Annons: Shoppa min stil

Louis Vuitton väska
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Jacka
Kappa
Skjorta
Skjorta
Klännning
Basker
Kofta
Skjorta
Kavaj
Tory Burch
Kavaj
Vit blus
Klänning
Jacka
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Blus
örhängen
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Blus
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Byxor
Väska
Klännning
Klänning
Skjorta
Väska
Jeans
Moschino väska
Slipover
Blus
Väst
Pullover
Byxor
Klänning
Steamer
Stövel
Väska
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Kjol
Cape
Slacks
Kofta
Kappa
Väska
Tröja
Väska
Kjol
Byxor
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kappa
Halsduk
Spegel
Kavaj
Satinkjol
Stenströms cardigan
T-shirt
Kofta
Klänning
Linne
Kavaj
Tröja
Grå kavaj
Klänning
Kjol
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kjol
T-shirt
Knytblus
Kjol
Skjorta
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
Kofta
Kappa
Knytblus
Kappa
Linne
Klänning
Ganni diadem
Cardigan
Stickad klänning
Kavaj
Linne
Kavaj
Väska
Kjol
Kånken
Knytblus
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
Kofta
Bag
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Halsduk
Klänning
Boots
Byxor
Väska
Blus
T-shirt
Kavaj
Tröja
Klänning
Kofta
Sneakers
Väska
Kofta
Pullover
Kavaj
T-shirt
Pullover
24   240
68   396
74   502
55   495
44   472

Lunchdate med Anna

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra idag. Är ni lediga? Jag jobbade i måndags och halva dagen igår och idag är jag helt ledig. Så skönt! Jag passade på att träffa fina Anna på långlunch igår. Först fotade vi och sedan köpte vi varsin poke bowl som vi åt på Caroli som har en stor lokal där det inte alls var mycket folk. Anna har antikroppar och jag har inte ens varit sjuk och jag hoppas jag slipper. Vi tog även en kaffe så det blev typ en 2 timmar lång lunchdate. Så mysigt!

Jag handlade även mat till mig och Carl på Caroli. Var helt slut när jag kom hem då jag även hade ett tungt paket att bära hem. Tur man styrketränat lite. Känns faktiskt som att träningen gjort att jag orkar bära mer. Behövde liksom inte pausa en enda gång på min tio minuter långa promenad hem.

Idag klev jag upp innan sju fastän jag är ledig. Carl jobbar ju för ett danskt företag så han jobbar som vanligt. Ville hinna dricka kaffe med honom innan han började jobbdagen och dessutom har han sitt hemmakontor i sovrummet och en massa videomöten så hade inte riktigt kunnat sova vidare hehe. Kanske slumrar i soffan nu istället. Jag har faktiskt sovit riktigt dåligt den här veckan hittills. Har inte alls kunnat somna på kvällarna och vaknat flera gånger under natten. Vi har inte vänt på dygnet under julledigheten men däremot sovit länge så kanske min kropp är rejält utvilad och därför inte behöver lika mycket sömn.

Idag ska jag ta tag i att lägga upp plagg till försäljning på Tradera. Min garderob svämmar över just nu…

Ha en underbar dag! Några bilder från gårdagen nedan :).
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?