Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Kostymbyxa
Slipover
Boots
Väska
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Byxor
Slipover
Kjol
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Kofta
Klänning
Linne
Klänning
Svarta jeans
Kavaj
Skjorta
Väska
Skjorta
Slipover
Kofta
T-shirt
Kjol
Klänning
Byxor
Väska
T-shirt
Slingbacks
Kjol
Kavaj
Klännning
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Blus
Linne med spets
Sneakers
Skjorta
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Kjol
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Väska
Cardigan
Väska
Ankelboots
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Topp
Kavaj
Kappa
Kavaj
Skjorta
Blus
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Byxor
Klännning
Skjorta
Kappa
Tröja
Knytblus
Slacks
T-shirt
Väska
Väska
Blå knytblus
Kavaj
Knytblus
Tröja
Skjorta
Stövel
Väska
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Satinkjol
Body
Kavaj
Väska
Väska
Pullover
Klänning
Pullover
Väska
Pullover
Plisserad kjol
Halsduk
Klänning
Jeans
Slipover
Kavaj
Kofta
Sandaler
Klänning
Blus
Vit blus
Bag
Klänning
Klänning
Cape
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Plisserad kjol
Väst
Kofta
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
Cardigan
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Grön klänning
Kofta
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Klänning
T-shirt
Linne
Kofta
Blå klänning
Tröja
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Rosa kostymbyxor
Slipover vit
T-shirt
Klänning
Kappa
Kappa
Skinnkjol
Linne
Kjol
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Basker
Cape
Skjorta
T-shirt
Kofta
Satinkjol

Firade vår förloviningsdag

Hej fina. Idag är min första jobbdag 2021. Det känns helt okej. Ska jag vara ärlig hade jag kunna vara ledig lite till men kommer jobba hemifrån så känns bra att smyga igång. Imorgon är ju halvdag och onsdag ledig så det blir en lugn start. Eller lugn kanske är fel att säga, kommer ha hur mycket som helst att göra idag, imorgon förmiddag, torsdag och fredag då det är två stora kampanjer som ska lanseras.

Jag hade en väldigt mysig helg och i lördags firade jag och Carl att vi varit förlovade i ett år. Eftersom världen ser ut som den gör fick vi inte ut som vi annars kanske gjort men nu blev det mysig middag hemma. Och det blev verkligen en toppenkväll. Vi lyxade till det med Champagne och  toast skagen till förrätt, gott rött vin, älgfilé med hasselbackspotatis och svampsås och sedan tre olika sorbet till efterrätt. Vi hade även ätit en mastig pasta carbonara som en sen lunch efter träning så gissa om jag var proppmätt efter kvällen?

Champagnen vi drack var en André Clouet dream vintage 2008. Vi brukar gilla André Clouets ”vanliga” Champagne så denna hade vi höga förväntningar på. Den var oerhört smakrik och vi båda kände mycket mogna gula äpplen och mandelkubb. Lite väl kraftig för att dricka utan något till men till räkor blev den kanon.

Till älgfilén drack vi ett rött vin – ett Travaglini Gattinara 2016. Också väldigt kraftigt och gott, blev perfekt till viltkött. Den kändes på något sätt lite köttig enligt mig, och man kände bland annat läder, tobak, körsbär och vanilj. Jag tycker det är kul med vin och tycker jag har både bra lukt- och smaksinne. Det bästa är ju att det inte finns något rätt eller fel riktigt, det gör inget om man inte känner samma dofter och smaker som experterna.

Glömde ta en bild på oss från kvällen men bilderna på maten och drycken får visa hur trevligt vi hade. Vi drack inte allt vin så ni vet ;). Ha en underbar start på veckan!
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?