Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Blus
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Gucciskärp
Blus
Kappa
Klänning
Kjol
19   214
31   264
45   246
39   270
41   327

Julmiddag

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Igår passade jag och Carl på att flexa lite för att kunna gå och köpa en sen take away lunch och handla mat (vi delade upp oss) när det inte var så mycket folk ute. Jag ansvarade för att handlat mat till kvällens date night där vi hade bestämt oss för att äta julmat. Jag handlade köttbullar, potatis, sill, några skivor julskinka och lite annat smått och gott.

Det blev en mysig kväll och vi såg även julfilmen Klaus som var trevlig. Det känns som att december gått så snabbt. Det var ju nyss första advent och jag hade hade en massa tid för diverse? På lördag åker vi bil upp till Carls föräldrar där vi sover en natt innan vi åker vidare till min familj i Hudiksvall. Vi känner oss helt friska så planen är fortfarande att vi åker.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?