Annons: Shoppa min stil

Pullover
Skinnkjol
Tröja
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Kjol
T-shirt
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Kjol
Klänning
T-shirt
Cardigan
Byxor
Kjol
Kappa
Skjorta
Väska
Väst
Väska
Linne
Pälsjacka
Jeansjacka
Väska
Sandaler
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Slipover
T-shirt
Slacks
Kavaj
Knytblus
Plisserad kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Blus
Klänning
Sneakers
Väska
Klänning
Svarta jeans
Kofta
Väska
Skjorta
Jeans
Kofta
Kavaj
Byxor
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Vit blus
Stövel
Kappa
Väska
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Linne
Kofta
Kavaj
Tröja
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Kavaj
Kappa
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Manolo Blahnik
Grå kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Grön klänning
Kofta
Blus
Stickad klänning
Linne
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Linne med spets
Kofta
Kavaj
Kavaj
Bag
Klännning
Kappa
Väska
Skjorta
Blus
Kavaj
Skjorta
Halsduk
Skjorta
Tröja
Klännning
Kofta
Kofta
Kjol
Boots
Väska
Cardigan
Klänning
Kofta
Kjol
Satinkjol
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Ankelboots
Klänning
Blå klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Cape
Kavaj
Knytblus
Knytblus
Byxor
Pullover
T-shirt
Kappa
Väska
T-shirt
Basker
Kjol
Rosa kostymbyxor
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Mitt företagande 2020, träningsutmaning och fördelning av min tid

God morgon fina. Hoppas ni mår bra idag. Det är så mörkt på morgnarna när jag kliver upp. Klockan ringer 05.30 men idag unnade jag mig faktiskt att snooza till klockan 6. Carl sover vidare till 7 då jag väcker honom för lite morgonmys i soffan innan vi börjar jobba. Det är så mycket jag vill hinna med på dagarna. På morgnarna är min tid när jag jobbar med min blogg, Instagram, svarar på mail om samarbeten med mera. Helt enkelt tiden jag jobbar med det som rör mitt företag. Igår skickade jag in alla fakturor och kvitton till min redovisningskonsult Anna. Ett knepigt år ska summeras. Vissa perioder har jag haft mer tid för företagandet och vissa perioder ingen tid alls. Konstigt år så ska verkligen bli spännande att se hur det gick till slut.

Jag fortsätter jobba helt hemifrån nu tillsvidare. Det går hur bra som helst. Har hittills inte haft någon anledning att jobba på kontoret då mitt jobb är 100% digitalt och de flesta av mina kollegor kör hemmakontor på heltid också. Jag nämnde kort igår att vi startat en aktivitetsutmaning på jobbet. Jag är i lag med mina kollegor på webb- och marknadsavd. Utmaningen gör mig mer motiverad att komma ut på lunchen. Igår gick jag promenad en timme och sen körde jag lunch vid skrivbordet medan jag jobbade. Sen tränade jag även min styrka på kvällen, de övningar jag fått av min PT Zara. Även det här senaste passet går bättre och bättre även om vissa övningar fortfarande är galet tunga.

Det känns som att min vardag just nu är jobba, träna, äta, läsa bok, sova. Det finns egentligen så mycket mer jag vill hinna med men fokus just nu är jobb och träning så det andra jag vill göra får vänta till helgen eller senare när jag känner att jag har mer tid. Jag är riktigt pepp på jobbet nu och det är väldigt mycket att stå i nu i början på året så samtidigt som jag vill sluta i tid för att hinna annat så vill jag jobba över haha. Jaja, sådant är livet.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?