Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Klänning
Basker
Kappa
Svarta jeans
Klänning
Skjorta
Sandaler
Väska
Väska
Jeans
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Slipover
Klänning
Kofta
Väska
Knytblus
Klänning
Klännning
Kappa
Väska
T-shirt
Body
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Klänning
Klänning
Topp
Väska
Klänning
Klänning
Stövel
Klänning
Kavaj
Pullover
Klännning
Byxor
Slipover vit
Klänning
Blus
T-shirt
Linne
Väska
Pullover
Klänning
Pullover
Skjorta
Kofta
Manolo Blahnik
Skjorta
Byxor
Kjol
Kjol
Blus
Cape
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Skinnkjol
Cape
Skjorta
Vit blus
Kofta
Kjol
Kofta
Slingbacks
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Blå klänning
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Grön klänning
Skjorta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Väska
Slipover
Väst
Kjol
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Kjol
Grå kavaj
Pullover
Kjol
T-shirt
Kofta
Gucciskärp
Kavaj
Linne med spets
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Byxor
Kofta
Väska
Kjol
Tröja
Linne
Kofta
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Cardigan
Stickad klänning
Klänning
Tröja
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Plisserad kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Knytblus
Tröja
Slipover
Kappa
Blus
Cardigan
Stickad klänning
Klänning
Linne
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Bag
T-shirt
Kjol
Klänning
T-shirt
Blus
Boots
Klänning
Satinkjol
Klänning
Slacks
Klänning
Blå knytblus
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Slipover
Sneakers
Kofta

Nytt år – nya löparrekord

Hej fina. Mitt träningsår kunde inte ha börjat bättre. Jag hade funderat på mina träningsmål 2021 och bestämt mig för att satsa på att slå nya rekord på 5 km och 10 km. Och det har jag faktiskt redan hunnit göra! Så stolt över mig själv. Slog rekorden igår och jag kände mig riktigt stark i kroppen. Hade fått bra sömn, det var ganska kallt ute och jag kände mig i rekordform. Och rekord blev det. Först sprang jag 5 km på 27.42 och sedan fortsatte jag i rekordfart och sprang 10 km på 56.43 (egentligen lite snabbare då jag fortsatte 100 meter till).

Det känns som att arbetet med min PT Zara där jag jobbar upp min styrka även ger bra resultat för min löpning. Jag känner mig mer explosiv och kan få mer fart av mina armrörelser på något sätt. Mitt nästa mål är att klara av att springa ett maraton i år.


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?