Annons: Shoppa min stil

Klänning
Stickad klänning
Knytblus
Pullover
Slacks
Klänning
Skjorta
Linne med spets
Kofta
Väska
Väska
Skinnkjol
Linne
Klänning
Kofta
Sneakers
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Ankelboots
T-shirt
Cardigan
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Blus
Kavaj
Stövel
T-shirt
Grön klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Blus
Pullover
Väska
Väska
Slipover
Klänning
Kjol
Skjorta
Pullover
Klänning
Skjorta
Klänning
Klännning
Boots
Kjol
Kappa
Byxor
Byxor
Kostymbyxa
Klänning
Grå kavaj
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Bag
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kappa
Sandaler
Knytblus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
Linne
Kofta
Kjol
Väska
Cape
Kjol
Topp
Klänning
Väska
Väska
Slipover
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Kjol
Kappa
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Stickad klänning
Knytblus
Kjol
Halsduk
Kavaj
Slipover
Skjortklänning
Klänning
Manolo Blahnik
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Blå knytblus
Kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Byxor
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Skjorta
Väska
Cape
T-shirt
Tröja
Basker
Blus
Tröja
Kofta
Slingbacks
Skjorta
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Kjol
Blå klänning
Cardigan
Blus
Body
Slipover
Tröja
Kofta
Klänning
Satinkjol
Pullover
Kavaj
Gucciskärp
Kappa
Jeans
Väska
Kofta
Slipover vit
T-shirt
Vit blus
Svarta jeans
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
T-shirt
Klännning
Linne
Väst

Näst bästa – min träning 10/1

Näst bästa – min träning 10/1

Hej fina. Det går riktigt bra med min löpning hittills i år. Förra helgen slog jag ju nytt rekord på både 5 km och 10 km. Igår var förutsättningarna inte lika bra. Jag hade mensvärk, det var snöblandat regn och blåst. Men det visade sig gå rätt bra ändå för jag sprang min nästa snabbaste mil någonsin. Tiden blev 57.15 och det är jag riktigt nöjd med. Känns som att jag kommer kunna förbättra mig mycket det här året.

Idag börjar en aktivitetsutmaning på jobbet där vi i lag ska träna ett visst antal gånger under veckan. Jag tänker att jag fortsätter med min helglöpning och lägger in några promenader under vardagskvällarna. Jag gillar inte att springa i mörker, särskilt då det inte är så upplyst på de ställen jag vill springa på.

Igår kväll gjorde Carl en riktigt onyttig middag till oss. Så träningen går bra men gällande maten… ;). Det var panerad kyckling med parmesanost och sedan ett lager extra ost, mozzarella, ovanpå det hela. Gott var det i alla fall men kanske inget man bör äta varje dag, särskilt inte när man vill komma i lite mer form till sitt bröllop.

Ha en underbar måndag!


Följ:

Kommentera


Looking for Something?