Annons: Shoppa min stil

Klänning
Tröja
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Blus
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Blus
Kappa
Kavaj
Jeans
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Stövel
Väska
Skjortklänning
Väska
Kappa
Byxor
Skjorta
Väska
T-shirt
Kjol
Kofta
Skjorta
Kavaj
Linne
T-shirt
Väska
Kavaj
Kappa
Boots
Väska
Skjorta
Halsduk
Väska
Klänning
Kavaj
Vit blus
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kofta
Kofta
Slacks
Cardigan
Linne
Kjol
Kofta
Klännning
Skjorta
Manolo Blahnik
Väska
Kjol
Klänning
Skjorta
Väst
T-shirt
Kofta
Väska
Slingbacks
Knytblus
Väska
Stickad klänning
Pullover
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Slipover
Bag
Pullover
Tröja
Byxor
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Klänning
Pälsjacka
Knytblus
T-shirt
Byxor
Blus
Linne
Kavaj
Sneakers
Kofta
Pullover
Rosa kostymbyxor
Väska
Kappa
Kavaj
Pullover
Kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Tröja
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Kjol
Kappa
Skjorta
Klännning
Klänning
Basker
Cape
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Ankelboots
Väska
Klänning
Byxor
60   382
44   336
40   400
64   376
68   463

Våra planer för julen

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I år är inget som vanligt, inte heller julen. Men jag och Carl har ju bestämt oss för att fira med våra familjer. Vi är trots allt helt friska och har hyrt bil så vi slipper åka kollektivt. Imorgon åker vi till Mantorp där Carls föräldrar bor. Där sover vi en natt innan vi åker vidare upp till Hudiksvall och min familj. Där stannar vi till juldagen så vi firar själva julafton där.

Detta blir faktiskt första julen jag och Carl firar tillsammans. Vi tänkte att nu är vi ju förlovade så det är dags att fira jul ihop. I min familj brukar vi åka hem till min kusin och fira med dem, min faster, en massa kusinbarn och kusinbarnsbarn (!) men i år är ju allt annorlunda som sagt. Vi ska båda jobba på måndag och tisdag men sedan har vi julledigt. Så skönt! Vi lär nog hålla oss hemma på mina föräldrars gård under större delen av vistelsen. Får se om vi kan ta tag i något inför bröllopet kanske.

På juldagen åker vi vidare till Carls familj för att fira lite jul med dom. Även där lär vi nog hålla mestadels på hemmaplan. Vi åker nog tillbaka till Malmö några dagar innan nyårsafton. Som det ser ut nu ska vi fira nyår med Anna och hennes syskon som förhoppningsvis har antikroppar nu då de haft Corona.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?