Annons: Shoppa min stil

Sandaler
Väska
Kofta
Jeansjacka
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Tröja
Byxor
Kofta
Klänning
Tröja
Väska
Kappa
Blå klänning
Ankelboots
Kjol
Klännning
Boots
Kavaj
Väska
Linne
Kappa
Kofta
Slipover
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Halsduk
Kavaj
Tröja
Byxor
Kappa
Skjorta
Knytblus
Klänning
T-shirt
Väska
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Kappa
Bag
T-shirt
Cardigan
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Pullover
Skjortklänning
Knytblus
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Rosa kostymbyxor
Byxor
Cardigan
Stövel
Skjorta
Klännning
Kjol
Linne med spets
Väska
Klänning
Pullover
Skjorta
Kofta
Kofta
Kjol
Slacks
Klänning
Satinkjol
Pälsjacka
Blus
Kavaj
Kofta
Linne
Grön klänning
Pullover
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Plisserad kjol
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Pullover
T-shirt
Väska
Klänning
Blus
Väska
Jeans
Kavaj
Kavaj
Väst
Cape
Satinkjol
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Svarta jeans
Plisserad kjol
Blus
Klänning
Kjol
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kjol
Klänning
Väska
Basker
Kavaj
Linne
Klänning
Kavaj
Vit blus
Väska
T-shirt
Kofta
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Byxor
Sneakers
Kappa
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Skinnkjol
Kofta
Skjorta
Slingbacks
Knytblus
Manolo Blahnik
Kjol
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Träningsvärk och update om kosten

Hej fina. Förra veckan sköt jag på mitt andra träningspass till söndagen vilket innebar att jag hade jättemycket träningsvärk igår. Men måndag är ju min vanliga träningsdag så det var bara att försöka träna med träningsvärken så gott jag kunde. Måste erkänna att jag inte gjorde alla övningar helt som man ska igår utan anpassade så det funkade med träningsvärken. Inte att jag skippade men bytte ut vissa övningar till några jag kunde göra fullt ut.

Sedan var det ju det här med kosten. Min PT ger ju lite råd kring hur jag ska tänka för bästa resultat och ork med träningen och min hälsa överlag. Det är svårt. Jag har försökt äta mer protein och mindre kolhydrater. Till exempel byter jag ofta ut pasta mot grönsaker och extra protein. Jag har även hittat en yoghurt som innehåller jättemycket protein men inte fett. Den är dessutom god och kan användas för såser och ätas som frukost med frukt och nötter.

Men samtidigt är det ju december nu och det blir ju en hel del kakor och godis. Jag tror mitt sötsug ökat överlag för jag är oftare sugen på godis än jag annars brukar vara. Men ja, man måste ju få ha adventsfika och så. I januari får jag kickstarta året med lite mer kostfokus också utöver träningen.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?