Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Sandaler
Blå klänning
T-shirt
Linne
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Bag
Klänning
Tröja
Jeans
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Boots
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Pälsjacka
T-shirt
Väska
Kavaj
T-shirt
Pullover
Klänning
Cardigan
Kjol
Klänning
Byxor
Slacks
Kjol
Väska
Kappa
Grön klänning
Vit blus
Klänning
Väska
Slingbacks
Pullover
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Slipover
Satinkjol
Klänning
Väska
Kappa
Skjorta
Blus
Kofta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Kappa
Cardigan
Kavaj
Stövel
Ankelboots
Kjol
Kofta
Knytblus
Svarta jeans
Linne med spets
Klännning
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Stickad klänning
Knytblus
T-shirt
Väst
Linne
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Pullover
T-shirt
Grå kavaj
Kofta
T-shirt
Kappa
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
T-shirt
Cape
Byxor
Tröja
T-shirt
T-shirt
Skjortklänning
Kofta
Basker
Jeansjacka
Klänning
Halsduk
Linne
Kostymbyxa
Klänning
Blus
Väska
Kofta
Kofta
Klännning
Kjol
Väska
Kjol
Klänning
Tröja
Väska
Skjorta
Plisserad kjol
Väska
Väska
Sneakers
Kofta
Kappa
Pullover
Byxor
Rosa kostymbyxor
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Röd basker outfit

Röd basker outfit


Hej fina ni. Som ni säkert har märkt älskar jag basker. Det känns liksom så JAG med basker. En svart basker har jag ägt och använt i många år men nu har jag även skaffat mig en beige och en röd. Härom veckan bar jag min röda basker till en rutig kappa och svarta lite glansiga boots. Jag som annars klär mig mestadels i svart och beige kände mig riktigt mode-modig när jag bar den röda baskern. Och extra modig när jag stylade den med med rutigt och inte bara svart.

Den röda baskern fick jag av min mamma i julklapp. Den är köpt på Vero Moda men där verkar den vara slut i lager nu. Det fick andra butiker som erbjuder, bland annat Åhléns och ni hittar deras röda basker på den här länken. Den kommer verkligen att komma till användning. Ha en underbar dag fina ni som läser!

 

Bild: Röd basker outfit


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?