Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Byxor
Kofta
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kostymbyxa
Pullover
Skinnkjol
T-shirt
Pullover
Knytblus
T-shirt
Linne
Kofta
Tröja
Väst
Kavaj
Byxor
Kofta
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
Tröja
Skjortklänning
Väska
Halsduk
Kofta
Väska
Pullover
Kavaj
Blus
Satinkjol
Boots
Väska
Kofta
Ankelboots
Väska
Pälsjacka
Cardigan
Kjol
Kjol
Sneakers
Kofta
Kavaj
Bag
Skjorta
Väska
Jeans
Klännning
Cape
Klänning
Väska
Stickad klänning
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Blus
Linne
Kappa
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kofta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Tröja
Väska
Klänning
Vit blus
T-shirt
Väska
Knytblus
Stövel
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Kappa
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Slipover
Kappa
Väska
Väska
Slacks
Pullover
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kappa
Basker
T-shirt
Byxor
Kofta
Klännning
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Slingbacks
Kofta
Kofta
Skjorta
Kappa
Kavaj
Linne
Kjol
Väska
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Knytblus
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Skjorta
53   316
67   370
42   393
20   304
76   470

Firade vår förloviningsdag

Hej fina. Idag är min första jobbdag 2021. Det känns helt okej. Ska jag vara ärlig hade jag kunna vara ledig lite till men kommer jobba hemifrån så känns bra att smyga igång. Imorgon är ju halvdag och onsdag ledig så det blir en lugn start. Eller lugn kanske är fel att säga, kommer ha hur mycket som helst att göra idag, imorgon förmiddag, torsdag och fredag då det är två stora kampanjer som ska lanseras.

Jag hade en väldigt mysig helg och i lördags firade jag och Carl att vi varit förlovade i ett år. Eftersom världen ser ut som den gör fick vi inte ut som vi annars kanske gjort men nu blev det mysig middag hemma. Och det blev verkligen en toppenkväll. Vi lyxade till det med Champagne och  toast skagen till förrätt, gott rött vin, älgfilé med hasselbackspotatis och svampsås och sedan tre olika sorbet till efterrätt. Vi hade även ätit en mastig pasta carbonara som en sen lunch efter träning så gissa om jag var proppmätt efter kvällen?

Champagnen vi drack var en André Clouet dream vintage 2008. Vi brukar gilla André Clouets “vanliga” Champagne så denna hade vi höga förväntningar på. Den var oerhört smakrik och vi båda kände mycket mogna gula äpplen och mandelkubb. Lite väl kraftig för att dricka utan något till men till räkor blev den kanon.

Till älgfilén drack vi ett rött vin – ett Travaglini Gattinara 2016. Också väldigt kraftigt och gott, blev perfekt till viltkött. Den kändes på något sätt lite köttig enligt mig, och man kände bland annat läder, tobak, körsbär och vanilj. Jag tycker det är kul med vin och tycker jag har både bra lukt- och smaksinne. Det bästa är ju att det inte finns något rätt eller fel riktigt, det gör inget om man inte känner samma dofter och smaker som experterna.

Glömde ta en bild på oss från kvällen men bilderna på maten och drycken får visa hur trevligt vi hade. Vi drack inte allt vin så ni vet ;). Ha en underbar start på veckan!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?