Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
T-shirt
Slipover
Kofta
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kjol
Slingbacks
Väska
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Väska
Skjorta
Halsduk
Boots
Väska
Klänning
Byxor
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Kappa
Kjol
Kofta
Skjorta
Klännning
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Satinkjol
Grå kavaj
Cape
Kavaj
Kappa
Linne
Kavaj
Byxor
Cardigan
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Bag
Klänning
Pullover
Sneakers
Pullover
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Slacks
Skjorta
Kavaj
Kofta
Stövel
Knytblus
Klänning
Kavaj
Tröja
Klänning
Basker
Väska
Klänning
Jeans
Skjorta
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Blus
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Pullover
Linne
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Väska
Väst
T-shirt
Kofta
Kjol
Väska
Blus
Linne
Ankelboots
T-shirt
Kappa
Byxor
Tröja
Byxor
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kappa
Tröja
Kofta
Väska
Klännning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Pullover
Klänning
Blus
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Hemma i Malmö

Hej fina. Nu har vi kommit hem till Malmö igen efter dagar i Hudiksvall, Uppsala och Mantorp. Vi har mest umgåtts bara med våra familjer, och träffat enstaka vänner utomhus på promenad och korvgrillning. Jag tycker det känns riktigt skönt att vara på hemmaplan igen. Jag märker mer och mer för varje gång jag är iväg att det är Malmö som är hemma. Har egentligen ingen anknytning (familj, släkt) till Malmö alls sedan tidigare men jag älskar att bo här.

Någon jag saknat att umgås med är Anna. Idag ska jag hem till henne och vi ska ha en riktig tjejkväll. Har verkligen sett fram emot det sedan vi bestämde. Hon kommer och plockar upp mig om någon timme så jag måste faktiskt sätta lite fart nu. Bilden är från gårdagens kvällspromenad. Jag fick ju en tränings/pulsklocka i julklapp så nu är jag motiverad att klara mina stegmål varje dag.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?