Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Knytblus
Kavaj
Halsduk
Blus
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Klänning
Jeans
Slipover
Vit blus
Väst
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Väska
Linne
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Ankelboots
Skjorta
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Kjol
Kostymbyxa
Pullover
Byxor
Kappa
T-shirt
T-shirt
Byxor
Kavaj
T-shirt
Byxor
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Tröja
Kofta
Pälsjacka
T-shirt
Stickad klänning
Stövel
Klänning
Kjol
Boots
Kofta
Kjol
Kappa
Väska
Linne
Kofta
Grå kavaj
Cape
Väska
Kavaj
Knytblus
Klännning
Skjortklänning
Pullover
Kofta
Kjol
Kappa
Väska
T-shirt
Kjol
Klänning
Slacks
Linne
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Väska
Klännning
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Knytblus
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Kappa
Blus
Byxor
Skjorta
Skjorta
Väska
Klänning
Basker
Kappa
Tröja
Kavaj
Skjorta
Klänning
Bag
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Sneakers
Skjorta
Kjol
Väska
Kappa
Kofta
Väska
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Lunchdate med Anna

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra idag. Är ni lediga? Jag jobbade i måndags och halva dagen igår och idag är jag helt ledig. Så skönt! Jag passade på att träffa fina Anna på långlunch igår. Först fotade vi och sedan köpte vi varsin poke bowl som vi åt på Caroli som har en stor lokal där det inte alls var mycket folk. Anna har antikroppar och jag har inte ens varit sjuk och jag hoppas jag slipper. Vi tog även en kaffe så det blev typ en 2 timmar lång lunchdate. Så mysigt!

Jag handlade även mat till mig och Carl på Caroli. Var helt slut när jag kom hem då jag även hade ett tungt paket att bära hem. Tur man styrketränat lite. Känns faktiskt som att träningen gjort att jag orkar bära mer. Behövde liksom inte pausa en enda gång på min tio minuter långa promenad hem.

Idag klev jag upp innan sju fastän jag är ledig. Carl jobbar ju för ett danskt företag så han jobbar som vanligt. Ville hinna dricka kaffe med honom innan han började jobbdagen och dessutom har han sitt hemmakontor i sovrummet och en massa videomöten så hade inte riktigt kunnat sova vidare hehe. Kanske slumrar i soffan nu istället. Jag har faktiskt sovit riktigt dåligt den här veckan hittills. Har inte alls kunnat somna på kvällarna och vaknat flera gånger under natten. Vi har inte vänt på dygnet under julledigheten men däremot sovit länge så kanske min kropp är rejält utvilad och därför inte behöver lika mycket sömn.

Idag ska jag ta tag i att lägga upp plagg till försäljning på Tradera. Min garderob svämmar över just nu…

Ha en underbar dag! Några bilder från gårdagen nedan :).
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?