Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kappa
Halsduk
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Knytblus
Klänning
Väska
Slipover vit
Väska
Väska
Body
Skjorta
Linne med spets
Klänning
Kjol
Sandaler
Blå knytblus
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
Skjorta
Byxor
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Kofta
Sneakers
Topp
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Tröja
Kavaj
Slipover
Väst
Kavaj
Slacks
Slipover
Klänning
Vit blus
Pullover
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Kappa
Linne
Klänning
Klänning
Svarta jeans
Byxor
Pullover
Pullover
Klänning
Kostymbyxa
Stövel
Skjorta
Slipover
Kofta
Blus
Cape
Kofta
Kjol
Linne
Kappa
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kjol
Skjorta
Linne
Kavaj
Väska
Kofta
Slingbacks
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Knytblus
Cardigan
Skjorta
Kofta
Kjol
Slipover
Boots
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Cape
Kjol
Klännning
Kappa
Klänning
Klänning
Jeans
Satinkjol
Blå klänning
Klänning
Gucciskärp
T-shirt
Plisserad kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Stickad klänning
Bag
Väska
T-shirt
Tröja
Ankelboots
Väska
Grön klänning
Grå kavaj
Kjol
T-shirt
Stickad klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Tröja
Väska
Kavaj
Blus
Väska
Skjorta
T-shirt
Blus
Klännning
Byxor
Kofta
Kofta
T-shirt
Kjol
Skinnkjol
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Blus
Kjol
Skjorta
Skjorta
Skjortklänning
Basker
Väska
Manolo Blahnik
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Klänning

Hur går styrketräningen?

Hej fina. Tänkte ge er en update om styrketräningen som jag kör med min PT Zara. Vi brukade träffas ca varannan veckan tidigare i höst men på grund av Corona förbereder hon pass till mig genom en app. Det funkar hur bra som helst att köra passen hemma! Målet är att köra två styrkepass i veckan och jag brukar alltid få till minst ett i alla fall, ofta två faktiskt.

Något jag både känner och nu även ser är att jag fått muskler. Tycker mest jag ser på magen men tror även armarna fått lite synliga. Något jag förstod igår är ju att man faktiskt ser mer vältränad ut när man nyss tränat. Jag har alltid skrattat åt (framför allt) män som gör en massa armhävningar innan de ska fotas eller hänga på stranden men alltså det hjälper ju haha.

Jag är verkligen SÅ glad att jag tog tag i styrketräningen då den hjälper mig i min vardag och i min löpning. Det är såklart kul att även se resultat på kroppen men det bästa är att känna mig starkare. Igår hade Zara lagt in det jobbigaste passet någonsin. Jag stönade och skrek, tårarna och svetten rann. Nu förstår jag även varför (framför allt) män skriver på gymmet. Man behöver skrika för att kunna få ut maximalt av övningarna. Och i mitt fall ens orka göra övningarna som jag gjorde igår. Konditionsinslagen med olika hopp går bäst då min kondition är bättre än min styrka. Men styrkeövningarna går bättre för varje gång. Igår var det många övningar med mini bands, så jobbiga. Var helt slut efter. Dock blev jag besviken på min träningsklocka som påstod att jag körde ”easy” träning haha.

Igår hade jag också min första jobbdag för i år och det kändes bra. Det gick rätt snabbt att komma in i allt igen. Idag är det halvdag och imorgon ledigt. Ha en underbar tisdag fina ni! Nedan ser ni mig före och efter träning 😀


Följ:

Kommentera


Looking for Something?