Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
T-shirt
Byxor
Linne
Basker
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Slipover
Blus
Väska
Väska
Kofta
Kappa
Pullover
Klänning
Slipover
Klänning
Pullover
Kjol
Kofta
Boots
Kappa
Kofta
Vit blus
Kavaj
Topp
Sandaler
Kjol
Pullover
Svarta jeans
Kappa
Väska
Klännning
Skjorta
Blå klänning
Klänning
Kofta
Grön klänning
T-shirt
Satinkjol
Väska
Pälsjacka
Kappa
Klänning
Klänning
Slacks
Kavaj
Linne
Cardigan
Skjorta
T-shirt
Väska
Skjorta
Blå knytblus
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Skjorta
Klänning
Blus
Sneakers
Väska
Blus
T-shirt
Gucciskärp
Klännning
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Väska
Satinkjol
Väska
Slipover vit
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Linne med spets
Kjol
Väska
T-shirt
Kofta
Kofta
Kofta
Kappa
Blus
Kofta
Cape
Klänning
Väska
Slipover
Kavaj
Cardigan
Kjol
Tröja
Klänning
Klänning
Kjol
Tröja
T-shirt
Manolo Blahnik
Jeans
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Kjol
Kavaj
Linne
Grå kavaj
Knytblus
T-shirt
Klänning
Skjorta
Bag
Plisserad kjol
Kappa
Kofta
Väska
Väst
Body
Kofta
Kavaj
Kappa
Cape
Tröja
Väska
Plisserad kjol
Kjol
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Slipover
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
Byxor
Rosa kostymbyxor
Slingbacks
Kjol
Klänning
Klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Stövel
Kavaj
Väska
Klänning
Halsduk

2021 blir mitt bästa år någonsin

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Så har det blivit nytt år, 2021, och jag känner på mig att det blir mitt år! 2020 har varit ett riktigt skitår för de flesta. Så hemskt att så många avlidit, mått dåligt, förlorat jobb och annat denna pandemi lett till. Jag är samtidigt tacksam att jag själv fått vara frisk. Faktiskt så har 2020 varit ett väldigt bra år personligen för mig. Jag förlovade mig, fick en ny spännande fast tjänst och hann umgås med mina fina vänner mycket innan pandemin slog till. Nu hoppas jag 2021 blir ett bra år för alla. Jag vet att det kommer vara mitt bästa år någonsin då jag ju får gifta mig med mitt livs kärlek.

Den här julen har jag inte uppdaterat mina sociala medier (blogg, Instagram) så mycket som jag annars gör. Ibland får det vara så. Vi hade det bra hos våra familjer men jag är samtidigt glad att vara hemma i Malmö. Dagen efter vi kom hem bokade jag in en date med Anna. Som jag saknat henne. Vi ses ju så ofta så när vi inte kan ses på över en vecka känns det konstigt. I onsdags hade vi en riktig tjejkväll hemma hos henne. Vi köpte med oss räkor, aioli, chips och glass. Vi drack även ett gott bubbel – Jaume Serra Tulip Bouquet Cava Rosé – en riktigt god rosécava i snygg förpackning. Vi kollade på första Sex and the city-filmen, sen somnade vi till Lady och Lufsen. Kom hem med taxi mitt i natten någon gång.

Igår firade vi nyår hemma hos Anna tillsammans med hennes familj. De har alla antikroppar så perfekt för oss att fira med dom! Det blev en väldigt mysig kväll med god mat. Jag och Carl ansvarad för förrätten och vi (okej, Carl gjorde allt) gjorde Toast Skagen. Annas pappa hade fixat gott kött till oss till varmrätt och till efterrätt blev det Champagnetårta. Jag tål ju inte tårta så för mig blev det glass.

Jag tog inte en enda bild på min nyårsoutfit men tog en skärmdump på en video jag la upp på min Instastory så det får duga.

Gott nytt år fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?