Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Linne
Kofta
Skjorta
Kofta
Kofta
Manolo Blahnik
T-shirt
Tröja
Väska
Skjorta
Skjorta
Linne
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Blus
Kofta
Byxor
Grön klänning
Cardigan
Plisserad kjol
Klännning
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Knytblus
Kappa
Slipover
Skjorta
Kofta
Svarta jeans
Blus
Knytblus
Skjorta
Blus
Kavaj
Kappa
Väska
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Boots
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Satinkjol
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Pullover
Halsduk
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Slacks
Kjol
T-shirt
Kjol
Linne med spets
Grå kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Pullover
Klännning
Väska
Byxor
Kappa
Väska
Väska
Väska
Pälsjacka
Väst
Tröja
Kofta
Bag
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Jeansjacka
Kavaj
Linne
T-shirt
Kjol
Kjol
Jeans
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Sandaler
Knytblus
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kappa
Klänning
Kavaj
Tröja
Klänning
Kofta
Pullover
Klänning
Skinnkjol
Byxor
Cape
Klänning
Stövel
Ankelboots
Byxor
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Slingbacks
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Vit blus
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Satinkjol
Basker
Väska
T-shirt
Kjol
Kofta
Blå klänning
Pullover
38   234
41   310
55   372
21   206
54   331

Hur går styrketräningen?

Hej fina. Tänkte ge er en update om styrketräningen som jag kör med min PT Zara. Vi brukade träffas ca varannan veckan tidigare i höst men på grund av Corona förbereder hon pass till mig genom en app. Det funkar hur bra som helst att köra passen hemma! Målet är att köra två styrkepass i veckan och jag brukar alltid få till minst ett i alla fall, ofta två faktiskt.

Något jag både känner och nu även ser är att jag fått muskler. Tycker mest jag ser på magen men tror även armarna fått lite synliga. Något jag förstod igår är ju att man faktiskt ser mer vältränad ut när man nyss tränat. Jag har alltid skrattat åt (framför allt) män som gör en massa armhävningar innan de ska fotas eller hänga på stranden men alltså det hjälper ju haha.

Jag är verkligen SÅ glad att jag tog tag i styrketräningen då den hjälper mig i min vardag och i min löpning. Det är såklart kul att även se resultat på kroppen men det bästa är att känna mig starkare. Igår hade Zara lagt in det jobbigaste passet någonsin. Jag stönade och skrek, tårarna och svetten rann. Nu förstår jag även varför (framför allt) män skriver på gymmet. Man behöver skrika för att kunna få ut maximalt av övningarna. Och i mitt fall ens orka göra övningarna som jag gjorde igår. Konditionsinslagen med olika hopp går bäst då min kondition är bättre än min styrka. Men styrkeövningarna går bättre för varje gång. Igår var det många övningar med mini bands, så jobbiga. Var helt slut efter. Dock blev jag besviken på min träningsklocka som påstod att jag körde “easy” träning haha.

Igår hade jag också min första jobbdag för i år och det kändes bra. Det gick rätt snabbt att komma in i allt igen. Idag är det halvdag och imorgon ledigt. Ha en underbar tisdag fina ni! Nedan ser ni mig före och efter träning 😀


Följ:

Kommentera


Söker du efter något?