Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
Kofta
Tröja
T-shirt
Kofta
Tröja
Kostymbyxa
Stickad klänning
Väska
Kofta
Plisserad kjol
Stövel
Kappa
T-shirt
Kjol
Slacks
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kappa
Väska
Cardigan
Väska
Pullover
Pullover
Linne
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Linne med spets
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Slipover
T-shirt
Byxor
Manolo Blahnik
Kavaj
Blå klänning
Kofta
Satinkjol
Jeans
Väska
Linne
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Byxor
Halsduk
Blus
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Skjorta
Blus
Cardigan
Pälsjacka
Byxor
Väst
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Pullover
Klännning
Väska
Knytblus
Kofta
Kappa
Kjol
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Svarta jeans
Grön klänning
Tröja
Knytblus
Kjol
Kavaj
Väska
Skjorta
Bag
Byxor
Klännning
Kappa
Kofta
Klänning
Vit blus
Kofta
Kofta
Linne
Kjol
Satinkjol
Skinnkjol
Kofta
Skjorta
Sneakers
Jeansjacka
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Slingbacks
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Basker
Väska
Klänning
Ankelboots
Pullover
Kjol
Kappa
Cape
Kofta
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Kjol
T-shirt
Väska
Sandaler
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Boots
Kavaj
37   229
41   305
55   368
21   205
54   330

Firade vår förloviningsdag

Hej fina. Idag är min första jobbdag 2021. Det känns helt okej. Ska jag vara ärlig hade jag kunna vara ledig lite till men kommer jobba hemifrån så känns bra att smyga igång. Imorgon är ju halvdag och onsdag ledig så det blir en lugn start. Eller lugn kanske är fel att säga, kommer ha hur mycket som helst att göra idag, imorgon förmiddag, torsdag och fredag då det är två stora kampanjer som ska lanseras.

Jag hade en väldigt mysig helg och i lördags firade jag och Carl att vi varit förlovade i ett år. Eftersom världen ser ut som den gör fick vi inte ut som vi annars kanske gjort men nu blev det mysig middag hemma. Och det blev verkligen en toppenkväll. Vi lyxade till det med Champagne och  toast skagen till förrätt, gott rött vin, älgfilé med hasselbackspotatis och svampsås och sedan tre olika sorbet till efterrätt. Vi hade även ätit en mastig pasta carbonara som en sen lunch efter träning så gissa om jag var proppmätt efter kvällen?

Champagnen vi drack var en André Clouet dream vintage 2008. Vi brukar gilla André Clouets “vanliga” Champagne så denna hade vi höga förväntningar på. Den var oerhört smakrik och vi båda kände mycket mogna gula äpplen och mandelkubb. Lite väl kraftig för att dricka utan något till men till räkor blev den kanon.

Till älgfilén drack vi ett rött vin – ett Travaglini Gattinara 2016. Också väldigt kraftigt och gott, blev perfekt till viltkött. Den kändes på något sätt lite köttig enligt mig, och man kände bland annat läder, tobak, körsbär och vanilj. Jag tycker det är kul med vin och tycker jag har både bra lukt- och smaksinne. Det bästa är ju att det inte finns något rätt eller fel riktigt, det gör inget om man inte känner samma dofter och smaker som experterna.

Glömde ta en bild på oss från kvällen men bilderna på maten och drycken får visa hur trevligt vi hade. Vi drack inte allt vin så ni vet ;). Ha en underbar start på veckan!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?