Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Slipover
Skjorta
Väska
Kjol
Väst
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Skjortklänning
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
T-shirt
Sneakers
Klänning
Kofta
Pullover
Cardigan
Kofta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Bag
Slacks
Skjorta
Kjol
T-shirt
Blus
Väska
Kofta
Väska
Byxor
Klänning
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Tröja
Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
Stickad klänning
Klännning
Klännning
T-shirt
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Skjorta
Satinkjol
Linne
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Blus
Kappa
Pälsjacka
Grå kavaj
Halsduk
Väska
Tröja
Kavaj
Kappa
Kjol
Klänning
Blus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Byxor
Knytblus
Linne
Kofta
Väska
Kappa
Jeans
Kofta
Kavaj
Klänning
Basker
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Knytblus
Byxor
Vit blus
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Boots
Kofta
Cape
Väska
Skinnkjol
Väska
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kofta
Tröja
Klänning
Kjol
Linne
Kofta
Skjorta
Stövel
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Pullover
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Jobb, träning och vaccinfrågan

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår hade jag en produktiv jobbdag, härligt att kunna bocka av diverse. Det är många kampanjer som ska lanseras nu i början av året. Efter jobbdagen var Carl iväg och spelade padel och jag körde ett träningspass här hemma i hallen. Min PT Zara lägger in pass i en app där jag sedan kan se videos på hur jag gör de olika övningarna och vi kan även ha kontakt kring hur det går. Jag måste erkänna att jag tidigare trodde det skulle vara svårt att träna hemma, i alla fall att resultaten inte skulle bli lika bra, men det funkar hur bra som helst!

Jag körde samma pass som i måndags och då kände jag att det var det jobbigaste någonsin. Den här gången gick det lättare och jag tog lite pauser för att kunna göra övningarna mer utförligt så då gick det bättre.

På kvällen såg jag och Carl en dokumentär om vaccinmotståndare. Alltså jag blir så arg när jag ser och lyssnar på dem. De är verkligen ett stort hot mot denna värld. Vaccin räddar liv. Så hemskt att sjukdomar som Mässling nu börjar komma tillbaka och att dessa vaccinmotståndare kunnat påverka/hjärntvättat så många med sin propaganda och sina lögner så fler blivit rädda att vaccinera sina barn och sig själva. De har inget vetenskapligt stöd i de påståenden om negativa biverkningar av vaccin som de kommunicerar. Jag kommer självklart vaccinera mina framtida barn och självklart ta Corona-vaccinet så vi alla kan leva ett friskare liv i denna värld.

Vill påminna alla att vara källkritiska! Idag kan vem som helst dela vad som helst på nätet.

Se dokumentärserien på SVT Play.

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?