Annons: Shoppa min stil

Väska
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Stövel
T-shirt
Skjorta
Satinkjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Kofta
Jeans
Kofta
T-shirt
Ankelboots
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Skinnkjol
Klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Pullover
Blus
Skjorta
Klännning
Kjol
T-shirt
Väska
Klänning
Linne
T-shirt
Blus
Skjorta
Väska
Kappa
Kavaj
Skjorta
Väska
Linne
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kappa
Tröja
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
Boots
Kofta
Halsduk
Klännning
Väska
Klänning
Väst
Pullover
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Kjol
Kofta
Vit blus
Byxor
Cape
Väska
Pullover
Kjol
Stickad klänning
Tröja
Linne
Kavaj
Byxor
Knytblus
Knytblus
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Bag
Kappa
Kavaj
Kavaj
Slipover
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Klänning
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
Byxor
Slacks
Kavaj
Manolo Blahnik
Pullover
Kofta
Tröja
Basker
Kjol
Klänning
Cardigan
Kofta
Klänning
Skjorta
Sneakers
T-shirt
Kjol
36   212
63   298
67   421
73   425
64   455

Träningsvärk och update om kosten

Hej fina. Förra veckan sköt jag på mitt andra träningspass till söndagen vilket innebar att jag hade jättemycket träningsvärk igår. Men måndag är ju min vanliga träningsdag så det var bara att försöka träna med träningsvärken så gott jag kunde. Måste erkänna att jag inte gjorde alla övningar helt som man ska igår utan anpassade så det funkade med träningsvärken. Inte att jag skippade men bytte ut vissa övningar till några jag kunde göra fullt ut.

Sedan var det ju det här med kosten. Min PT ger ju lite råd kring hur jag ska tänka för bästa resultat och ork med träningen och min hälsa överlag. Det är svårt. Jag har försökt äta mer protein och mindre kolhydrater. Till exempel byter jag ofta ut pasta mot grönsaker och extra protein. Jag har även hittat en yoghurt som innehåller jättemycket protein men inte fett. Den är dessutom god och kan användas för såser och ätas som frukost med frukt och nötter.

Men samtidigt är det ju december nu och det blir ju en hel del kakor och godis. Jag tror mitt sötsug ökat överlag för jag är oftare sugen på godis än jag annars brukar vara. Men ja, man måste ju få ha adventsfika och så. I januari får jag kickstarta året med lite mer kostfokus också utöver träningen.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?