Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
29   224
44   239
38   264
41   323
46   405

Som meditation för mig

Hej fina ni. Igår hade jag en betydligt bättre dag, så tacksam för det. I tisdags var det en riktigt kass jobbdag medan gårdagens jobbdag var superbra. Jag och Carl hade tid att komma ut på en promenad på lunchen också. Vi gick en lite annorlunda runda för att få lite variation. På kvällen var vi båda helt inne i varsitt projekt. Carl något på sitt jobb och jag fixade i badrumshyllan. Precis som min garderob svämmar den över av mina saker…

Försökte få någon slags ordning i alla fall men hur kan jag ha så mycket hudvård? Hittade massor jag inte ens visste att jag hade. Det mesta har jag fått i goodie bags men det är ändå väldigt bra produkter som passar min hy till och med. Jag började fixa i ordning på ett sätt först men sedan tyckte jag inte det blev så fint så sen ställde jag fram produkterna i vissa färger så de fick stå tillsammans och synas lite mer. För mig är det meditation att fixa med mina kläder och skönhetsprodukter. Älskar det. Sedan jag fyllde trettio har jag varit mer noga med att ta hand om min hud.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 14 januari, 2021 / 11:39

  Så skönt att kunna komma ut och rensa skallen efter en mindre bra dag på jobbet. Städa badrumsskåp borde man verkligen göra oftare. Precis som du säger hittar man ibland saker man glömt bort att man faktiskt har. Ha det gott!!!

  • Maria
   20 januari, 2021 / 13:35

   Ja eller hur, så skönt 🙂

Kommentera


Söker du efter något?