Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
T-shirt
Pullover
Väska
Blus
Väska
Väska
Stickad klänning
Kofta
Linne
Kjol
Väska
Klännning
Klänning
Kofta
Basker
Väska
Knytblus
Skjortklänning
Kofta
Skjorta
Väska
Kappa
Kappa
Kofta
Grön klänning
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Byxor
Väska
Klännning
Kappa
Byxor
Vit blus
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kjol
Pälsjacka
Blus
Väska
Klänning
Knytblus
Slingbacks
Tröja
Pullover
Klänning
Klänning
T-shirt
Byxor
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Blus
Kjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Cape
Cardigan
Kofta
Knytblus
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Skinnkjol
Tröja
Väst
Kofta
Klänning
Cardigan
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Svarta jeans
Sneakers
Rosa kostymbyxor
Väska
Pullover
Byxor
Manolo Blahnik
Kofta
Plisserad kjol
Väska
T-shirt
Slipover
Klänning
Klänning
Linne med spets
Väska
Sandaler
Väska
Klänning
Väska
Boots
Kavaj
Bag
Kavaj
Kavaj
Tröja
Kavaj
T-shirt
Jeans
Klänning
Linne
Kjol
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Slacks
Ankelboots
Pullover
Halsduk
Klänning
Klänning
Kjol
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Jeansjacka
Plisserad kjol
Stövel
Linne
Kofta
Klänning
Blå klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Kostymbyxa
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

2021 blir mitt bästa år någonsin

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Så har det blivit nytt år, 2021, och jag känner på mig att det blir mitt år! 2020 har varit ett riktigt skitår för de flesta. Så hemskt att så många avlidit, mått dåligt, förlorat jobb och annat denna pandemi lett till. Jag är samtidigt tacksam att jag själv fått vara frisk. Faktiskt så har 2020 varit ett väldigt bra år personligen för mig. Jag förlovade mig, fick en ny spännande fast tjänst och hann umgås med mina fina vänner mycket innan pandemin slog till. Nu hoppas jag 2021 blir ett bra år för alla. Jag vet att det kommer vara mitt bästa år någonsin då jag ju får gifta mig med mitt livs kärlek.

Den här julen har jag inte uppdaterat mina sociala medier (blogg, Instagram) så mycket som jag annars gör. Ibland får det vara så. Vi hade det bra hos våra familjer men jag är samtidigt glad att vara hemma i Malmö. Dagen efter vi kom hem bokade jag in en date med Anna. Som jag saknat henne. Vi ses ju så ofta så när vi inte kan ses på över en vecka känns det konstigt. I onsdags hade vi en riktig tjejkväll hemma hos henne. Vi köpte med oss räkor, aioli, chips och glass. Vi drack även ett gott bubbel – Jaume Serra Tulip Bouquet Cava Rosé – en riktigt god rosécava i snygg förpackning. Vi kollade på första Sex and the city-filmen, sen somnade vi till Lady och Lufsen. Kom hem med taxi mitt i natten någon gång.

Igår firade vi nyår hemma hos Anna tillsammans med hennes familj. De har alla antikroppar så perfekt för oss att fira med dom! Det blev en väldigt mysig kväll med god mat. Jag och Carl ansvarad för förrätten och vi (okej, Carl gjorde allt) gjorde Toast Skagen. Annas pappa hade fixat gott kött till oss till varmrätt och till efterrätt blev det Champagnetårta. Jag tål ju inte tårta så för mig blev det glass.

Jag tog inte en enda bild på min nyårsoutfit men tog en skärmdump på en video jag la upp på min Instastory så det får duga.

Gott nytt år fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?