Annons: Shoppa min stil

Linne
Knytblus
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Bag
Kavaj
Kofta
Kappa
Klänning
Jeans
Tröja
Linne
T-shirt
Kavaj
Väska
Kjol
Blus
Cardigan
Klänning
Kavaj
Kappa
Halsduk
Pullover
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Byxor
Tröja
Väska
T-shirt
Basker
Tröja
Kavaj
Kappa
Skjorta
Väst
Klänning
T-shirt
Slingbacks
Slacks
Kavaj
Skjorta
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Boots
Vit blus
Sneakers
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Väska
Kjol
Satinkjol
Väska
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Blus
Väska
T-shirt
Kappa
Klännning
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Kappa
Skinnkjol
T-shirt
Klänning
Skjortklänning
Kjol
Pullover
Väska
Väska
Skjorta
Byxor
Ankelboots
Slipover
Kjol
Stövel
Väska
Klännning
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
Kavaj
Kofta
Pullover
Kavaj
Blus
Manolo Blahnik
Klänning
Pullover
Kofta
T-shirt
Kappa
Kofta
Skjorta
Byxor
Cape
Knytblus
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
62   270
89   430
66   561
45   384
42   435

Summering av vår helg

God morgon fina. Hoppas att ni mår bra. Tänkte berätta lite om vår helg som varit väldigt lugn som vanlig. Jag har haft väldigt mycket att göra på jobbet de senaste veckorna så i fredags jobbade jag till sex ungefär. Samtidigt mellan fyra och sex deltog Carl i en digital cocktailkurs tillsammans med kollegor. Han serverade mig en god drink när jag behövde vara som mest kreativ då jag började skapa en film hehe.

Vi hade en lugn fredagskväll. Såg filmen Ett päron till farsa firar jul. Hade glömt vilken rolig julfilm det faktiskt är. Hade nog inte sett den sedan jag var barn. Man märker hur de inspirerats av den filmen när de skapade Sunes Jul. Även lördagen var väldigt lugn. Jag hade huvudvärk och blev nojig att jag blivit smittad men igår mådde jag bra igen så var nog mer sömnbrist. Får kanske sex timmars sömn på vardagarna vilket är för lite för mig egentligen. Men det är liksom så mycket jag vill hinna med. På kvällen gjorde vi egna fish tacos. Så gott! Carl är expert på att fritera.

Igår var det ju tredje advent och Lucia. Vi åt en mysig lång frukost framför luciafirande i Jukkasjärvi. Lite senare på dagen gick vi en promenad med Frida och Niklas som snart ska ha barn. Vi sågs utomhus för att vara på säkra sidan. Vi köpte med oss kaffe och strosade i parkerna. Mys. På kvällen gick Carl ut sprang och slog nytt rekord på milen, wow! Jag tränade hemma, ett jättesvettigt pass på cirka en halvtimme som jag fått av min PT Zara. Det är verkligen så bra övningar som är enkla att göra hemma. Och jag börjar se och känna resultat vilket är superkul och motiverande.

Nu är det sista hela jobbveckan för det här året. Sedan jobbar jag även 21-22 men är därefter helt ledig till den 4e. Ska bli så skönt. Jag behöver vara lite ledig nu efter dessa intensiva veckor.

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?