Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
T-shirt
Pullover
Knytblus
Halsduk
Skjorta
Väska
Väska
Kjol
Tröja
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Tröja
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Blus
T-shirt
Väska
Cape
Sneakers
Skjortklänning
Klänning
Väska
Kjol
Skjorta
Jeans
Kappa
Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Knytblus
Kappa
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Slingbacks
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väska
Skinnkjol
Kappa
Knytblus
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Byxor
Vit blus
Skjorta
Stickad klänning
Pälsjacka
Klänning
Väst
Linne
Kjol
Klänning
Klänning
Slipover
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Slacks
Ankelboots
Kjol
Boots
Skjorta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kjol
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Bag
Blus
Basker
Klänning
Blus
Kjol
Rosa kostymbyxor
Linne
Klänning
Klännning
Kappa
Väska
Skjorta
Skjorta
Kofta
Tröja
Pullover
Byxor
Klänning
Stövel
Byxor
Klännning
Kavaj
Pullover
Kappa
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Väska
Väska
Väska
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Pullover
Kappa
Kavaj
Kavaj
Linne
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
55   95
62   303
89   442
66   570
46   385

Morris & Co x H&M skjortklänning

Morris & Co x H&M skjortklänning

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Under hösten 2018 släpptes designersamarbetet Morris & Co x H&M. Jag köpte inget från kollektionen just då men sedan dess har jag spanat efter några plagg från kollektionen second hand. Härom veckan dök äntligen en av de fina skjortklänningarna jag spanat efter upp i min storlek. Jag köpte den för ynka 44 kronor. Jag blev så glad och ännu gladare när jag fick hem den då den passade mig perfekt! Jag tycker att mönstret på den här skjortklänningen är så fint. Lite annorlunda, särkilt för att vara mig, men jag gillar det verkligen.

Jag gillar verkligen skjortklänningar med krage och att styla dem med ett band som jag knyter som en rosett runt kragen. Det blir en fin detalj i outfiten som ger det lilla extra. Jag äger flera skjortor och skjortklänningar som jag brukar göra så med. Det gör att plaggen blir mer JAG liksom, mer min personliga stil.

Rekommenderar verkligen att spara bilder på plagg du ser i butik som du tycker om. Du kanske inte behöver köpa plagget där och då, kanske du kan söka och spana efter det second hand då och då. För mig brukar plagget faktiskt dyka upp till slut. Det kan ta några dagar eller några år men jag satsar på plagg jag vet att jag vill bära länge så då har jag också tid att vänta :).

Ha en underbar dag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?