Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Väska
Pullover
Kofta
Klännning
Kofta
Pälsjacka
Klänning
T-shirt
Kofta
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Blus
Grön klänning
Slipover
Vit blus
Kappa
Kofta
Klänning
Cardigan
Byxor
Kjol
Byxor
Blus
Väska
Väska
T-shirt
Linne
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Stövel
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Skinnkjol
Knytblus
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Slacks
Svarta jeans
Knytblus
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
Blå klänning
Klänning
Kofta
Cape
Basker
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Kofta
Jeansjacka
Cardigan
Klännning
Kjol
Kappa
Plisserad kjol
T-shirt
Kjol
Boots
Bag
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Pullover
Skjorta
Klänning
Sandaler
Knytblus
Kappa
Tröja
Sneakers
Kavaj
Kofta
Tröja
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Grå kavaj
Väst
Tröja
Kavaj
Väska
Plisserad kjol
Satinkjol
Kappa
Kjol
Jeans
Blus
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
Satinkjol
Kavaj
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Byxor
Linne
Kjol
Kavaj
Skjorta
Linne med spets
Kappa
Kavaj
Kjol
Skjorta
Byxor
Klänning
Manolo Blahnik
Kjol
Slingbacks
T-shirt
Kavaj
Klänning
Pullover
T-shirt
37   229
41   305
55   368
21   205
54   330

Nytt år – nya löparrekord

Hej fina. Mitt träningsår kunde inte ha börjat bättre. Jag hade funderat på mina träningsmål 2021 och bestämt mig för att satsa på att slå nya rekord på 5 km och 10 km. Och det har jag faktiskt redan hunnit göra! Så stolt över mig själv. Slog rekorden igår och jag kände mig riktigt stark i kroppen. Hade fått bra sömn, det var ganska kallt ute och jag kände mig i rekordform. Och rekord blev det. Först sprang jag 5 km på 27.42 och sedan fortsatte jag i rekordfart och sprang 10 km på 56.43 (egentligen lite snabbare då jag fortsatte 100 meter till).

Det känns som att arbetet med min PT Zara där jag jobbar upp min styrka även ger bra resultat för min löpning. Jag känner mig mer explosiv och kan få mer fart av mina armrörelser på något sätt. Mitt nästa mål är att klara av att springa ett maraton i år.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?