka
Slacks
Tröja
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Blus
Väska
Kofta
Väska
Blus
T-shirt
Linne
Skjorta
Kofta
Slingbacks
Kostymbyxa
Linne
Kofta
Vit blus
T-shirt
Blus
Klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Ankelboots
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Grå kavaj
31   193
62   419
45   350
40   404
64   379

Nytt rekord på halvmaraton!

Hej fina. Idag sprang jag mitt livs andra halvmaraton. Jag bestämde mig för att springa det i början av veckan och hann bli riktigt motiverad. Vädret var fint, lite blåst men inte så mycket som det kan vara här nere. Och jag klarade det! Slog till och med nytt rekord, sprang 5 min snabbare än förra gången jag sprang strax över 2,1 mil. Den här gången sprang jag min första mil under en timme vilket egentligen kanske var lite snabbt då jag var mer slut på slutet den här gången. Hade även rätt ont i vänster ben och fötterna. Men jag klarade det och jag är så glad för det!

Jag känner mig trött i kroppen men har piggnat på mig. Nu ska vi snacksa lite innan vi påbörjar kvällens middagsprojekt: risotto med svamp och kyckling. Ha en underbar kväll fina ni!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?