Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Klänning
Kappa
Skjorta
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Blus
Klänning
Kappa
Skjorta
15   118
44   168
38   231
41   320
46   402

Nytt år – nya löparrekord

Hej fina. Mitt träningsår kunde inte ha börjat bättre. Jag hade funderat på mina träningsmål 2021 och bestämt mig för att satsa på att slå nya rekord på 5 km och 10 km. Och det har jag faktiskt redan hunnit göra! Så stolt över mig själv. Slog rekorden igår och jag kände mig riktigt stark i kroppen. Hade fått bra sömn, det var ganska kallt ute och jag kände mig i rekordform. Och rekord blev det. Först sprang jag 5 km på 27.42 och sedan fortsatte jag i rekordfart och sprang 10 km på 56.43 (egentligen lite snabbare då jag fortsatte 100 meter till).

Det känns som att arbetet med min PT Zara där jag jobbar upp min styrka även ger bra resultat för min löpning. Jag känner mig mer explosiv och kan få mer fart av mina armrörelser på något sätt. Mitt nästa mål är att klara av att springa ett maraton i år.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?