Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Blus
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Blus
15   170
44   201
38   243
41   320
46   402

AW hemma

Hej fina. Igår hade jag en riktigt intensiv jobbdag och jag hann precis med allt innan jobbdagen var slut och jag kunde ta helg. Jag och Anna hade bokat in AW och eftersom hon har antikroppar men inte jag bestämde vi oss för att ha AW hemma här istället för ute någonstans. Det är inte mycket folk på restauranger nu så bara vi varit i någon stor lokal hade det säkert gått bra, men vi kan ju lika gärna vara hemma så då blev det så. Jag har ju sluppit bli sjuk så här långt och hoppas det kan förbli så. Nu när vaccinet är nära också.

Vi satt och drack bubbel och sände live på Instagram så våra följare kunde vara med på vår AW. Kul grej, det får vi göra om. Carl joinade oss sen på middag. Vi hade köpt räkor och bröd och sen gjorde jag en aioli till. Hur gott som helst! Det var en supertrevlig kväll, tror vi la oss efter elva någon gång.

Idag har vi tagit det lugnt. Promenerade med våra vänner och fick träffa Frida och Niklas lille son för första gången. Verkligen söt! Ikväll ska vi laga kycklingtacos och fortsätta ta det lugnt. Satsar på någon form av träning imorgon. Förhoppningsvis är det fint väder även då så vi kan springa.

Ha en underbar lördag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?