Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Ankelboots
Klänning
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Kappa
Skjorta
Väska
Kofta
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Blus
Väska
Halsduk
Kavaj
Kappa
Linne
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Kappa
Skjorta
Byxor
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
Klänning
Kofta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Byxor
Skinnkjol
Boots
Pullover
Byxor
Grå kavaj
Stövel
Väska
Knytblus
Kavaj
Pullover
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Väska
Knytblus
Linne
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Tröja
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Stickad klänning
Slipover
Tröja
Kavaj
Klänning
Kjol
Klännning
Klänning
Kavaj
Kofta
Väst
Manolo Blahnik
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj
Blus
Byxor
Väska
Cape
Cardigan
Klännning
Klänning
T-shirt
Väska
Kjol
Blus
Satinkjol
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Linne
T-shirt
Sneakers
Väska
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Vit blus
Väska
Basker
Kofta
Kappa
Jeans
Kjol
Kavaj
Kappa
Skjortklänning
Kofta
Bag
Klänning
Slacks
T-shirt
Kofta
Tröja
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kavaj
118   224
67   331
42   337
66   459
30   403

Summering av vår helg

God morgon fina. Hoppas att ni mår bra. Tänkte berätta lite om vår helg som varit väldigt lugn som vanlig. Jag har haft väldigt mycket att göra på jobbet de senaste veckorna så i fredags jobbade jag till sex ungefär. Samtidigt mellan fyra och sex deltog Carl i en digital cocktailkurs tillsammans med kollegor. Han serverade mig en god drink när jag behövde vara som mest kreativ då jag började skapa en film hehe.

Vi hade en lugn fredagskväll. Såg filmen Ett päron till farsa firar jul. Hade glömt vilken rolig julfilm det faktiskt är. Hade nog inte sett den sedan jag var barn. Man märker hur de inspirerats av den filmen när de skapade Sunes Jul. Även lördagen var väldigt lugn. Jag hade huvudvärk och blev nojig att jag blivit smittad men igår mådde jag bra igen så var nog mer sömnbrist. Får kanske sex timmars sömn på vardagarna vilket är för lite för mig egentligen. Men det är liksom så mycket jag vill hinna med. På kvällen gjorde vi egna fish tacos. Så gott! Carl är expert på att fritera.

Igår var det ju tredje advent och Lucia. Vi åt en mysig lång frukost framför luciafirande i Jukkasjärvi. Lite senare på dagen gick vi en promenad med Frida och Niklas som snart ska ha barn. Vi sågs utomhus för att vara på säkra sidan. Vi köpte med oss kaffe och strosade i parkerna. Mys. På kvällen gick Carl ut sprang och slog nytt rekord på milen, wow! Jag tränade hemma, ett jättesvettigt pass på cirka en halvtimme som jag fått av min PT Zara. Det är verkligen så bra övningar som är enkla att göra hemma. Och jag börjar se och känna resultat vilket är superkul och motiverande.

Nu är det sista hela jobbveckan för det här året. Sedan jobbar jag även 21-22 men är därefter helt ledig till den 4e. Ska bli så skönt. Jag behöver vara lite ledig nu efter dessa intensiva veckor.

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?