Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Byxor
Kjol
Kofta
Slingbacks
Kofta
Blus
Kjol
Kjol
Klännning
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Basker
Väska
Byxor
Skjorta
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Bag
Klänning
Blus
Klänning
Pullover
Slacks
Linne
Tröja
Klänning
Kavaj
Sneakers
Halsduk
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Pullover
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Linne
Skjorta
Väst
Kappa
Pälsjacka
Slipover
Boots
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Väska
Kjol
T-shirt
Byxor
Väska
Kavaj
Väska
Vit blus
Grå kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Blus
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Stickad klänning
Kappa
Cape
Jeans
T-shirt
Byxor
Klänning
Tröja
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
Skjorta
Kostymbyxa
Väska
Väska
T-shirt
Knytblus
Klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Cardigan
Klänning
Kavaj
Kappa
Kofta
Pullover
Kappa
Tröja
Linne
Stövel
Väska
Kjol
Skjorta
Klänning
62   272
89   431
66   561
45   384
42   435

Röd basker outfit

Röd basker outfit


Hej fina ni. Som ni säkert har märkt älskar jag basker. Det känns liksom så JAG med basker. En svart basker har jag ägt och använt i många år men nu har jag även skaffat mig en beige och en röd. Härom veckan bar jag min röda basker till en rutig kappa och svarta lite glansiga boots. Jag som annars klär mig mestadels i svart och beige kände mig riktigt mode-modig när jag bar den röda baskern. Och extra modig när jag stylade den med med rutigt och inte bara svart.

Den röda baskern fick jag av min mamma i julklapp. Den är köpt på Vero Moda men där verkar den vara slut i lager nu. Det fick andra butiker som erbjuder, bland annat Åhléns och ni hittar deras röda basker på den här länken. Den kommer verkligen att komma till användning. Ha en underbar dag fina ni som läser!

 

Bild: Röd basker outfit


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?