Annons: Shoppa min stil

Väska
Kostymbyxa
Bag
Skinnkjol
Skjorta
Kofta
Kofta
Blus
Kavaj
Jeans
Väska
Tröja
Kjol
Väst
Kavaj
Cape
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Blus
Byxor
Kappa
Byxor
T-shirt
Kavaj
Kjol
Klänning
Klännning
Slingbacks
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Pullover
Klänning
Linne
Väska
Ankelboots
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Kappa
Knytblus
Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Vit blus
Kavaj
Väska
Linne
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Stövel
Skjorta
T-shirt
Kappa
Kofta
Pullover
Byxor
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Slipover
Klänning
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Skjorta
Blus
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Knytblus
Klänning
Satinkjol
Kappa
Knytblus
Slacks
Pullover
Tröja
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kofta
Linne
Kofta
Skjorta
Kjol
Tröja
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Basker
Väska
Halsduk
Cardigan
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Boots
Manolo Blahnik
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kofta
Klänning
Klännning
Sneakers
Skjorta
Klänning
Kjol
104   193
67   308
42   330
66   459
30   403

Röd basker outfit

Röd basker outfit


Hej fina ni. Som ni säkert har märkt älskar jag basker. Det känns liksom så JAG med basker. En svart basker har jag ägt och använt i många år men nu har jag även skaffat mig en beige och en röd. Härom veckan bar jag min röda basker till en rutig kappa och svarta lite glansiga boots. Jag som annars klär mig mestadels i svart och beige kände mig riktigt mode-modig när jag bar den röda baskern. Och extra modig när jag stylade den med med rutigt och inte bara svart.

Den röda baskern fick jag av min mamma i julklapp. Den är köpt på Vero Moda men där verkar den vara slut i lager nu. Det fick andra butiker som erbjuder, bland annat Åhléns och ni hittar deras röda basker på den här länken. Den kommer verkligen att komma till användning. Ha en underbar dag fina ni som läser!

 

Bild: Röd basker outfit


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?