Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Ankelboots
Blus
Klännning
Skjorta
Klänning
Väska
Slipover
Kofta
Kofta
T-shirt
Cardigan
Kofta
Slingbacks
Sneakers
Tröja
Skjorta
Klänning
Kappa
Cape
Kofta
Väska
Jeans
Skjortklänning
Pullover
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Byxor
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Tröja
T-shirt
Kavaj
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Boots
Manolo Blahnik
Stövel
Byxor
Grå kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Skjorta
Väst
Kavaj
Linne
Pälsjacka
Halsduk
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Knytblus
Vit blus
Basker
Kavaj
T-shirt
Kappa
Slacks
Pullover
Klänning
Byxor
Kofta
Linne
Blus
Skjorta
Stickad klänning
Klänning
Kjol
Linne
Byxor
Kjol
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Skjorta
Tröja
Kavaj
Väska
Kappa
Kjol
Kofta
Pullover
Bag
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
Kofta
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Träningsvärk och update om kosten

Hej fina. Förra veckan sköt jag på mitt andra träningspass till söndagen vilket innebar att jag hade jättemycket träningsvärk igår. Men måndag är ju min vanliga träningsdag så det var bara att försöka träna med träningsvärken så gott jag kunde. Måste erkänna att jag inte gjorde alla övningar helt som man ska igår utan anpassade så det funkade med träningsvärken. Inte att jag skippade men bytte ut vissa övningar till några jag kunde göra fullt ut.

Sedan var det ju det här med kosten. Min PT ger ju lite råd kring hur jag ska tänka för bästa resultat och ork med träningen och min hälsa överlag. Det är svårt. Jag har försökt äta mer protein och mindre kolhydrater. Till exempel byter jag ofta ut pasta mot grönsaker och extra protein. Jag har även hittat en yoghurt som innehåller jättemycket protein men inte fett. Den är dessutom god och kan användas för såser och ätas som frukost med frukt och nötter.

Men samtidigt är det ju december nu och det blir ju en hel del kakor och godis. Jag tror mitt sötsug ökat överlag för jag är oftare sugen på godis än jag annars brukar vara. Men ja, man måste ju få ha adventsfika och så. I januari får jag kickstarta året med lite mer kostfokus också utöver träningen.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?