Annons: Shoppa min stil

Kofta
Bag
Pullover
Väska
Byxor
Skjorta
Klänning
Grå kavaj
Pullover
Kofta
Tröja
Jeans
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klänning
Kavaj
Slacks
T-shirt
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Slingbacks
Klännning
Halsduk
Knytblus
Kofta
Manolo Blahnik
Kofta
Satinkjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Tröja
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Klänning
Blus
Väska
Väska
Linne
Väst
Skjorta
T-shirt
Väska
Linne
Slipover
Skjorta
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Ankelboots
Kavaj
Väska
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Cape
Kofta
Pullover
Skjorta
Byxor
Klänning
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kappa
Skjorta
Kappa
Kofta
Kofta
T-shirt
Basker
Skjorta
Kjol
Kappa
Kavaj
Vit blus
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Kofta
Kappa
T-shirt
Skjorta
Klännning
Klänning
Tröja
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Sneakers
Kappa
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Väska
Blus
T-shirt
Linne
Byxor
Boots
Kofta
Blus
Kofta
Kofta
Väska
Stövel
Kavaj
Kofta
Klänning
Cardigan
T-shirt
Kappa
Klänning
Väska
60   370
44   326
40   400
64   376
68   463

Hemma i Malmö

Hej fina. Nu har vi kommit hem till Malmö igen efter dagar i Hudiksvall, Uppsala och Mantorp. Vi har mest umgåtts bara med våra familjer, och träffat enstaka vänner utomhus på promenad och korvgrillning. Jag tycker det känns riktigt skönt att vara på hemmaplan igen. Jag märker mer och mer för varje gång jag är iväg att det är Malmö som är hemma. Har egentligen ingen anknytning (familj, släkt) till Malmö alls sedan tidigare men jag älskar att bo här.

Någon jag saknat att umgås med är Anna. Idag ska jag hem till henne och vi ska ha en riktig tjejkväll. Har verkligen sett fram emot det sedan vi bestämde. Hon kommer och plockar upp mig om någon timme så jag måste faktiskt sätta lite fart nu. Bilden är från gårdagens kvällspromenad. Jag fick ju en tränings/pulsklocka i julklapp så nu är jag motiverad att klara mina stegmål varje dag.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?