Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Väska
Klänning
Slipover
Boots
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Klännning
Klänning
Sneakers
T-shirt
Blus
Linne
Kjol
Kjol
Klänning
Jeans
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Pullover
Kofta
Klänning
Bag
Väska
Pälsjacka
Väska
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Pullover
Linne
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Tröja
Kjol
Kofta
Byxor
Klänning
Kappa
Byxor
Skjorta
Knytblus
Cardigan
Linne
Väst
Kjol
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klännning
Kjol
Knytblus
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Väska
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Skjorta
Cape
Väska
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Knytblus
Kostymbyxa
Satinkjol
Väska
Skinnkjol
T-shirt
Kofta
Blus
Kappa
Slacks
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Basker
Kappa
Pullover
Väska
Kavaj
Skjorta
Tröja
Byxor
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Blus
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Vit blus
Väska
Pullover
Kjol
Kofta
Stövel
Skjorta
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Tröja
Kappa
Kofta
T-shirt
Väska
18   98
58   334
67   382
42   403
20   310

Som meditation för mig

Hej fina ni. Igår hade jag en betydligt bättre dag, så tacksam för det. I tisdags var det en riktigt kass jobbdag medan gårdagens jobbdag var superbra. Jag och Carl hade tid att komma ut på en promenad på lunchen också. Vi gick en lite annorlunda runda för att få lite variation. På kvällen var vi båda helt inne i varsitt projekt. Carl något på sitt jobb och jag fixade i badrumshyllan. Precis som min garderob svämmar den över av mina saker…

Försökte få någon slags ordning i alla fall men hur kan jag ha så mycket hudvård? Hittade massor jag inte ens visste att jag hade. Det mesta har jag fått i goodie bags men det är ändå väldigt bra produkter som passar min hy till och med. Jag började fixa i ordning på ett sätt först men sedan tyckte jag inte det blev så fint så sen ställde jag fram produkterna i vissa färger så de fick stå tillsammans och synas lite mer. För mig är det meditation att fixa med mina kläder och skönhetsprodukter. Älskar det. Sedan jag fyllde trettio har jag varit mer noga med att ta hand om min hud.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 14 januari, 2021 / 11:39

  Så skönt att kunna komma ut och rensa skallen efter en mindre bra dag på jobbet. Städa badrumsskåp borde man verkligen göra oftare. Precis som du säger hittar man ibland saker man glömt bort att man faktiskt har. Ha det gott!!!

  • Maria
   20 januari, 2021 / 13:35

   Ja eller hur, så skönt 🙂

Kommentera


Söker du efter något?