Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Satinkjol
Skjorta
Väska
Moschino väska
Spegel
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Jacka
Skjortklänning
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Linne
Klänning
Tröja
Pälsjacka
Steamer
Stövel
Klänning
Klänning
Jeans
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Slipover
Ankelboots
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Kjol
Kofta
Slacks
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
T-shirt
Halsduk
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Kavaj
Slingbacks
Stenströms cardigan
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Linne
Väska
Basker
Blus
Kavaj
Cape
Klänning
örhängen
Kjol
Kappa
Klänning
Kappa
Väska
Kjol
Kofta
Blus
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Skinnkjol
Byxor
Klänning
Kjol
Kappa
Pullover
Louis Vuitton väska
Kånken
Kavaj
Boots
Kappa
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Pullover
Klänning
Skjorta
Knytblus
Väska
Väska
Blus
Kavaj
Väska
Ganni diadem
Klänning
Klännning
Väska
Blus
Kofta
Tröja
Knytblus
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Halsduk
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Pullover
Bag
Kappa
Kavaj
Byxor
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Jacka
Kavaj
Väst
Linne
Kofta
Klänning
Klännning
Kappa
Tröja
T-shirt
Sneakers
Kjol
Pullover
Kofta
Väska
Kofta
Tory Burch
Klänning
Kavaj
Byxor
Cardigan
Skjorta
Kjol
Vit blus
Väska
17   121
68   358
74   483
55   492
44   468

Nytt år – nya löparrekord

Hej fina. Mitt träningsår kunde inte ha börjat bättre. Jag hade funderat på mina träningsmål 2021 och bestämt mig för att satsa på att slå nya rekord på 5 km och 10 km. Och det har jag faktiskt redan hunnit göra! Så stolt över mig själv. Slog rekorden igår och jag kände mig riktigt stark i kroppen. Hade fått bra sömn, det var ganska kallt ute och jag kände mig i rekordform. Och rekord blev det. Först sprang jag 5 km på 27.42 och sedan fortsatte jag i rekordfart och sprang 10 km på 56.43 (egentligen lite snabbare då jag fortsatte 100 meter till).

Det känns som att arbetet med min PT Zara där jag jobbar upp min styrka även ger bra resultat för min löpning. Jag känner mig mer explosiv och kan få mer fart av mina armrörelser på något sätt. Mitt nästa mål är att klara av att springa ett maraton i år.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?