Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Tröja
Klänning
Klänning
Väska
Cape
Väska
Sneakers
Byxor
Kjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Slacks
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kappa
Blus
Kavaj
Skjorta
Grå kavaj
Skjorta
Väska
Kappa
Kavaj
Cardigan
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Kofta
Väska
Kjol
Byxor
Byxor
Kavaj
Kostymbyxa
T-shirt
Byxor
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skjortklänning
Stövel
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Satinkjol
Kappa
Boots
Slipover
Bag
Väska
T-shirt
Linne
Klännning
Kofta
Tröja
Pullover
Basker
Klänning
Kofta
Väska
Pullover
Pullover
Klänning
Väska
Klänning
Vit blus
Väst
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Blus
Väska
Linne
Skjorta
Väska
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Jeans
Tröja
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Halsduk
Kofta
Väska
Kjol
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Slingbacks
Skjorta
Klänning
Klännning
Kofta
Pullover
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Linne
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kjol
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Knytblus
Blus
Väska
Manolo Blahnik
Kappa
Klänning
Klänning
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Näst bästa – min träning 10/1

Näst bästa – min träning 10/1

Hej fina. Det går riktigt bra med min löpning hittills i år. Förra helgen slog jag ju nytt rekord på både 5 km och 10 km. Igår var förutsättningarna inte lika bra. Jag hade mensvärk, det var snöblandat regn och blåst. Men det visade sig gå rätt bra ändå för jag sprang min nästa snabbaste mil någonsin. Tiden blev 57.15 och det är jag riktigt nöjd med. Känns som att jag kommer kunna förbättra mig mycket det här året.

Idag börjar en aktivitetsutmaning på jobbet där vi i lag ska träna ett visst antal gånger under veckan. Jag tänker att jag fortsätter med min helglöpning och lägger in några promenader under vardagskvällarna. Jag gillar inte att springa i mörker, särskilt då det inte är så upplyst på de ställen jag vill springa på.

Igår kväll gjorde Carl en riktigt onyttig middag till oss. Så träningen går bra men gällande maten… ;). Det var panerad kyckling med parmesanost och sedan ett lager extra ost, mozzarella, ovanpå det hela. Gott var det i alla fall men kanske inget man bör äta varje dag, särskilt inte när man vill komma i lite mer form till sitt bröllop.

Ha en underbar måndag!


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?