Annons: Shoppa min stil

Kofta
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Jacka
Jacka
Byxor
Klänning
Byxor
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Sneakers
Byxor
T-shirt
Stövel
Knytblus
T-shirt
Halsduk
Tröja
Pullover
Kappa
Kjol
Kavaj
Slacks
Klänning
Moschino väska
Linne
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Steamer
Slingbacks
Klänning
Klänning
Kappa
Spegel
Skjortklänning
örhängen
Linne
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Slipover
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kofta
Kjol
Basker
Pullover
Blus
Stenströms cardigan
Blus
Skjorta
T-shirt
Klänning
Cape
Kavaj
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Kjol
Rosa kostymbyxor
Väska
Skjorta
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klänning
Vit blus
Klänning
Satinkjol
Linne
Väska
Skjorta
Kavaj
Halsduk
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Bag
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Klännning
Kavaj
Väska
Blus
Knytblus
Kavaj
Knytblus
Väska
Väska
Klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
Väska
Ganni diadem
Kavaj
Klänning
Blus
Pälsjacka
Väska
Kjol
Cardigan
Kofta
Väst
Boots
Väska
Kofta
Tröja
Ankelboots
Tory Burch
Kappa
Klännning
Jeans
Kappa
Väska
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Tröja
Kofta
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Louis Vuitton väska
Kånken
Kavaj
Kappa
Kofta
29   308
68   435
74   520
55   495
44   472

Hur går styrketräningen?

Hej fina. Tänkte ge er en update om styrketräningen som jag kör med min PT Zara. Vi brukade träffas ca varannan veckan tidigare i höst men på grund av Corona förbereder hon pass till mig genom en app. Det funkar hur bra som helst att köra passen hemma! Målet är att köra två styrkepass i veckan och jag brukar alltid få till minst ett i alla fall, ofta två faktiskt.

Något jag både känner och nu även ser är att jag fått muskler. Tycker mest jag ser på magen men tror även armarna fått lite synliga. Något jag förstod igår är ju att man faktiskt ser mer vältränad ut när man nyss tränat. Jag har alltid skrattat åt (framför allt) män som gör en massa armhävningar innan de ska fotas eller hänga på stranden men alltså det hjälper ju haha.

Jag är verkligen SÅ glad att jag tog tag i styrketräningen då den hjälper mig i min vardag och i min löpning. Det är såklart kul att även se resultat på kroppen men det bästa är att känna mig starkare. Igår hade Zara lagt in det jobbigaste passet någonsin. Jag stönade och skrek, tårarna och svetten rann. Nu förstår jag även varför (framför allt) män skriver på gymmet. Man behöver skrika för att kunna få ut maximalt av övningarna. Och i mitt fall ens orka göra övningarna som jag gjorde igår. Konditionsinslagen med olika hopp går bäst då min kondition är bättre än min styrka. Men styrkeövningarna går bättre för varje gång. Igår var det många övningar med mini bands, så jobbiga. Var helt slut efter. Dock blev jag besviken på min träningsklocka som påstod att jag körde “easy” träning haha.

Igår hade jag också min första jobbdag för i år och det kändes bra. Det gick rätt snabbt att komma in i allt igen. Idag är det halvdag och imorgon ledigt. Ha en underbar tisdag fina ni! Nedan ser ni mig före och efter träning 😀


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?