Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kappa
Väst
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
Kavaj
Kjol
Väska
Kjol
Skjorta
Cape
Bag
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Tröja
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Steamer
Väska
Väska
Tröja
Kavaj
Satinkjol
Pullover
Moschino väska
Kostymbyxa
Kappa
Slipover
Kavaj
T-shirt
Väska
Jacka
Kavaj
Blus
Klänning
Kofta
örhängen
Klänning
Klänning
Cardigan
Kofta
Skjorta
Slacks
Klännning
Byxor
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Basker
T-shirt
Jeans
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Skinnkjol
Klännning
T-shirt
Kofta
Kofta
Väska
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Kappa
Ganni diadem
Linne
Klänning
Klänning
Spegel
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Slingbacks
Kofta
Pullover
Väska
T-shirt
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Tory Burch
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Boots
Jacka
T-shirt
Blus
Byxor
Kavaj
Linne
Kjol
Byxor
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kjol
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Ankelboots
Tröja
T-shirt
Vit blus
Klänning
Väska
Kånken
Väska
Stickad klänning
Klänning
Blus
Väska
Kappa
Knytblus
Kofta
Knytblus
Kappa
Väska
Sneakers
Kappa
Kjol
Halsduk
Knytblus
Pullover
Klänning
Väska
Blus
Louis Vuitton väska
Stenströms cardigan
Pullover
Kjol
Klänning
Stövel
Kofta
T-shirt
Kofta
64   339
74   476
54   488
43   465
60   517

Näst bästa – min träning 10/1

Näst bästa – min träning 10/1

Hej fina. Det går riktigt bra med min löpning hittills i år. Förra helgen slog jag ju nytt rekord på både 5 km och 10 km. Igår var förutsättningarna inte lika bra. Jag hade mensvärk, det var snöblandat regn och blåst. Men det visade sig gå rätt bra ändå för jag sprang min nästa snabbaste mil någonsin. Tiden blev 57.15 och det är jag riktigt nöjd med. Känns som att jag kommer kunna förbättra mig mycket det här året.

Idag börjar en aktivitetsutmaning på jobbet där vi i lag ska träna ett visst antal gånger under veckan. Jag tänker att jag fortsätter med min helglöpning och lägger in några promenader under vardagskvällarna. Jag gillar inte att springa i mörker, särskilt då det inte är så upplyst på de ställen jag vill springa på.

Igår kväll gjorde Carl en riktigt onyttig middag till oss. Så träningen går bra men gällande maten… ;). Det var panerad kyckling med parmesanost och sedan ett lager extra ost, mozzarella, ovanpå det hela. Gott var det i alla fall men kanske inget man bör äta varje dag, särskilt inte när man vill komma i lite mer form till sitt bröllop.

Ha en underbar måndag!


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?