Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Väst
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Linne
Pullover
Kofta
Kjol
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Tröja
Byxor
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Pälsjacka
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Kjol
Slipover
Klänning
Knytblus
Pullover
Skjorta
Kofta
Slacks
Skinnkjol
Manolo Blahnik
Halsduk
Väska
Linne
Stövel
Kofta
Kjol
Bag
Kappa
Väska
Linne
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Cardigan
Kjol
Kofta
Klänning
Byxor
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Klännning
Pullover
Kavaj
Tröja
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Grå kavaj
Satinkjol
Knytblus
Väska
Skjorta
T-shirt
Basker
Klännning
Kavaj
Sneakers
Boots
Kjol
Byxor
Väska
Blus
Väska
Jeans
Kavaj
Väska
Pullover
Kjol
Skjorta
Kofta
Knytblus
Kappa
Väska
Blus
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Byxor
Klänning
Klänning
Cape
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Vit blus
Väska
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Klänning
Tröja
Blus
Väska
Väska
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Kappa
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Klänning
33   228
42   304
65   452
30   399
33   388

Morris & Co x H&M skjortklänning

Morris & Co x H&M skjortklänning

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Under hösten 2018 släpptes designersamarbetet Morris & Co x H&M. Jag köpte inget från kollektionen just då men sedan dess har jag spanat efter några plagg från kollektionen second hand. Härom veckan dök äntligen en av de fina skjortklänningarna jag spanat efter upp i min storlek. Jag köpte den för ynka 44 kronor. Jag blev så glad och ännu gladare när jag fick hem den då den passade mig perfekt! Jag tycker att mönstret på den här skjortklänningen är så fint. Lite annorlunda, särkilt för att vara mig, men jag gillar det verkligen.

Jag gillar verkligen skjortklänningar med krage och att styla dem med ett band som jag knyter som en rosett runt kragen. Det blir en fin detalj i outfiten som ger det lilla extra. Jag äger flera skjortor och skjortklänningar som jag brukar göra så med. Det gör att plaggen blir mer JAG liksom, mer min personliga stil.

Rekommenderar verkligen att spara bilder på plagg du ser i butik som du tycker om. Du kanske inte behöver köpa plagget där och då, kanske du kan söka och spana efter det second hand då och då. För mig brukar plagget faktiskt dyka upp till slut. Det kan ta några dagar eller några år men jag satsar på plagg jag vet att jag vill bära länge så då har jag också tid att vänta :).

Ha en underbar dag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?