Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Skjorta
Väska
Skjorta
T-shirt
Steamer
Klänning
Väska
Väska
Knytblus
Kjol
Kånken
Väska
Skjorta
Louis Vuitton väska
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Väska
Jacka
Kappa
Klänning
Kofta
Satinkjol
Klänning
Byxor
Väska
Slacks
Cape
Knytblus
Skjorta
Väska
Jeans
Kavaj
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kappa
Ganni diadem
Basker
Klänning
Skjorta
Sneakers
Väska
Kavaj
Väst
Tröja
Väska
Spegel
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Linne
Skinnkjol
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Byxor
Kofta
Kavaj
T-shirt
örhängen
Kappa
Blus
Skjorta
Bag
Boots
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
Kofta
Kofta
Knytblus
Klänning
Kofta
Cardigan
Stenströms cardigan
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Halsduk
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Slingbacks
Väska
Kjol
Skjorta
Tröja
Tory Burch
Byxor
Pullover
Klänning
Blus
Kjol
T-shirt
Kofta
Stövel
Kjol
Vit blus
Kappa
Kavaj
Kofta
Tröja
Skjortklänning
Rosa kostymbyxor
Byxor
Jacka
Blus
Kofta
Kavaj
Pullover
Blus
Kappa
Moschino väska
Kavaj
Skjorta
Klännning
Kavaj
Pälsjacka
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Klännning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kjol
Halsduk
Slipover
Pullover
Linne
Kofta
22   149
16   137
58   348
34   384
56   467

2021 blir mitt bästa år någonsin

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Så har det blivit nytt år, 2021, och jag känner på mig att det blir mitt år! 2020 har varit ett riktigt skitår för de flesta. Så hemskt att så många avlidit, mått dåligt, förlorat jobb och annat denna pandemi lett till. Jag är samtidigt tacksam att jag själv fått vara frisk. Faktiskt så har 2020 varit ett väldigt bra år personligen för mig. Jag förlovade mig, fick en ny spännande fast tjänst och hann umgås med mina fina vänner mycket innan pandemin slog till. Nu hoppas jag 2021 blir ett bra år för alla. Jag vet att det kommer vara mitt bästa år någonsin då jag ju får gifta mig med mitt livs kärlek.

Den här julen har jag inte uppdaterat mina sociala medier (blogg, Instagram) så mycket som jag annars gör. Ibland får det vara så. Vi hade det bra hos våra familjer men jag är samtidigt glad att vara hemma i Malmö. Dagen efter vi kom hem bokade jag in en date med Anna. Som jag saknat henne. Vi ses ju så ofta så när vi inte kan ses på över en vecka känns det konstigt. I onsdags hade vi en riktig tjejkväll hemma hos henne. Vi köpte med oss räkor, aioli, chips och glass. Vi drack även ett gott bubbel – Jaume Serra Tulip Bouquet Cava Rosé – en riktigt god rosécava i snygg förpackning. Vi kollade på första Sex and the city-filmen, sen somnade vi till Lady och Lufsen. Kom hem med taxi mitt i natten någon gång.

Igår firade vi nyår hemma hos Anna tillsammans med hennes familj. De har alla antikroppar så perfekt för oss att fira med dom! Det blev en väldigt mysig kväll med god mat. Jag och Carl ansvarad för förrätten och vi (okej, Carl gjorde allt) gjorde Toast Skagen. Annas pappa hade fixat gott kött till oss till varmrätt och till efterrätt blev det Champagnetårta. Jag tål ju inte tårta så för mig blev det glass.

Jag tog inte en enda bild på min nyårsoutfit men tog en skärmdump på en video jag la upp på min Instastory så det får duga.

Gott nytt år fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?