Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Byxor
Pullover
Väska
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Blus
Kappa
Kofta
Väska
Blus
Väska
Cape
Satinkjol
Klännning
Klänning
Kappa
Kånken
Halsduk
Tröja
Bag
Väst
Basker
Blus
T-shirt
Pullover
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Moschino väska
Skjorta
Kofta
Linne
Klänning
Tory Burch
Väska
Kjol
Linne
Klänning
T-shirt
Pullover
Pälsjacka
Knytblus
Blus
Klänning
Kappa
Kjol
Byxor
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Jeans
Klänning
Halsduk
Tröja
Skjorta
T-shirt
Jacka
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Boots
Tröja
Kofta
Spegel
Kavaj
Kofta
Klänning
T-shirt
Väska
Kappa
Linne
Byxor
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kofta
Stövel
Rosa kostymbyxor
Kofta
Sneakers
Jacka
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Skjortklänning
Väska
Grå kavaj
Stenströms cardigan
Kavaj
Kavaj
Väska
Cardigan
Slingbacks
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
örhängen
Louis Vuitton väska
Knytblus
Väska
Skjorta
Kappa
Steamer
Klänning
Vit blus
Knytblus
Kjol
Kofta
Väska
Klännning
Väska
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Skjorta
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Ganni diadem
Väska
Slipover
Kofta
Byxor
Kjol
Väska
T-shirt
Kjol
Slacks
Kavaj
64   337
73   475
54   486
43   463
59   515

Mitt företagande 2020, träningsutmaning och fördelning av min tid

God morgon fina. Hoppas ni mår bra idag. Det är så mörkt på morgnarna när jag kliver upp. Klockan ringer 05.30 men idag unnade jag mig faktiskt att snooza till klockan 6. Carl sover vidare till 7 då jag väcker honom för lite morgonmys i soffan innan vi börjar jobba. Det är så mycket jag vill hinna med på dagarna. På morgnarna är min tid när jag jobbar med min blogg, Instagram, svarar på mail om samarbeten med mera. Helt enkelt tiden jag jobbar med det som rör mitt företag. Igår skickade jag in alla fakturor och kvitton till min redovisningskonsult Anna. Ett knepigt år ska summeras. Vissa perioder har jag haft mer tid för företagandet och vissa perioder ingen tid alls. Konstigt år så ska verkligen bli spännande att se hur det gick till slut.

Jag fortsätter jobba helt hemifrån nu tillsvidare. Det går hur bra som helst. Har hittills inte haft någon anledning att jobba på kontoret då mitt jobb är 100% digitalt och de flesta av mina kollegor kör hemmakontor på heltid också. Jag nämnde kort igår att vi startat en aktivitetsutmaning på jobbet. Jag är i lag med mina kollegor på webb- och marknadsavd. Utmaningen gör mig mer motiverad att komma ut på lunchen. Igår gick jag promenad en timme och sen körde jag lunch vid skrivbordet medan jag jobbade. Sen tränade jag även min styrka på kvällen, de övningar jag fått av min PT Zara. Även det här senaste passet går bättre och bättre även om vissa övningar fortfarande är galet tunga.

Det känns som att min vardag just nu är jobba, träna, äta, läsa bok, sova. Det finns egentligen så mycket mer jag vill hinna med men fokus just nu är jobb och träning så det andra jag vill göra får vänta till helgen eller senare när jag känner att jag har mer tid. Jag är riktigt pepp på jobbet nu och det är väldigt mycket att stå i nu i början på året så samtidigt som jag vill sluta i tid för att hinna annat så vill jag jobba över haha. Jaja, sådant är livet.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?