Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kjol
19   200
31   258
45   246
39   270
41   327

En riktig skitdag

God morgon fina. Igår hade jag en riktig skitdag rent ut sagt. Alltså allt som kunde strula gjorde det kändes det som. Jag hade riktigt svårt att slappna av sedan på kvällen men lyckades till slut somna i alla fall. Idag hoppas jag på lite mer flyt med allt. Jag fick ändå ihop en promenad på kvällen och till middag köpte vi mat från Spoonery som ligger här runt hörnet. Rekommenderas!

Nu ska jag starta den här dagen som faktiskt redan verkar bättre. Fick precis se att något jag ägnade en massa tid åt på jobbet igår äntligen verkar ha löst sig. Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?