Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kjol
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Kjol
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
28   210
44   232
38   259
41   321
46   403

Julafton och vidare mot Uppsala

Hej fina. Hoppas ni haft en mysig jul. Vi hade en lugn julafton med min familj. Åt en massa julmat, kollade Kalle Anka, delade ut julklappar och så vidare. Är väldigt nöjd med mina julklappar. Fick bland annat en skaljacka, en pulsklocka och smycken.

Idag blev det sovmorgon och sen gick vi en promenad med min kompis Sofie. Det är lite så man får umgås nu. Trevligt att kunna ses på något sätt i alla fall!

Nu är vi på väg till Uppsala för att umgås med Carls familj några dagar innan vi åker vidare hem till Malmö. Jag hade först tänkt vara ledig till den 11e men nu ska jag istället börja jobba den 4e då det var en massa att göra.

Ha en underbar juldag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?