Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Ganni diadem
Sneakers
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
örhängen
Kappa
Tröja
Knytblus
Klänning
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Skjorta
Klännning
Kofta
Vit blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
T-shirt
Kofta
Kappa
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Väska
Skjorta
Satinkjol
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Spegel
Väska
Halsduk
Klänning
Skinnkjol
Cardigan
Kavaj
Blus
Blus
T-shirt
Stickad klänning
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Blus
Kappa
Kjol
Pullover
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Kånken
Kofta
Kofta
Slipover
Kavaj
Väst
Tröja
Pullover
Kofta
Kavaj
Tröja
Louis Vuitton väska
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klännning
Klänning
Moschino väska
Kappa
Knytblus
Klänning
Kofta
Klänning
Knytblus
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Pälsjacka
Linne
Klänning
Jacka
T-shirt
Väska
Slacks
Kjol
Cape
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kofta
Klänning
Kappa
Linne
Väska
Kjol
Väska
Jacka
Byxor
Stövel
Basker
Byxor
Väska
Kjol
T-shirt
Ankelboots
Halsduk
Skjorta
Stenströms cardigan
Väska
Boots
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kofta
Väska
Jeans
Blus
Steamer
Bag
Kavaj
Tory Burch
Kappa
Pullover
Pullover
Klänning
Väska
Byxor
Skjorta
53   349
68   464
74   525
55   495
44   472

Firade vår förloviningsdag

Hej fina. Idag är min första jobbdag 2021. Det känns helt okej. Ska jag vara ärlig hade jag kunna vara ledig lite till men kommer jobba hemifrån så känns bra att smyga igång. Imorgon är ju halvdag och onsdag ledig så det blir en lugn start. Eller lugn kanske är fel att säga, kommer ha hur mycket som helst att göra idag, imorgon förmiddag, torsdag och fredag då det är två stora kampanjer som ska lanseras.

Jag hade en väldigt mysig helg och i lördags firade jag och Carl att vi varit förlovade i ett år. Eftersom världen ser ut som den gör fick vi inte ut som vi annars kanske gjort men nu blev det mysig middag hemma. Och det blev verkligen en toppenkväll. Vi lyxade till det med Champagne och  toast skagen till förrätt, gott rött vin, älgfilé med hasselbackspotatis och svampsås och sedan tre olika sorbet till efterrätt. Vi hade även ätit en mastig pasta carbonara som en sen lunch efter träning så gissa om jag var proppmätt efter kvällen?

Champagnen vi drack var en André Clouet dream vintage 2008. Vi brukar gilla André Clouets “vanliga” Champagne så denna hade vi höga förväntningar på. Den var oerhört smakrik och vi båda kände mycket mogna gula äpplen och mandelkubb. Lite väl kraftig för att dricka utan något till men till räkor blev den kanon.

Till älgfilén drack vi ett rött vin – ett Travaglini Gattinara 2016. Också väldigt kraftigt och gott, blev perfekt till viltkött. Den kändes på något sätt lite köttig enligt mig, och man kände bland annat läder, tobak, körsbär och vanilj. Jag tycker det är kul med vin och tycker jag har både bra lukt- och smaksinne. Det bästa är ju att det inte finns något rätt eller fel riktigt, det gör inget om man inte känner samma dofter och smaker som experterna.

Glömde ta en bild på oss från kvällen men bilderna på maten och drycken får visa hur trevligt vi hade. Vi drack inte allt vin så ni vet ;). Ha en underbar start på veckan!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?