Annons: Shoppa min stil

Tröja
Kjol
Väska
Cardigan
Satinkjol
Kavaj
Bag
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Slacks
Skinnkjol
Linne
Klännning
Byxor
Pullover
Klänning
Klänning
Knytblus
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
Rosa kostymbyxor
Väska
Skjorta
Väska
Blus
Skjorta
Kappa
Blus
Kofta
T-shirt
Skjorta
Linne
Klänning
Kjol
Kofta
Slipover
Tröja
Slingbacks
T-shirt
Kappa
Klänning
Pullover
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Kavaj
Basker
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Boots
Väska
Skjorta
Pullover
Kofta
Byxor
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Väska
Kofta
Kavaj
Halsduk
Kjol
Stövel
Cape
Väska
Kofta
Knytblus
Klänning
Sneakers
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Linne
Klännning
Väst
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Vit blus
Tröja
Kofta
Väska
Pullover
Jeans
T-shirt
Knytblus
Väska
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kostymbyxa
Kofta
Kjol
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Kappa
Skjorta
Skjorta
Blus
Kofta
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kofta
35   266
67   356
41   390
20   303
76   469

2021 blir mitt bästa år någonsin

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Så har det blivit nytt år, 2021, och jag känner på mig att det blir mitt år! 2020 har varit ett riktigt skitår för de flesta. Så hemskt att så många avlidit, mått dåligt, förlorat jobb och annat denna pandemi lett till. Jag är samtidigt tacksam att jag själv fått vara frisk. Faktiskt så har 2020 varit ett väldigt bra år personligen för mig. Jag förlovade mig, fick en ny spännande fast tjänst och hann umgås med mina fina vänner mycket innan pandemin slog till. Nu hoppas jag 2021 blir ett bra år för alla. Jag vet att det kommer vara mitt bästa år någonsin då jag ju får gifta mig med mitt livs kärlek.

Den här julen har jag inte uppdaterat mina sociala medier (blogg, Instagram) så mycket som jag annars gör. Ibland får det vara så. Vi hade det bra hos våra familjer men jag är samtidigt glad att vara hemma i Malmö. Dagen efter vi kom hem bokade jag in en date med Anna. Som jag saknat henne. Vi ses ju så ofta så när vi inte kan ses på över en vecka känns det konstigt. I onsdags hade vi en riktig tjejkväll hemma hos henne. Vi köpte med oss räkor, aioli, chips och glass. Vi drack även ett gott bubbel – Jaume Serra Tulip Bouquet Cava Rosé – en riktigt god rosécava i snygg förpackning. Vi kollade på första Sex and the city-filmen, sen somnade vi till Lady och Lufsen. Kom hem med taxi mitt i natten någon gång.

Igår firade vi nyår hemma hos Anna tillsammans med hennes familj. De har alla antikroppar så perfekt för oss att fira med dom! Det blev en väldigt mysig kväll med god mat. Jag och Carl ansvarad för förrätten och vi (okej, Carl gjorde allt) gjorde Toast Skagen. Annas pappa hade fixat gott kött till oss till varmrätt och till efterrätt blev det Champagnetårta. Jag tål ju inte tårta så för mig blev det glass.

Jag tog inte en enda bild på min nyårsoutfit men tog en skärmdump på en video jag la upp på min Instastory så det får duga.

Gott nytt år fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?