Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Stickad klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
Kappa
Cape
Skjorta
T-shirt
Kappa
Kjol
Skjorta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
T-shirt
T-shirt
Väska
Kofta
T-shirt
Tröja
Stövel
Kofta
Klänning
Cardigan
Klänning
Slipover
Väska
Manolo Blahnik
Slingbacks
Väska
Halsduk
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Skjorta
Skjorta
Vit blus
Jeans
Klänning
Sneakers
Kavaj
Plisserad kjol
Knytblus
Klännning
Väska
Klänning
Kavaj
Boots
Väst
Skjorta
Kofta
T-shirt
Blus
Svarta jeans
Jeansjacka
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Linne
Skjorta
Satinkjol
Grön klänning
Klänning
Väska
Linne
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Linne
Klänning
Kofta
Kofta
Satinkjol
Knytblus
T-shirt
Basker
Klänning
T-shirt
Kofta
Kappa
Väska
Byxor
Kjol
Klänning
Byxor
Kjol
Kavaj
Kofta
Kjol
T-shirt
Kjol
Kjol
T-shirt
Klännning
Cardigan
Bag
Kavaj
Tröja
Blus
Väska
Pullover
Skjorta
Väska
Plisserad kjol
Kofta
Linne med spets
Klänning
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Pullover
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Blå klänning
Knytblus
Kostymbyxa
Kjol
Slacks
Skjortklänning
Väska
Ankelboots
Väska
Kavaj
Väska
Sandaler
Klänning
Kofta
Tröja
Kappa
Blus
Skjorta
Pullover
72   370
95   534
72   471
79   377
75   329

Summering av vår helg

God morgon fina. Hoppas att ni mår bra. Tänkte berätta lite om vår helg som varit väldigt lugn som vanlig. Jag har haft väldigt mycket att göra på jobbet de senaste veckorna så i fredags jobbade jag till sex ungefär. Samtidigt mellan fyra och sex deltog Carl i en digital cocktailkurs tillsammans med kollegor. Han serverade mig en god drink när jag behövde vara som mest kreativ då jag började skapa en film hehe.

Vi hade en lugn fredagskväll. Såg filmen Ett päron till farsa firar jul. Hade glömt vilken rolig julfilm det faktiskt är. Hade nog inte sett den sedan jag var barn. Man märker hur de inspirerats av den filmen när de skapade Sunes Jul. Även lördagen var väldigt lugn. Jag hade huvudvärk och blev nojig att jag blivit smittad men igår mådde jag bra igen så var nog mer sömnbrist. Får kanske sex timmars sömn på vardagarna vilket är för lite för mig egentligen. Men det är liksom så mycket jag vill hinna med. På kvällen gjorde vi egna fish tacos. Så gott! Carl är expert på att fritera.

Igår var det ju tredje advent och Lucia. Vi åt en mysig lång frukost framför luciafirande i Jukkasjärvi. Lite senare på dagen gick vi en promenad med Frida och Niklas som snart ska ha barn. Vi sågs utomhus för att vara på säkra sidan. Vi köpte med oss kaffe och strosade i parkerna. Mys. På kvällen gick Carl ut sprang och slog nytt rekord på milen, wow! Jag tränade hemma, ett jättesvettigt pass på cirka en halvtimme som jag fått av min PT Zara. Det är verkligen så bra övningar som är enkla att göra hemma. Och jag börjar se och känna resultat vilket är superkul och motiverande.

Nu är det sista hela jobbveckan för det här året. Sedan jobbar jag även 21-22 men är därefter helt ledig till den 4e. Ska bli så skönt. Jag behöver vara lite ledig nu efter dessa intensiva veckor.

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?