Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Basker
Klänning
Kjol
Väska
Tröja
Tröja
Kavaj
Kofta
Skjorta
Stickad klänning
Slipover
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Byxor
Väska
Ankelboots
Kappa
Klänning
Väska
Pullover
Väska
Pullover
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol
Kavaj
Boots
Kofta
Halsduk
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Kjol
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kjol
Tröja
Kappa
Kavaj
Pullover
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Pullover
Skinnkjol
Pälsjacka
Klänning
Väska
Linne
Väska
Blus
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Slacks
Kavaj
T-shirt
Kappa
Sneakers
Väska
Klännning
Kofta
Kappa
Cardigan
Väska
Väst
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Klännning
Knytblus
T-shirt
Vit blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne
Byxor
Skjorta
Blus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Knytblus
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Stövel
Skjorta
Linne
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Byxor
Knytblus
Grå kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Slingbacks
Bag
Skjortklänning
Väska
T-shirt
Väska
Skjorta
Byxor
Jeans
Väska
Cape
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Satinkjol
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Hur går styrketräningen?

Hej fina. Tänkte ge er en update om styrketräningen som jag kör med min PT Zara. Vi brukade träffas ca varannan veckan tidigare i höst men på grund av Corona förbereder hon pass till mig genom en app. Det funkar hur bra som helst att köra passen hemma! Målet är att köra två styrkepass i veckan och jag brukar alltid få till minst ett i alla fall, ofta två faktiskt.

Något jag både känner och nu även ser är att jag fått muskler. Tycker mest jag ser på magen men tror även armarna fått lite synliga. Något jag förstod igår är ju att man faktiskt ser mer vältränad ut när man nyss tränat. Jag har alltid skrattat åt (framför allt) män som gör en massa armhävningar innan de ska fotas eller hänga på stranden men alltså det hjälper ju haha.

Jag är verkligen SÅ glad att jag tog tag i styrketräningen då den hjälper mig i min vardag och i min löpning. Det är såklart kul att även se resultat på kroppen men det bästa är att känna mig starkare. Igår hade Zara lagt in det jobbigaste passet någonsin. Jag stönade och skrek, tårarna och svetten rann. Nu förstår jag även varför (framför allt) män skriver på gymmet. Man behöver skrika för att kunna få ut maximalt av övningarna. Och i mitt fall ens orka göra övningarna som jag gjorde igår. Konditionsinslagen med olika hopp går bäst då min kondition är bättre än min styrka. Men styrkeövningarna går bättre för varje gång. Igår var det många övningar med mini bands, så jobbiga. Var helt slut efter. Dock blev jag besviken på min träningsklocka som påstod att jag körde “easy” träning haha.

Igår hade jag också min första jobbdag för i år och det kändes bra. Det gick rätt snabbt att komma in i allt igen. Idag är det halvdag och imorgon ledigt. Ha en underbar tisdag fina ni! Nedan ser ni mig före och efter träning 😀


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?