Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Blus
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Kjol
Kappa
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
19   214
31   264
45   246
39   270
41   327

Ekologiskt bubbel – Pierre Olivier Blanc de Blancs Prestige Brut

Ekologiskt bubbel – Pierre Olivier Blanc de Blancs Prestige Brut

Hej fina. Jag måste bli bättre på att tipsa er om recept och gott vin då mat och dryck ändå är något jag verkligen gillar och njuter av. Senast jag och Carl åt ostron och räkor drack vi ett gott ekologiskt bubbel, Pierre Olivier Blanc de Blancs Prestige Brut. Den är väldigt god och fruktig och jag kände smak av framför allt nougat och päron.

Pierre Olivier Blanc de Blancs Prestige Brut produceras av ett franskt familjeföretag, Grand Chais de France. Bubblet finns att köpa i Sverige på Systembolaget för strax under hundringen. Gott och prisvärt tycker jag :).


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?