Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kappa
Kofta
Kofta
Cardigan
Kavaj
Skinnkjol
Pullover
Väska
Slacks
Kjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Basker
Klännning
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Väska
Stickad klänning
Byxor
Manolo Blahnik
Klänning
T-shirt
Kofta
Jeans
Klänning
Väska
Pullover
Blus
Linne med spets
Klänning
Stövel
Plisserad kjol
Kavaj
Vit blus
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kjol
T-shirt
Blus
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
Ankelboots
Sandaler
Väska
Klänning
Blå klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Kappa
T-shirt
Kjol
Jeansjacka
Byxor
Linne
Byxor
Klänning
Grön klänning
Halsduk
Skjorta
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Linne
Kofta
Linne
Kavaj
Kappa
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Bag
Klännning
Skjorta
Pullover
Skjorta
Boots
T-shirt
Cape
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Kappa
Kjol
Plisserad kjol
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Knytblus
Väska
T-shirt
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Cardigan
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Kjol
Tröja
Kofta
Sneakers
Väst
Kofta
Skjorta
Skjorta
Blus
Kjol
Väska
Klänning
Tröja
Kofta
Knytblus
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Svarta jeans
Grå kavaj
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Slipover
Slingbacks
Pullover
Kappa
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Som meditation för mig

Hej fina ni. Igår hade jag en betydligt bättre dag, så tacksam för det. I tisdags var det en riktigt kass jobbdag medan gårdagens jobbdag var superbra. Jag och Carl hade tid att komma ut på en promenad på lunchen också. Vi gick en lite annorlunda runda för att få lite variation. På kvällen var vi båda helt inne i varsitt projekt. Carl något på sitt jobb och jag fixade i badrumshyllan. Precis som min garderob svämmar den över av mina saker…

Försökte få någon slags ordning i alla fall men hur kan jag ha så mycket hudvård? Hittade massor jag inte ens visste att jag hade. Det mesta har jag fått i goodie bags men det är ändå väldigt bra produkter som passar min hy till och med. Jag började fixa i ordning på ett sätt först men sedan tyckte jag inte det blev så fint så sen ställde jag fram produkterna i vissa färger så de fick stå tillsammans och synas lite mer. För mig är det meditation att fixa med mina kläder och skönhetsprodukter. Älskar det. Sedan jag fyllde trettio har jag varit mer noga med att ta hand om min hud.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 14 januari, 2021 / 11:39

  Så skönt att kunna komma ut och rensa skallen efter en mindre bra dag på jobbet. Städa badrumsskåp borde man verkligen göra oftare. Precis som du säger hittar man ibland saker man glömt bort att man faktiskt har. Ha det gott!!!

  • Maria
   20 januari, 2021 / 13:35

   Ja eller hur, så skönt 🙂

Kommentera


Söker du efter något?