Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Bag
T-shirt
Byxor
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Ankelboots
Slacks
Kavaj
Kofta
Kofta
Cardigan
Klänning
T-shirt
Slingbacks
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Klänning
Pullover
Byxor
Kappa
Klänning
Kjol
Knytblus
Linne
Kofta
Blus
Väska
Kofta
Kappa
Blus
Knytblus
Byxor
Kofta
Skjorta
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Jeans
Klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Stövel
Kjol
Kavaj
Pullover
Stickad klänning
Klännning
Kofta
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Vit blus
T-shirt
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Boots
Kappa
Tröja
Satinkjol
Cape
Tröja
Kavaj
Kjol
Kjol
Kofta
Skjorta
Väska
Klännning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Skjortklänning
Tröja
Väska
Slipover
Väska
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Basker
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Kappa
Pullover
Linne
Kofta
Väst
T-shirt
T-shirt
Linne
Kjol
Väska
T-shirt
Halsduk
Blus
Sneakers
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Väska
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Våra planer för julen

Hej fina. Hoppas ni mår bra. I år är inget som vanligt, inte heller julen. Men jag och Carl har ju bestämt oss för att fira med våra familjer. Vi är trots allt helt friska och har hyrt bil så vi slipper åka kollektivt. Imorgon åker vi till Mantorp där Carls föräldrar bor. Där sover vi en natt innan vi åker vidare upp till Hudiksvall och min familj. Där stannar vi till juldagen så vi firar själva julafton där.

Detta blir faktiskt första julen jag och Carl firar tillsammans. Vi tänkte att nu är vi ju förlovade så det är dags att fira jul ihop. I min familj brukar vi åka hem till min kusin och fira med dem, min faster, en massa kusinbarn och kusinbarnsbarn (!) men i år är ju allt annorlunda som sagt. Vi ska båda jobba på måndag och tisdag men sedan har vi julledigt. Så skönt! Vi lär nog hålla oss hemma på mina föräldrars gård under större delen av vistelsen. Får se om vi kan ta tag i något inför bröllopet kanske.

På juldagen åker vi vidare till Carls familj för att fira lite jul med dom. Även där lär vi nog hålla mestadels på hemmaplan. Vi åker nog tillbaka till Malmö några dagar innan nyårsafton. Som det ser ut nu ska vi fira nyår med Anna och hennes syskon som förhoppningsvis har antikroppar nu då de haft Corona.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?