Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kofta
Topp
Väska
Linne
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Kappa
Klännning
Kappa
Väst
Boots
Byxor
Slipover
Klänning
Sneakers
Slipover
Kofta
Kappa
Kofta
Cape
Väska
Klänning
Blus
Svarta jeans
Väska
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Kavaj
Kjol
Kofta
Kavaj
Slipover vit
Kofta
Klänning
Cardigan
Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Väska
Tröja
Slacks
Kavaj
Kappa
Klänning
T-shirt
Pullover
Kavaj
Väska
Bag
Linne med spets
Kofta
Klänning
Blus
T-shirt
Kavaj
Klänning
Linne
Kavaj
Knytblus
Body
Pullover
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
Blus
Blå knytblus
T-shirt
Satinkjol
Kjol
Kjol
Kavaj
Ankelboots
Väska
Cape
Blus
Kappa
Väska
Kappa
Linne
Klänning
Skjorta
Väska
Skjorta
Väska
Basker
Väska
Väska
Slipover
Plisserad kjol
Knytblus
Kavaj
Byxor
Pälsjacka
Klänning
Väska
Stövel
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Klänning
Tröja
Kavaj
Blå klänning
Byxor
Skjortklänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Tröja
Skjorta
Vit blus
Jeans
Manolo Blahnik
Knytblus
Kofta
Klänning
Slingbacks
Klänning
Halsduk
Grå kavaj
Kjol
T-shirt
T-shirt
Kofta
Klännning
Kofta
Kappa
Stickad klänning
Kostymbyxa
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Grön klänning
Kavaj
Klänning
Sandaler
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kjol
Kofta
Kjol
Klänning
Slipover
Gucciskärp
Kofta
Pullover
Väska
Väska

Mitt företagande 2020, träningsutmaning och fördelning av min tid

God morgon fina. Hoppas ni mår bra idag. Det är så mörkt på morgnarna när jag kliver upp. Klockan ringer 05.30 men idag unnade jag mig faktiskt att snooza till klockan 6. Carl sover vidare till 7 då jag väcker honom för lite morgonmys i soffan innan vi börjar jobba. Det är så mycket jag vill hinna med på dagarna. På morgnarna är min tid när jag jobbar med min blogg, Instagram, svarar på mail om samarbeten med mera. Helt enkelt tiden jag jobbar med det som rör mitt företag. Igår skickade jag in alla fakturor och kvitton till min redovisningskonsult Anna. Ett knepigt år ska summeras. Vissa perioder har jag haft mer tid för företagandet och vissa perioder ingen tid alls. Konstigt år så ska verkligen bli spännande att se hur det gick till slut.

Jag fortsätter jobba helt hemifrån nu tillsvidare. Det går hur bra som helst. Har hittills inte haft någon anledning att jobba på kontoret då mitt jobb är 100% digitalt och de flesta av mina kollegor kör hemmakontor på heltid också. Jag nämnde kort igår att vi startat en aktivitetsutmaning på jobbet. Jag är i lag med mina kollegor på webb- och marknadsavd. Utmaningen gör mig mer motiverad att komma ut på lunchen. Igår gick jag promenad en timme och sen körde jag lunch vid skrivbordet medan jag jobbade. Sen tränade jag även min styrka på kvällen, de övningar jag fått av min PT Zara. Även det här senaste passet går bättre och bättre även om vissa övningar fortfarande är galet tunga.

Det känns som att min vardag just nu är jobba, träna, äta, läsa bok, sova. Det finns egentligen så mycket mer jag vill hinna med men fokus just nu är jobb och träning så det andra jag vill göra får vänta till helgen eller senare när jag känner att jag har mer tid. Jag är riktigt pepp på jobbet nu och det är väldigt mycket att stå i nu i början på året så samtidigt som jag vill sluta i tid för att hinna annat så vill jag jobba över haha. Jaja, sådant är livet.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?