Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Hudiksvall

Hej fina. Igår kväll vid halv åtta kom vi fram till Hudiksvall. Resan gick mycket bra. Lite besviken att det inte är någon snö här uppe, de flesta jular har ändå varit vita här. Men nya tider nu på många sätt. Vi började med att dricka glögg, sedan åt vi fjällröding. Mycket gott!

Idag har både jag och Carl arbetsdag. Vi började jobba tidigt imorse och tog lite kortare lunch för att kunna flexa ut lite tidigare. Tror vi båda jobbat in rätt mycket nu under december också.

Vi kommer hålla oss här hemma och får roa oss med filmer, serier, böcker med mera. Planen är att vi stannar här till juldagen och därefter bilar ner till Uppsala och hänger ett par dagar till med Carls familj. Känns bra att vi alla lyckats hålla oss friska :). Ha en fin måndag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?