Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Grå kavaj
Jeansjacka
Skjorta
Kavaj
Tröja
Väst
Stövel
Väska
Byxor
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Väska
Skjortklänning
T-shirt
Basker
T-shirt
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Kjol
Manolo Blahnik
Svarta jeans
Vit blus
Byxor
Ankelboots
Kavaj
Plisserad kjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Linne
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Slacks
Kavaj
Sneakers
Kjol
Klännning
Klänning
Cardigan
Kjol
Kappa
T-shirt
Pullover
Satinkjol
Kofta
Bag
Kofta
Kavaj
Grön klänning
Kjol
Kappa
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Blus
Kavaj
Blå klänning
Klänning
Halsduk
Kavaj
Pullover
Kappa
Kappa
Klänning
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Cape
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Kjol
Knytblus
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Sandaler
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Pullover
Kostymbyxa
Skjorta
Väska
Byxor
Blus
Kavaj
Jeans
Linne med spets
Klänning
Slingbacks
T-shirt
Kofta
Kjol
Kavaj
Slipover
T-shirt
Stickad klänning
Cardigan
Klänning
Klänning
Tröja
Linne
Pullover
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Kappa
Linne
Tröja
Knytblus
Väska
Kjol
Klänning
Boots
Skjorta
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Klännning
Klänning
Väska
36   226
41   305
55   368
21   205
54   330

Lunchdate med Anna

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra idag. Är ni lediga? Jag jobbade i måndags och halva dagen igår och idag är jag helt ledig. Så skönt! Jag passade på att träffa fina Anna på långlunch igår. Först fotade vi och sedan köpte vi varsin poke bowl som vi åt på Caroli som har en stor lokal där det inte alls var mycket folk. Anna har antikroppar och jag har inte ens varit sjuk och jag hoppas jag slipper. Vi tog även en kaffe så det blev typ en 2 timmar lång lunchdate. Så mysigt!

Jag handlade även mat till mig och Carl på Caroli. Var helt slut när jag kom hem då jag även hade ett tungt paket att bära hem. Tur man styrketränat lite. Känns faktiskt som att träningen gjort att jag orkar bära mer. Behövde liksom inte pausa en enda gång på min tio minuter långa promenad hem.

Idag klev jag upp innan sju fastän jag är ledig. Carl jobbar ju för ett danskt företag så han jobbar som vanligt. Ville hinna dricka kaffe med honom innan han började jobbdagen och dessutom har han sitt hemmakontor i sovrummet och en massa videomöten så hade inte riktigt kunnat sova vidare hehe. Kanske slumrar i soffan nu istället. Jag har faktiskt sovit riktigt dåligt den här veckan hittills. Har inte alls kunnat somna på kvällarna och vaknat flera gånger under natten. Vi har inte vänt på dygnet under julledigheten men däremot sovit länge så kanske min kropp är rejält utvilad och därför inte behöver lika mycket sömn.

Idag ska jag ta tag i att lägga upp plagg till försäljning på Tradera. Min garderob svämmar över just nu…

Ha en underbar dag! Några bilder från gårdagen nedan :).
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?