Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Boots
Satinkjol
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Halsduk
Byxor
Blå klänning
Väska
Stickad klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Linne
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
T-shirt
T-shirt
Väska
Kofta
Pullover
Klänning
Väska
Skjorta
Linne
Kofta
Tröja
Ankelboots
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Pullover
Kavaj
Knytblus
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Pullover
Väska
Skjortklänning
Kjol
Kappa
Kofta
T-shirt
Svarta jeans
Klännning
Cardigan
Kjol
Plisserad kjol
Kjol
Klänning
Blus
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Byxor
Linne med spets
Klänning
Grön klänning
Pullover
Väska
Väska
Knytblus
Kofta
Jeans
Kjol
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Slipover
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Sneakers
Slacks
Linne
Klännning
Skjorta
T-shirt
Grå kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kappa
Byxor
Knytblus
Klänning
Kofta
Kjol
T-shirt
Sandaler
Väska
Kofta
Kofta
Blus
Skjorta
Kjol
Basker
Tröja
Vit blus
Väst
Stövel
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
T-shirt
Jeansjacka
Kjol
Kofta
Kjol
Kappa
Bag
Kofta
Blus
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Slingbacks
T-shirt
Cape
Kappa
Pälsjacka
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Näst bästa – min träning 10/1

Näst bästa – min träning 10/1

Hej fina. Det går riktigt bra med min löpning hittills i år. Förra helgen slog jag ju nytt rekord på både 5 km och 10 km. Igår var förutsättningarna inte lika bra. Jag hade mensvärk, det var snöblandat regn och blåst. Men det visade sig gå rätt bra ändå för jag sprang min nästa snabbaste mil någonsin. Tiden blev 57.15 och det är jag riktigt nöjd med. Känns som att jag kommer kunna förbättra mig mycket det här året.

Idag börjar en aktivitetsutmaning på jobbet där vi i lag ska träna ett visst antal gånger under veckan. Jag tänker att jag fortsätter med min helglöpning och lägger in några promenader under vardagskvällarna. Jag gillar inte att springa i mörker, särskilt då det inte är så upplyst på de ställen jag vill springa på.

Igår kväll gjorde Carl en riktigt onyttig middag till oss. Så träningen går bra men gällande maten… ;). Det var panerad kyckling med parmesanost och sedan ett lager extra ost, mozzarella, ovanpå det hela. Gott var det i alla fall men kanske inget man bör äta varje dag, särskilt inte när man vill komma i lite mer form till sitt bröllop.

Ha en underbar måndag!


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?