Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kånken
Kofta
Byxor
Kavaj
Pälsjacka
Skjorta
Slipover
Boots
Väska
Väska
Kofta
Satinkjol
Knytblus
Klänning
Pullover
Klänning
Klänning
Skjorta
Slacks
Väska
Väska
T-shirt
Byxor
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Jeans
Väska
Tory Burch
Kofta
Bag
Klännning
Kjol
Louis Vuitton väska
Pullover
Klänning
örhängen
Skjorta
Kofta
Tröja
Linne
Kofta
Väska
Blus
Ankelboots
Blus
Halsduk
Moschino väska
Skjorta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Stickad klänning
Kappa
Klänning
Väska
Jacka
Vit blus
Klänning
Cape
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Ganni diadem
Skinnkjol
Klänning
Linne
Blus
Klänning
Kofta
T-shirt
Tröja
Knytblus
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
T-shirt
Halsduk
Stenströms cardigan
Klänning
Pullover
Kavaj
Väska
Tröja
Kavaj
Väst
Väska
Skjorta
Kappa
Byxor
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Kappa
T-shirt
Grå kavaj
Väska
Jacka
Steamer
Kavaj
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kappa
Väska
Kjol
Spegel
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kjol
Kofta
Blus
Stövel
Klänning
Cardigan
Klänning
Pullover
Knytblus
Klännning
Basker
Linne
T-shirt
Slingbacks
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Kjol
Kappa
Sneakers
64   337
73   475
54   486
43   463
59   515

Som meditation för mig

Hej fina ni. Igår hade jag en betydligt bättre dag, så tacksam för det. I tisdags var det en riktigt kass jobbdag medan gårdagens jobbdag var superbra. Jag och Carl hade tid att komma ut på en promenad på lunchen också. Vi gick en lite annorlunda runda för att få lite variation. På kvällen var vi båda helt inne i varsitt projekt. Carl något på sitt jobb och jag fixade i badrumshyllan. Precis som min garderob svämmar den över av mina saker…

Försökte få någon slags ordning i alla fall men hur kan jag ha så mycket hudvård? Hittade massor jag inte ens visste att jag hade. Det mesta har jag fått i goodie bags men det är ändå väldigt bra produkter som passar min hy till och med. Jag började fixa i ordning på ett sätt först men sedan tyckte jag inte det blev så fint så sen ställde jag fram produkterna i vissa färger så de fick stå tillsammans och synas lite mer. För mig är det meditation att fixa med mina kläder och skönhetsprodukter. Älskar det. Sedan jag fyllde trettio har jag varit mer noga med att ta hand om min hud.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?