Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Skjorta
Pullover
Klänning
Blus
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Byxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Slacks
Kofta
Pullover
Kavaj
Blus
Sneakers
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Cardigan
Skinnkjol
Kappa
Skjorta
Knytblus
Kofta
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Tröja
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
T-shirt
Kofta
Linne
Kavaj
Väska
Tröja
Kostymbyxa
Kofta
Skjorta
Stövel
Knytblus
Byxor
Väska
Kofta
Klännning
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
T-shirt
Boots
Väska
Kavaj
T-shirt
Väst
Kofta
Kjol
Skjorta
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Blus
Vit blus
Slingbacks
Satinkjol
Bag
Stickad klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Halsduk
Klänning
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Kappa
Grå kavaj
Basker
Kjol
Byxor
T-shirt
Väska
Kappa
Ankelboots
Klänning
Kappa
Byxor
Klänning
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Pullover
T-shirt
Kofta
Kavaj
Slipover
Kappa
Klänning
Kjol
Skjorta
Linne
Manolo Blahnik
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Tröja
Cape
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Jeans
Kjol
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Nytt år – nya löparrekord

Hej fina. Mitt träningsår kunde inte ha börjat bättre. Jag hade funderat på mina träningsmål 2021 och bestämt mig för att satsa på att slå nya rekord på 5 km och 10 km. Och det har jag faktiskt redan hunnit göra! Så stolt över mig själv. Slog rekorden igår och jag kände mig riktigt stark i kroppen. Hade fått bra sömn, det var ganska kallt ute och jag kände mig i rekordform. Och rekord blev det. Först sprang jag 5 km på 27.42 och sedan fortsatte jag i rekordfart och sprang 10 km på 56.43 (egentligen lite snabbare då jag fortsatte 100 meter till).

Det känns som att arbetet med min PT Zara där jag jobbar upp min styrka även ger bra resultat för min löpning. Jag känner mig mer explosiv och kan få mer fart av mina armrörelser på något sätt. Mitt nästa mål är att klara av att springa ett maraton i år.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?