Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Linne
Kavaj
Kofta
Skjorta
T-shirt
Manolo Blahnik
Sneakers
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Blus
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Väska
Byxor
Klänning
Klännning
Väska
Pullover
Kofta
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Byxor
Pullover
Kofta
Slipover
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Boots
Kofta
Kavaj
Väst
Väska
Linne
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Skjorta
Cape
Kjol
Kappa
Kavaj
Kappa
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Blus
Knytblus
Knytblus
T-shirt
Väska
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Satinkjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väska
Knytblus
Slingbacks
Kavaj
Tröja
Tröja
Stövel
Ankelboots
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Kappa
Väska
Pullover
Klännning
Kofta
Tröja
Linne
Skjorta
Kappa
Blus
Klänning
Kjol
Slacks
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Pullover
Kavaj
Basker
Kappa
Byxor
Väska
Vit blus
T-shirt
Cardigan
Halsduk
Väska
Kjol
Byxor
Kofta
Kjol
Skinnkjol
T-shirt
Kavaj
Jeans
Kavaj
Kavaj
Klänning
Bag
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Hundtandsmönstrad kjol outfit

Hundtandsmönstrad kjol outfit

Hej fina. Jag älskar verkligen hundtandsmönstrade plagg och har både kjolar och kappor i det mönstret. Drömmer även om en klänning och håller koll second hand. En dag dyker den upp i min storlek! När jag var i Hudiksvall över jul bar jag min hundtandsmönstrade kjol med fickor fram för första gången. Den är i kort modell och jag bar den med tjocka strumpbyxor för att inte bli kall och för att det skulle se mer dressat ut. Kände mig lite Parisisk i min hemstad, framför allt med baskern och de högklackade skorna.

Jag hade faktiskt spanat in den här kjolen när den dök upp i butik. Sedan lyckades jag faktiskt hitta den på Tradera, second hand. Jag har normalt storlek 34-36 nedtill men denna kjol är faktiskt i storlek 38 då den är liten i storleken.

Shoppa min stil: Baskern kommer från Åhléns och ni hittar den här. Tröjan från Bubbleroom hittar ni här (kod busck ger 10% rabatt). Kjolen från H&M hittar ni här– nu på rea för endast 99 kronor. Väskan från Mulberry hittar ni här.

Ha en underbar söndag!

 

Bilder: Hundtandsmönstrad kjol outfit


 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?