Annons: Shoppa min stil

Blus
Kjol
Väska
Kofta
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Klänning
Väska
Jeans
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
T-shirt
Kappa
Byxor
Sneakers
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Tröja
Skjorta
Stövel
Byxor
Blus
Kostymbyxa
Skjorta
Skjorta
Rosa kostymbyxor
T-shirt
T-shirt
Väska
Kavaj
Tröja
Kofta
Skjorta
Kappa
Knytblus
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kjol
T-shirt
Pullover
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Pullover
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Väst
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Skjorta
Klänning
Cape
Klänning
Kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Klännning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Tröja
Väska
Kappa
Väska
Slacks
Basker
Kofta
Klännning
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kofta
Linne
Klänning
Halsduk
Pullover
Pälsjacka
Skjortklänning
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Klänning
Kjol
Väska
Vit blus
Slingbacks
Väska
Klänning
Väska
Väska
Bag
Klänning
Kofta
Kappa
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Slipover
Linne
Byxor
Knytblus
Väska
Kjol
Kjol
Kofta
Linne
Boots
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Mitt företagande 2020, träningsutmaning och fördelning av min tid

God morgon fina. Hoppas ni mår bra idag. Det är så mörkt på morgnarna när jag kliver upp. Klockan ringer 05.30 men idag unnade jag mig faktiskt att snooza till klockan 6. Carl sover vidare till 7 då jag väcker honom för lite morgonmys i soffan innan vi börjar jobba. Det är så mycket jag vill hinna med på dagarna. På morgnarna är min tid när jag jobbar med min blogg, Instagram, svarar på mail om samarbeten med mera. Helt enkelt tiden jag jobbar med det som rör mitt företag. Igår skickade jag in alla fakturor och kvitton till min redovisningskonsult Anna. Ett knepigt år ska summeras. Vissa perioder har jag haft mer tid för företagandet och vissa perioder ingen tid alls. Konstigt år så ska verkligen bli spännande att se hur det gick till slut.

Jag fortsätter jobba helt hemifrån nu tillsvidare. Det går hur bra som helst. Har hittills inte haft någon anledning att jobba på kontoret då mitt jobb är 100% digitalt och de flesta av mina kollegor kör hemmakontor på heltid också. Jag nämnde kort igår att vi startat en aktivitetsutmaning på jobbet. Jag är i lag med mina kollegor på webb- och marknadsavd. Utmaningen gör mig mer motiverad att komma ut på lunchen. Igår gick jag promenad en timme och sen körde jag lunch vid skrivbordet medan jag jobbade. Sen tränade jag även min styrka på kvällen, de övningar jag fått av min PT Zara. Även det här senaste passet går bättre och bättre även om vissa övningar fortfarande är galet tunga.

Det känns som att min vardag just nu är jobba, träna, äta, läsa bok, sova. Det finns egentligen så mycket mer jag vill hinna med men fokus just nu är jobb och träning så det andra jag vill göra får vänta till helgen eller senare när jag känner att jag har mer tid. Jag är riktigt pepp på jobbet nu och det är väldigt mycket att stå i nu i början på året så samtidigt som jag vill sluta i tid för att hinna annat så vill jag jobba över haha. Jaja, sådant är livet.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?